Jump to content

MrAvionics

Medlemmer
 • Content Count

  4113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 :)

About MrAvionics

 • Birthday 06/03/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. ja, fikk ikke helt det til å stemme at dine erfaringer var fra elementary, hehe. Greit vi fikk en avklaring på det da. Finnes sykt mange distributioner.
 2. Jeg bare søkte etter terminal i søkefeltet så dukket den opp. Sikker på at du lastet ned en skikkelig versjon av elementry?
 3. Grunnen er at jeg bare ville prøve det ut å se hvordan det er. Jo, det er terminal der 🙈🙈
 4. Takk for svar. Prøvde den og fikk dette ut: Også forsøkt dette : https://askubuntu.com/questions/879187/asus-usb-ac68-0b051817-drivers EDIT: Lå en wifi driver i app center klar for installering, etter å ha installert den virket det med en gang 😮 😮
 5. Hei. Nettverkskortet mitt er PCE-AC68. Installerte akkurat elementary os men får ikke WiFi til å virke. Prøvde å dele internet via mobilen med usb og det gikk fint. Hva må jeg gjøre for å få WiFi til å virke?
 6. Noen som vet om en app som man kan føre inn listene man får fra arbeidsgiver over når man skal jobbe, pluss at man kan føre inn når man har vært på jobb slik at den regner ut hva man vil få i lønn ?
 7. Man kan værve noen selv om man har blitt vervet, men mener på at man må bli aktiv kunde først.
 8. Vervekode:A6CXXGDR Gir deg 3 mnd gratis på de tjenester du måtte velge å ha. Har alt av nettverkstjenester som domene, epost, webhotell etc. Norske servere.
 9. Får opp denne meldingen når jeg legger til kort i g pay. Prøvd to forskjellige. Begge virker ved kontaktløs betaling.
 10. Men vil en 2060 med god kjøler kunne klokkes mer enn 2070 aero vil og dermed nærme seg på ytelse? Prøvd å finne litt tester om den, men finner ingen ting.
 11. Ser at msi aero 2070 går for 5k, er det verdt å velge det fremfor 2060 eller er kjøleren såppas dårlig at det ikke er verdt det ?
 12. Takk for gode svar. Er det verdt å vente på ryzen 3000 i sommer, eller tror dere ikke ytelse per krone vil gå mye opp ? Eventuelt gå for i5 8400?
 13. Hei ! Vurderer nytt skjermkort, cpu hk og ram. Hva mener dere om denne pakken ? https://www.komplett.no/product/1007144/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-ryzen-5-2600x# sammen med rtx 2060 ? Er kanskje rammen i tregeste laget ? Vil jeg merke forskjell med dyrere ram ?
×
×
 • Create New...