Jump to content

MrAvionics

Medlemmer
 • Content Count

  4116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 :)

About MrAvionics

 • Birthday 06/03/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå virker det. Vet ikke helt hva som ga utslag sa jeg prøvde mange muligheter og plutselig virket det
 2. Dette kommer opp når jeg logger meg inn på https://graph.api.smartthings.com/ kommer dette opp, men hubben er koblet til appen og virker der....
 3. Får ikke koblet assistent til smartthings slik at jeg kan bruke mobilen som Google home til å styre smartthings med stemmen. Når jeg legger til smartthings i google assistent appen får jeg logget på med Samsung konto, og trykket tillat. Men når jeg kommer til det steget der man skal velge rom, så kommer det opp smartthings tilknyttet eller noe sånt så kommer jeg tilbake til den siden hvor jeg kan legge til ny tjeneste igjen og det står ikke noe under tilkoblede tjenester. Noen som vet hva som kan være galt ?
 4. ja, fikk ikke helt det til å stemme at dine erfaringer var fra elementary, hehe. Greit vi fikk en avklaring på det da. Finnes sykt mange distributioner.
 5. Jeg bare søkte etter terminal i søkefeltet så dukket den opp. Sikker på at du lastet ned en skikkelig versjon av elementry?
 6. Grunnen er at jeg bare ville prøve det ut å se hvordan det er. Jo, det er terminal der 🙈🙈
 7. Takk for svar. Prøvde den og fikk dette ut: Også forsøkt dette : https://askubuntu.com/questions/879187/asus-usb-ac68-0b051817-drivers EDIT: Lå en wifi driver i app center klar for installering, etter å ha installert den virket det med en gang 😮 😮
 8. Hei. Nettverkskortet mitt er PCE-AC68. Installerte akkurat elementary os men får ikke WiFi til å virke. Prøvde å dele internet via mobilen med usb og det gikk fint. Hva må jeg gjøre for å få WiFi til å virke?
 9. Noen som vet om en app som man kan føre inn listene man får fra arbeidsgiver over når man skal jobbe, pluss at man kan føre inn når man har vært på jobb slik at den regner ut hva man vil få i lønn ?
 10. Man kan værve noen selv om man har blitt vervet, men mener på at man må bli aktiv kunde først.
 11. Vervekode:A6CXXGDR Gir deg 3 mnd gratis på de tjenester du måtte velge å ha. Har alt av nettverkstjenester som domene, epost, webhotell etc. Norske servere.
 12. Får opp denne meldingen når jeg legger til kort i g pay. Prøvd to forskjellige. Begge virker ved kontaktløs betaling.
 13. Men vil en 2060 med god kjøler kunne klokkes mer enn 2070 aero vil og dermed nærme seg på ytelse? Prøvd å finne litt tester om den, men finner ingen ting.
 14. Ser at msi aero 2070 går for 5k, er det verdt å velge det fremfor 2060 eller er kjøleren såppas dårlig at det ikke er verdt det ?
×
×
 • Create New...