Jump to content

Sjøbanan

Medlemmer
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Er dere fornøyde med denne skjermen? Verdt å kjøpe en slik brukt skjerm til 3500 f.eks? Er det stor forskjell fra ultra vide 34" 3440x1440 til denne skjermen med denne oppløsningen? Noe å bry seg om? Trenger bedre skjermkort også for å dra en skjerm med 3440x1440. Jeg har et GTX 970 kort, og lurer på om jeg klarer å dra f.eks. BF4 med mitt kort og denne skjermen. Spiller for det meste det, League of legends, og tenker å spille litt Civilization, og Dishonored 2 framover. Har en 24" 1920x1080 idag, stor overgang syntes dere? Er nok mange som sverger til 3440x1440. Jeg byttet for noen mnd siden til en slik skjerm. Må si det var forskjell men tror ikke jeg hadde gjort det igjen. Jeg var fornøyd med XR3051 men fant en billig PG34Q på finn så solgte XR3051 for å sjekke ut. Hadde lett gått fra 24 1920x1080 til XR3051 for rundt 3500. I spillene synes XR3051 var kjempe bra. Var helt ok med surfing også for min del. Men her har jeg litt mer utav 3440x1440. Du burde kanskje se dem begge live eller lignende skjermer for å avgjøre. Vi har alle forskjellige meninger om hva vi er fornøyd med. Men som sagt var jeg storfornøyd med XR3051.
 2. Husk dette https://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/
 3. Husker det var noe snakk om dette sist år og det har sikkert blitt snakket om allerede i år også. Men jeg spør likevel. Noen som vet hvordan butikkene håndterer en trykker på kjøp knappen på deres nettsted? Må jeg forte meg å gå videre i bestillingen å betale eller ligger varens pris reservert for meg inntil videre?
 4. Hvis komplett kjører lignende "super tilbud" som de gjorde på sin bursdagsfeiring, er det ikke mye og glede seg til. Husker jeg satt oppe til 00.00 for å se vanlige ukes kupp.
 5. Supert det ble opprettet en tråd i år også.
 6. Sant en kan fort få 20% på en god del av komponentene på black friday. Men hvorfor ikke da få 20% på alle komponenter å kjøpe pc deler fra Power med dnb mastercard når det er supertilbud, da også på hvilke som helst komponent. Til og med helt nye.
 7. Enig. Lite som slår dette. Satt oppe i går for å se på disse tilbudene som komplett skulle ha. Tenkte de kom til å ha noen begrenset antall og slikt siden de telte ned til midnatt. Jeg ble direkte lurt til å sitte oppe for å se på en helt vanlig weekend deal. (Føltes det som) Har bestilt DNB Mastercard og venter nå på neste Power runde. Da blir det kanskje et 1080 ti på meg
 8. Ville valgt en annen PSU. Den du har valgt nå er direkte søppel. Fikk til og med bekreftet dette via Komplett sin telefonsupport. Her snakker jeg om personlig erfaring. Ta inspirasjon fra denne tråden kan være lurt. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1578470 Kan også være lurt og smøre seg med tålmodighet. Om en god mnd til så er det Black Friday og du kan sikkert spare noen laken på komponenter da
 9. Noe vits å gå fra Benq XR3051 til en Asus PG34q. Har en jeg kan kjøpe brukt. De nye skjermene som kommer med HDR 200hz ++ Vil nok koste mer en jeg vil investere det første året de er ute. Fikk litt kalde føtter. Så litt input hadde hvert fint! Er glad i FPS spill så er redd for 100hz vil bli merkbar. Men kanskje gsync gjør opp for dette? Har gtx 1070 som jeg sikkert oppgradere neste generasjon.
 10. Hei! Har en pc som har kjørt smertefritt i 9mnd uten å bli flyttet på. Temp på cpu har hvert ok. Jeg brukte den sist igår kveld men når jeg kom tilbake fra jobb idag så ville den ikke starte. Ez debug led lyser CPU og pcen starter viftene i under et sekund før den skrur seg av igjen. Har lagt ved film. Redigert: Det var strømforsyningen som sviktet.
 11. Hvis du klarer vente et år til ville jeg heller ventet og tatt mellomtung når du er 18. Det vil koste deg omtrent det samme og du sitter igjen med en mer brukbar lapp en lett mc. Siden du allerede er 17, hadde du hvert 16 ville jeg ikke tenkt på dette.
 12. Fikk ikke avsluttet forholdet da jeg har takket ja til 3gb 249 i mnd hos dem. Jeg gjor dette når jeg ikke visste det var mulig å avslutte kundeforholdet eller skifte til noe annet feks 1gb. Ble ikke informert om det av dem heller måtte finne det ut her. Da jeg tok kontakt med dem første gang så spurte jeg spesifikk om det tilbudet på 250kr mnd pga andre her på forum hadde fått slikt tilbud. Slik det er nå blir det ikke ice på meg i fremtiden. Ei heller andre i familien.
×
×
 • Create New...