Gå til innhold

HTC Incredible S - Diskusjonstråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har et problem som kommer litt av og til. Kom f.eks i dag når jeg stod opp, at jeg ikke har i noe simkort..(Ja jeg har det i...) Og har prøvd utallige mange måter for å prøve å få det til å funke, men det funker absolutt ikke...-.-

noen som vet?

 

 

Står altså "INGEN SIM-kort"

Ikke noe SIM-kort i telefonen.

Sett inn et simkort.

Endret av elx90
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei, sliter med headset inngangen på min telefon, når pluggen er helt inne så "registrerer" ikke telefonen at den er koblet til og bruker kun høytaler. Hvis jeg jokker litt på den eller drar den litt ut så kommer det svakt signal eller bare i en kanal.

 

Er ikke helt amatør når det kommer til sånne enkle elektroting men ser ikke noen tilgang til noe uten og måtte skru hele telefonen fra hverandre og det har jeg ikke så lyst til. Noen andre som har slitt med dette?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Merkbart mer sirup etter oppdatering. Har fremdeles håp om at det skal bedre seg etter flere restarter og bruk, men vil anbefale andre å vente noen dager. Også noen irriterende småting. GPS er ikke lenger tilgjengelig som valg i hurtiginnstillinger.

Lenke til kommentar

Godt råd: Hold deg unna denne oppdateringen inntil videre.

 

Jeg angrer som en hund. Nå skulle jeg hatt full backup av den gamle versjonen. ICS på denne telefonen er sirup. Mange små irritasjonsmomenter. Forsinkelse før den reagerer på klikk. GPS finnes ikke lenger under hurtiginnstillinger. Tallene på tastene i kalkulatoren er så store at de ikke passer inni tastene (kanskje tilpasset større oppløsning). Mister dekning i perioder. Har aldri klart å tappe batteriet så rast som i dag.

 

Skal gi den noen dager til når den nå først er lagt inn. Det er en stor jobb å få inn den gamle, gode versjonen.

Lenke til kommentar

Kona har denne, og fått varsel om oppdatering. Men etter å ha sett alle negative tilbakeemeldinger, blir det ikke aktuelt å oppdatere inntil det evt. foreligger en revidert oppdatering som tar hånd om disse problemene, noe som er lite trolig, da ser ut til å være for svak hardware i telefonen.

 

Da må i såfall telefonen rootes og tas backup av, noe som neppe er aktuelt uansett. Da lever vi fint med 2.3.5 og Sense 3.0.

 

Synes det er uproft av HTC å lansere en slik oppdatering til en telefon som åpenbart ikke har de nødvendige spesifikasjonene til å takle den. Det er mange som bruker denne telefonen som ikke har grunnleggende kunnskaper om telefonen, og som velger å laste ned denne oppdateringen, da det er selvsagt for de fleste å installere alle oppdateringer som kommer fra offisielt hold. Svært skuffende av HTC.

 

Her burde de sagt rett ut at denne telefonen er rett og slett for svak til å oppgraderes til ICS.

Endret av TigerJack
Lenke til kommentar

Kona her i huset har og denne. Oppdaterte for noen dager siden, og alt flyter minst like bra som før. Ingen problemer med sirup. At maskinvaren ikke er god nok tviler jeg på. Kjørte ics på min gamle Desire, og det fløt fint. Riktignok CM9 og ikke Sense, men uansett er det en svakere telefon.

Lenke til kommentar

Oppdateringen har fungert bra på min telefon, dette med høgt battetiforbruk skyldes at skjermen står på max lys som standard, etter å ha slått av den automatiske skjermjusteringen og manuelt valgt lavere lystyke så har alt fungert som normalt. Når eg etterpå satte påigjen automatisk justering så fungerte ting betre.

Lenke til kommentar

...

Tallene på tastene i kalkulatoren er så store at de ikke passer inni tastene (kanskje tilpasset større oppløsning).

...

 

Det er ikke noe galt med Kalkulator, det er det nye utseende. Her et skjermbilde fra min One X:

post-4862-0-45175300-1341727853_thumb.png

 

Godt å høre at at ikke alle har kun negativ opplevelse av ICS på denne mobilen. Jeg har en DHD som jeg låner bort og denne har samme hardware. Kommer da til å oppdatere denne.

Lenke til kommentar

En oppdatering fra meg etter å ha brukt telefonen en ukes tid etter oppgraderingen: Den føles kjappere nå enn i starten etter at oppgraderingen ble lagt inn, men fremdeles ikke like kjapp som før. Det meste er nok tilfredsstillende hvis jeg ikke visste hvordan den var før. Men jeg vet og jeg angrer fortsatt. Det verste er strømforbruket. 13 timer er gått siden batteriet var fulladet, bare 49 % igjen. Før varte batteriet tre-fire ganger så lenge. Det kan komme av en app jeg la inn nylig, har fjernet den i dag, så får vi se.

 

En av de neste dagene får jeg anledning til å teste mot en identisk motell uten oppgraderingen. Skal da prøve å komme tilbake til en endelig konklusjon om hastighet og strømforbruk.

 

Pey'J: Greit å vite at kalkulatoren ser like corny ut på One X. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...