Jump to content

LeGranDuc

Medlemmer
 • Content Count

  1291
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 :)

About LeGranDuc

 • Birthday 02/07/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23859 profile views
 1. Så hele I Am Groot idag. Var underholdene, men veldig kort.
 2. Problemet løste seg etter en system oppdatering. Da var det nok Sony som gjorde noe feil på forrige oppdatering.
 3. Har sjekket disse innstillingene. Har 3 valg, hvor alle er på. Telefonsamtaler, Medielyd og Kontaktdeling.
 4. Har fått litt problemer med bluetooth etter en firmware oppdatering for en stund siden. Jeg får ikke lenger til og ringe via bluetooth i bilen. Tidligere kunne jeg trykke 2 ganger på play/pause knappen i bilen for og ringe sist oppringt nummer. Dette fungerer ikke lenger. Byttet adapteren i bilen også nå nettopp, men det hjalp ikke. Har lett i innstillinger, men klarer ikke finne noe som skulle blokkere ringemuligheten. Hvis jeg trykker på mobilen får jeg lyd i bilen, så det er kun oppringing som er problem. (Ringer til porten på jobb)
 5. TCR10'en var EDC'en min en god stund, så den er dekket i riper. Er mer redd for metall spon imellom kontaktpunktene. Jeg må bare huske og sjekke godt før jeg lader tenker jeg.
 6. Her er min samling inkludert den nye FiTorchen. FiTorch ER26 Har hatt denne noen uker nå, og er så langt meget fornøyd. Har mer en nok lysstyrke til mitt bruk. Hodet kan rotere 90°, den har magnet i basen og magnetisk ladekabel. Liker grensesnittet, hold inne for og starte i laveste styrke, eller trykk for og starte i forrige lysstyrke. Dobbeltrykk fra på til max. Magneten skulle vært litt kraftigere, men fungerer til mitt bruk på jobb. (Trenger tykkere metall for å henge vannrett.) Dette er min første lykt med magnetisk ladekabel, så vet ikke om det er normalt at kontaktflatene på lykten også er magnetisk. Dette kan by på problemer for meg hvis jeg ikke passer på når jeg skal lade. (Jobber som CNC operatør, så det blit mye metallspon overalt.) Clip'en er litt kranglete da den kan brukes begge veier. Skulle gjerne sett en kraftigere clip med feste i enden istedefor i midten. Medfølgende batteri holder ganske bra. Det har også ladekontakt, så jeg har 3 måter og lade batteriet på. Testet med et Nitecore batteri, dette fungerte uten problem. Nå gjenstår å se hvor lenge roteringsmekanismen holder seg fast og smooth.
 7. Hovedbruken på jobb er og lyse inn gjennom et ekstremt ripete vindu i en CNC fres når jeg må se om jeg har klaring, Ol. Har arbeidsbukse med diverse romslige lommer. Magneten i Olighten kom godt med, så skal bli godt å få det tilbake. 500 lumen fungerte greit nok, men vil alltid ha mer. 😛 Kikket på ganske mangen av Nitecore sine lykter før jeg bestillte FiTorch'en. Endte opp med og søke etter batteri type hos batteryjunction.com hvor jeg fant denne. Skal komme med tilbakemeldinger når jeg har fått testet lykten. Betalte forøvrig 560,- Får se om det kommer noe moms og fortollingsgebyr oppå det.
 8. Bestillte nettopp en FiTorch ER26 for og ha med meg på jobb. http://www.fitorchworld.com/index.php?case=archive&act=show&aid=159 Bestillte fra banggood, så får se hvordan det går. Har brukt en Olight S1 Baton i 1 år, men knappen er blitt dårlig. Prøvde meg med en Nitcore MT06MD penlight, men den er ikke kraftig nok til mitt bruk. Har også kikket en del på Tiny Monster serien til Nitcore, men maks lysstyrke (10.000) er nesten bare en gimmic med 7 sekunder på feks TM10K før den dropper ned til 2000.
 9. Nettopp sett ferdig Legend Of The Seeker. Likte den ganske godt. Nå må jeg igang med noe annet tenker jeg. Føler meg like "tom" som alltid når jeg har sett ferdig en serie. PSD (Post, series, depression.)
×
×
 • Create New...