Jump to content

LeGranDuc

Medlemmer
 • Content Count

  1281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 :)

About LeGranDuc

 • Birthday 02/07/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22064 profile views
 1. Angående serie med forholdsvis lite vold og sex, så har du Eureka. Det er en serie jeg liker veldig godt. Det er lenge siden jeg har sett den nå, så det kan være jeg glemmer en hel del, men kansje verdt en titt.
 2. Ikea selger jo bordplater i diverse størrelser.
 3. Som skrevet over, skal du åpne den lille kontakten, og koble ledninger fra sukkerbiten til kontakten. Jord skal være i midten. Du trenger en ledningsbit for og gjøre dette.
 4. Traff en ivrig fuglefotograf på Sele Havn for noen måneder siden. Fikk intrykk av at han var der ofte og fotograferte. Fikk dessverre ikke med meg navnet Han hadde tatt noen imponerende bilder når jeg var der og tok bilder av solnedgangen.
 5. Bor personlig på 37 kvadrat. Dette går ganske greit, men savner separat soverom. (Sengen står nå bak garderobeskap) Har god takhøyde og trives, men det er mye bråk utenfor til tider. (Innderst i Vågen i Sandnes) Naboen sin leilighet på 29 kvardrat har ligget for salg ganske lenge nå uten å bli solgt. Den er forholdsvis kvadratisk, så seng må enten "gjemmes" eller så trengs en eller annen form for sovesofa. (Vet ikke hvordan naboen har hatt det.) Ville nok ha gått for #2. Så lenge bad er i bra stand, er det ikke noe og tenke på med tanke på alder.
 6. Kjøpte meg nettopp MX Keys. Utrolig deilig og komme tilbake til lavprofils taster. Var sugen på Craft en stund, men prisen stoppet meg. Ifølge en Youtube video jeg så var MX Keys bedre ang. batteritid, ellers ganske likt. Jeg kjøpte uten håndleddstøtte, og har ikke savnet den til nå. Hadde problemer med og innstallere softwaren, men fant ut at jeg ikke trengte den. Kan låse funksjons tastene slik at F1-F12 fungerer som normalt. Paret også telefonen (Note 9) umiddelbar veksling er veldig gøy.
 7. Hvordan ser pakningen til vannlåsen i dusjen ut? Måtte fikse min da det hadde dannet seg et belegg som hadde løsnet litt.
 8. En Blåsebelg er en rimelig investering som kan fjerne mye støv mellom objektivbytter.
 9. Jeg kjøpte meg en CompuCleaner til og blåse rent elektronikk og hyller med lego. Betalte rett over 300,- for min, men husker ikke helt hvor jeg kjøpte den.
 10. Hvis du bruker telefonen som musikkspiller via bluetooth kan jeg anbefale https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jwsoft.nfcactionlauncher&hl=no
 11. Kansje du kan finne noe passende her. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=82304720
 12. Tok en titt her https://www.dji.com/no/flysafe/geo-map Ser fornuftig ut etter min mening i Stavanger/Sandnes regionen. Ser de fleste plassene jeg har flydd ennå er mulige og fly på.
 13. Du kan og definere standard varslingslyd til stille. Selv vil jeg kun ha varsler ved SMS og anrop, så disse har jeg valgt lyd på uavhengig av alt annet.
 14. Laderen der vil fungere bra til de batteriene. Alltid kjekt med lader som kan brukes fra stikkontakten og fra bilbatteri.
 15. Det enkleste er jo og søke på finn etter de komponentene du vil selge. Ser at komponenter jeg har ligger på finn til under halv pris i meget god stand.
×
×
 • Create New...