Gå til innhold

LeGranDuc

Medlemmer
 • Innlegg

  1 310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LeGranDuc

 • Bursdag 07. feb. 1978

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

25 041 profilvisninger

LeGranDuc sine prestasjoner

72

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Jeg har noen tykke og store fra Princess som holder godt.
 2. Jeg har lekt med en app til Android som heter Floor Plan Creator. Den kan brukes litt begrenset gratis, evt. kan du betale opptil 109,- for fullversjon. Den er veldig enkel i bruk, men det kan være litt knotete og feks. plassere møbler perfekt. (Jeg tegner en vegg som du definerer lengden på for så å plassere feks. sengen.)
 3. For noen år siden hadde jeg en sjekk av hjertet. Da ble jeg sendt til sykehuset og fikk satt på bærbar EKG som jeg hadde på i 24 timer.
 4. Jeg byttet nylig til slike på min Toyota IQ. Hadde noen andre LED pærer i noen år før de tok kvelden. Orginalpærene ga elendig lys, og var dyre samt vanskelige og få tak i. (Fikk de kun hos Toyota.) Hadde LED pærer under EU-Kontroll og fikk ingen anmerkninger.
 5. Hadde min Toyota IQ 2009 på EU kontroll for litt over 2 år siden. Da kom regningen på 8000,- for kontrollen, justering av lys, påfyll av aircondition gass og reperasjon av bremserør bak.
 6. Jeg ga nylig et iFixit kit i gave til en som fyllte 40. Har man småbarn er det alltid brukt for diverse skrujern til batteriluker ol.
 7. Jeg kjøpte denne for 4 måneder siden og er veldig fornøyd.
 8. Levendminihus har en del forskjellig. Eksempel på ferdig bygget. Foreløpig er dette noe jeg vurderer.
 9. Begynte på Fringe igjen forrige uke. Skal se The Witcher sesong 3 etterpå.
 10. LeGranDuc

  Øreklokker?

  Har sett det er en behandling som virker lovende, men det er kostbart. Hadde det vært helt sikkert at man fikk sterk reduksjon hadde det vært mer aktuelt. Vil koste rundt 40,000,- og da må man sitte og slappe av i 1 time om dagen med headset uten musikk. Hør
 11. LeGranDuc

  Øreklokker?

  For meg er det nesten omvendt. Har tinnitus, men klarer ikke sovne uten lyden av regn. Ser Bose kommer snart med Sleepbuds 3.
 12. Ser ikke på noen spesielle, men så et på finn for noen uker siden som var ganske bra. Måtte "bare" ha flyttet en vegg og fått på plass normalt kjøkken. Dette lå ute til ca. 1 mill. Ser for meg og måtte betale rundt 1.5mill for huset. Det er iallefall et håp. Har sett mangen modeller fra et firma som holder til i Grimstad.
 13. Jeg og sitter med tanker om og bygge minihus. (50kvm ish) Problemet er og finne tomt til en overkommelig pris.
 14. Hjemmesentralen min fra Altibox henger inne i en boks som igjen er inne i sikringskapet mitt. Var montert slik av Altibox. Har ikke hatt noen problemer med dette oppsettet.
 15. Farscape er en favoritt. Den begynner og bli noen år da den er i 4:3 format. Serien har 4 sesonger og en avsluttende film.
×
×
 • Opprett ny...