Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor ofte dagdrømmer dere?


MillaMagia

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, jeg også gjør nesten ikke annet. Begynner å lure på om jeg kanskje burde gjøre noe med det, for den virkelige verden blir lett skuffende i forhold!

 

Haha du sier noe der! Det påvirker karakterene mine, og jeg blir så skuffet fordi jeg vil bli alt! Hockeyspiller, NFL stjerne, vellykket businessmann og alt det der, men må velge en.. :(

Lenke til kommentar

Skremmende manger ganger iløpet av en dag :p

 

Ditto her. Er en ganske stille person av meg og da har jeg det lett å dagdrømme om alt mulig; alt jeg har gjort i livet mitt, både positiv og negativ, hva jeg ønsker og drømmer å gjøre. I det siste har det blitt mest tyngde på å finne kjærligheten i denne store byen.

Lenke til kommentar

Er også ganske fåmælt av meg. Men dagdrømming er ikke kun negativt - f.eks. når jeg trener dagdrømmer jeg om noe som gir mye energi, blant annet at jeg er superflink i håndball og løper nedover banen i rekordfart :D En form for meditasjon, kanskje?

Litt verre er det uansett når jeg tenker at jeg er fager som en araber, for deretter å se et bilde av meg der jeg ligner en gnu.

Lenke til kommentar

Dagdrømmer hver dag. gjerne flere ganger hver dag og. Kan drømme om hva som helst, men det går mest i hva jeg har lyst til å bli, og hva jeg har lyst til å gjøre. Blir også mye drømming om ting jeg driver med, ting jeg har sett på tv, og musikken jeg hører på.

 

Kan dagdrømme om absolutt alt, også har jeg en tendens til å høre min egen stemme i hodet mitt. På en måte en litt forteller-aktig stemme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...