Gå til innhold

Den lille Mass Effect 3 Tråden [ingen spoilere!]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor hater så mange spillet på disse omtalene folk skriver selv? Andre mener Gametrailers er betalt for å gi spillet god omtale. Var det så dårlig?

 

Generell misnøye og tillitsbrot med spelpressa, trur eg. Dei færraste er nok kjøpt og betalt som i at dei får brune konvoluttar under bordet, men det er ein kjend sak at utgjevarar operer med svartelister (både for preview press-events, anmeldarkopiar, etc.), at spelpressa avheng av annonseinntektar frå industrien dei skal "kritisere", og at det stundom fører til klammeri (jamfør Jeff Gerstmann og Gamespot).

 

Resultatet, sånn som eg ser det, er at dei notorisk er veldig ukritiske mot hypa spel frå store utgjevarar (skala frå 6-10, etc.) fordi metacritic-snitt er viktig for shareholders, og - i blant - leverer reine PR-pieces som til dømes PCG US si omtale av Dragon Age 2 ("BEST RPG COMBAT AND STORYTELLING EVER 94/100"). Då kan ein faktisk lure på om det er tale om brune konvoluttar under bordet, for det burde ikkje vere mogleg å vere så inkompetente. Til samanlikning fekk DA2 30-40-noko av PCG UK.

Lenke til kommentar

Jeg har holdt på med Liara siden eneren, men sa til henne at jeg bare vil være venner nå. Nå har jeg ombestemt meg, og hun vil ikke snakke med meg :p Noen som vet om hun forblir sånn resten av spillet?

 

Jeg husker ved to anledninger at man har mulighet til å "oppdatere" forholdet. Kan hende du er heldig

Lenke til kommentar

Jævlig irriterende at å importere fyr fra ME2 til ME3 omtrent ikke går.

Ansiktet kan iallefall ikke importeres. Er tråder og mer om dette på bioware forumet da. Håper det blir fiksa.

 

 

Indeed! Får ikkje importert karakteren min frå både ME1 og ME2. (samme karakter)

 

Har prøvd alt mulig, leste om dette på bioware forumet, og blei litt letta når det viste seg å vere eit kjent problem.

 

Vil bli rart å starte med ny karakter på ME3, når ein ikkje har noko relasjon til A.Williams K. Alenko osv.. :thumbdown:

 

Blir fresh start i morgon da!

Lenke til kommentar

Hvorfor hater så mange spillet på disse omtalene folk skriver selv? Andre mener Gametrailers er betalt for å gi spillet god omtale. Var det så dårlig?

IGN er betalt for å gi spillet god omtale, sjekk på deres skreddersydde omtale for spillet. Ingen andre spill har så fet side for omtalen.

Lenke til kommentar

Mange store anmeldersider er gjerne kjøpt og betalt. Gir du spillet en dårlig karakter, ingen spill fra EA på deg, ingen E3 på deg også videre.

 

Før ville jeg aldri trodd på dette, men etter å ha sett en del anmeldelser fra gametrailers og IGN i det siste så tror jeg noe muffens er på fære.

Lenke til kommentar

Ferdig med singelplayeren! Litt treig start men siste halvdel tok av! Jævli rå spilling og historie siste 40% av spillet.

Så var det sluttn da..

 

 

Det var Joker på slutt som hadde fått kid? Og var det liksom hele galaxen som smelta slik at neste "generasjon" kunne vokse uten reapers?

 

Endret av MrLuni
Lenke til kommentar

Mitt inntrykk etter å ha prøvd det i 2 timer er (inneholder noen spoilers):

 

 

  • Lengden på spillet er utvidet enormt med ekstremt lange kampsituasjoner på samme område, du kan gjerne bruke 3-4 ganger så lang tid på å kjøre gjennom fiender mot samtaler.
  • Du har nesten ingen valg, alle "valgmulighetene" jeg fikk besto av om jeg ville framstå som Paragon eller Renegade, hva jeg sa hadde null og niks påvirkning på hva som skjedde videre.
  • Shepard er tydeligvis psykisk belastet av valgene h*n har gjort, hva om den Shepard du kjører gjennom som ikke sliter med dette? De forrige spillene hadde ikke slik bullshit som presset karakterutviklingen i en retning uansett hva.
  • Plothull, gud så mange, får virkelig lyst til å drepe Mac Walters for dette.
  • Dialogene er så cheesy at jeg hoppet gjennom dem etter 20 minutter med rent tullprat.
  • Latterlig hvordan sideoppdrag som Jack har bedre dialog og karakterutvikling enn hovedhistorien.
  • Glitcher, grafiske og gameplaymessige er det for mye av.
  • Prislappen på 400 kr er for høy på dette, særlig når du får et nedkuttet produkt for å tjene penger på DLC fra dag 1.
  • Teksturene er definitivt ikke høyoppløselige.
  • Vanskelighetsgraden er ekstremt ujevn, enkelte steder kjører du gjennom uten å bry deg mens andre steder blir du drept i løpet av 2 sekunder hvis du ikke kommer deg i cover.

 

Tydeligvis er du også nødt til å spille multiplayer for å få den "beste" slutten, enda en løgn fra Bioware/EA.

 

 

Bioware, I am disappoint.

 

EDIT:

@MrLuni angående slutten.

 

Slutten ender alltid med at alle Mass Relays, måten man reiser på gjennom galaksen, blir ødelagt. Joker og resten av crewet på Normandy dør alle som en siden de lander på en ukjent planet som ikke er bebodd, de som er ombord er alt for få til å kunne danne en koloni (etter to-tre generasjoner vil de få problemer med innavl.) At alle Mass Relays blir ødelagt fører videre til at all handel og vekst av sivilisasjoner opphører, og jorda vil ha et stort problem med å romme så mange intelligente arter.

 

Begrunnelsen for at Reapers eksisterer ligger på så svakt grunnlag at det hadde vært bedre å la dem være et mysterie: for å hindre at organismer dreper seg selv ved å skape Skynet dreper vi dem før dette skjer.

 

Endret av arni90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...