Gå til innhold

Politisk kompass, hvor ligger du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

pcgraphpngr.png

 

Uploaded with ImageShack.us

 

Economic Left/Right: 5.25

Social Libertarian/Authoritarian: 0.92

 

Er medlem av Høyre.

Later til at jeg er blitt litt mer autoritær og litt mer høyrevendt siden sist jeg tok testen. Tok testen for ca. et halvår til et år siden, og da var jeg på ca. 4 på economic left/right, og -2 på social libertartian/authoritarian.

 

Ser på meg selv som liberalkonservativ. :)

 

Det som er dumt med slike tester er at man som regel svarer litt annerledes fra gang til gang, med tanke på hvordan du føler det burde være slik og slik der og da, hva som er aktuelt osv.

Endret av magneman
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

den var da oppdatert. Jeg ser at det vil ta mye ressurser og tid, så jeg vil nok ikke oppdatere hele statistikken fortløpende, men heller når jeg har tid.

 

Nå har jeg ikke lenger nok punkter til å markere FrP, så håper på fler. Forøvrig, alle som har lastet opp et politisk kompass burde gjøre det igjen, det må da være spennende å se hvordan vårt politiske syn er endret over tid.

Lenke til kommentar

Veldig bra laget, og mye interessant lesing :) Synes det er rart at venstresiden er så godt representert på den økonomiske skalaen, da jeg har har et inntrykk av at de fleste her befinner seg på den ytterste høyresiden. Ser statistikk over hvor flere kjentfolk befinner seg på skalaen, men hvor ville dere representert Lenin?

 

Det kan vel ha noe med at testen er laget for amerikanere, og deres sentrum er gjerne til høyre for vært sentrum. Jeg vil hvertfall tro det har litt å si. Ser også en del brukere i denne tråden jeg vanligvis ikke ser på Politikk og Samfunnsdelen.

 

Lenin var hvertfall svært langt til venstre, kanskje helt ytterst, men han var også mer autoritær enn man først trodde. Jeg vet ikke helt hvor mye en bør vektlegge at han liberaliserte økonomien for å få den i gang, rett før han døde. Så jeg ville sagt litt nedenfor Stalin.

Lenke til kommentar

Bra å høre at folk er fornøyd med oversikten. Jeg valgte å fjerne navn, siden det har blitt så mange punkter.

 

Jeg vil oppfordre alle som har tatt testen til å ta den igjen, det hadde vært spennende å se om noen har endret sitt politiske syn siden sist de var inne.

 

Nå tok jeg nettopp testen på nytt selv, og ser at jeg har blitt litt mer liberal siden sist jeg tok den (men er fortsatt ganske autoritær, av religiøse grunner).

post-139734-0-73783000-1317069003_thumb.png

Endret av Notelitten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...