Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sånn har jeg vært den siste uken.. Pluss at jeg ikke blir noe særlig mer motivert av at jeg ikke sov så bra at det gjør noe i natt, samt skal jobbe hele helgen. Jobbe til fire i natt, så fra tre til ti. Så åpne igjen kl syv på søndag. GREAT! I tillegg må jeg stå alene og servere mat til fulle kunder. Elsker det, virkelig.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke for full legalisering av marihuana, sånn at man lovlig kan kjøpe det på REMA 1000.

 

Men jeg mener at legen må kunne skrive ut resept på marihuana på samme måte som morfin og andre sterke saker, til de pasientene som har nytte av det.

Hvorfor ikke? Vi selger jo tobakk og alkohol over disk i de fleste butikker.

 

Hva folk dytter i seg på fritiden og gjør med sitt eget liv, er egentlig det samme for meg. Men jeg må helt ærlig innrømme at det er MYE triveligere å møte på en som er rusa på hasj en lørdags kveld på vei hjem fra jobb, enn en som har drukket for mye.

Lenke til kommentar

Fin post, Dragen.

 

Minecraft irriterer meg noe sykt. Møkkaspill som alt for mange spiller. Om du først skal spille.... så spill noe bra iallefall, da.

 

Minecraft er faktisk mye mer addictive enn du tror. Jeg synes også det så ut som ett skikkelig drittspill før jeg prøvde det, men det er ganske addictive.

 

Ikke si "Drittspill" uten å ha prøvd noe lignende før.

 

Hvis du har prøvd Minecraft har du rett til å snakke.

Endret av Kaymeerah
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg helvetes mye over hvor lat og tafatt jeg har blitt, burde fått et slag i trynet for å våkne opp. Jeg innså dette spesielt etter at jeg for litt siden knuste et glass på rommet mitt, og det gikk 2 uker før jeg gadd å plukke det opp. Faen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...