Jump to content

MrBjoern

Medlemmer
 • Content Count

  1577
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MrBjoern

 1. MrBjoern

  HW-fotball 2011

  For de av dere som fortsatt er her inne å stuker. Lemon har nettopp mistet mobilen sin. De som føler for det kan ta kontakt med noen av oss andre. Mitt nummer er 90897539.
 2. MrBjoern

  HW-fotball 2011

  Jeg må bare være tilbake i Drammen til rundt 8. Blir tvunget med på fest, så jah. xD
 3. MrBjoern

  HW-fotball 2011

  Da må det eventuelt bli lørdag her.. Når tenker vi å starte. Og hvor lenge holder vi på? =)
 4. MrBjoern

  HW-fotball 2011

  Er ikke så vanskelig å finne veien opp dit. Det er snakk om de fotballbanene det pleier å være Norwaycup på, right?
 5. MrBjoern

  HW-fotball 2011

  Jeg er litt usikker på om jeg kan eller ikke. Er mye som skjer den helgen. Men om jeg er ledig er jeg lett med! edit: Ettermiddag/kveld på fredag eller dagtid på lørdag. Må nok skvise det her inn mellom eksamen, fest og jobb.
 6. Tell me. Tar du noen gang på deg selv på en måte som ikke er skitten?
 7. Jeg har det egentlig jævlig chill. Er på besøk og chiller.
 8. Liten update: Jeg har kledd på meg ordentlig. Fant den gamle boblebuksen min også. MEN, det viste seg at på sletta her i Vikersundbakken var det hele 28 minusgrader for en halvtime siden. Ser frem til en fantastisk dag, og er bare lykkelig over at jeg skal sitte INNE mesteparten av dagen.
 9. Det irriterer meg at det er -20 grader ute, og at jeg om litt under en times tid må bevege meg ut i denne fantastiske kulden for å komme meg til bussen min..
 10. Hei alle sammen. Om ca en time beveger jeg meg til bussen som skal ta meg til hoppbakken igjen, det er.. Ett kvarter å gå i 20 fuckings minusgrader.. Ser virkelig frem til det.. Ellers skal jeg sitte inne å hjelpe til med sending av storskjerm og hopp resten av dagen da. Fuck this. Minusgradene har allerede ødelagt dagen min. .___.
 11. Hei, ikke mobb stakkaren. Det var jo tross alt de bestre 30 sekundene av livet hans. Og, jeg synes han fortjener det etter å ha vært lonely siden 2005.
 12. Noen som har noen anelse om man har krav på ekstra betaling/tillegg når man har to vaktskift ganske tett opptil hverandre. Vi snakker 9 timer arbeidsfri tid, mellom lørdag og søndag. Arbeidsmiljøloven sier at man har krav på 11 timer arbeidsfri tid mellom hvert skift.
 13. Jeg sier bare.. Brød og sirkus til folket. Det er mye rundt om i landet som defineres som kunst, og som får statlige bidrag. Bevilgning av penger ser ut til å være vrient. For det holder ikke å bare gi en etat en million eller to ekstra. Pengene må nå helt frem, og det er noe vi nordmenn er virkelig dårlige på..
 14. Stekt ris med egg og reker. Noe som minner meg på at jeg må kjøpe noen kilo ris neste gang jeg er på butikken.
 15. Jeg kan nå bekrefte at man får vondt i magen av å spise junk og drikke for mye kaffe/burn på jobb når man jobber nattskift. Gleder meg også ekstremt mye til 7 timer til med jobb i dag, siden jeg sov.. 5 timer i natt..
 16. Eksplosjoner fungerer annerledes i verdensrommet. Det er faktisk utviklet en egen teknologi for å få noe til å eksplodere i ingenting.
 17. Vet du, jeg har aldri forstått greia med at det skal være kult å røyke. Jeg begynte å røyke fordi jeg hadde lyst, og fortsatte fordi jeg faktisk likte det. Om du definerer det som kult eller ukult er egentlig det samme for meg, da jeg ikke gjør det for noen av delene.
 18. Jeg sluttet å røyke tobakk fordi det var dyrt, ikke fordi det var usunt. Edit: Helt ærlig. Det finnes mye rundt oss som er farlig, ja, det er faktisk livsfarlig å reise på jobb. Jeg risikerer å dø hver dag. Hva er da galt med at jeg koser meg med en cigarett eller snus en gang i blant? Livskvalitet fremfor livskvantitet sier nå jeg.
 19. I mine øyne blir det som å si at man skal på fest. Bare at røyking er mer avslappende og mer.. sosialt, i dunno?
 20. Hvorfor ikke? Vi selger jo tobakk og alkohol over disk i de fleste butikker. Hva folk dytter i seg på fritiden og gjør med sitt eget liv, er egentlig det samme for meg. Men jeg må helt ærlig innrømme at det er MYE triveligere å møte på en som er rusa på hasj en lørdags kveld på vei hjem fra jobb, enn en som har drukket for mye.
 21. En god kombinasjon av de to siste punktene i nr. 1 med nr. 2 høres vel også bra ut? =)
 22. Jeg spammer 8-bit på skolen for å holde meg våken, og ser virkelig frem til å jobbe til kl 4 i natt. Deres planer for helgen?
×
×
 • Create New...