Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

når det gjelder den saken om at en åtte år gammel gutt som ikke fikk noen gjester til bursdagen, så står det i artikkelen fra VG at foreldrene ikke ønsker sønnens navn eller navnet på skolen deres skal komme på trykk i avisen. Men kjører man navnene på foreldrene gjennom en søkemotor på internett, så kommer det frem nøyaktig adresse. Foreldrene er bosatt på et ganske lite sted, og det er vel ikke særlig mange barneskoler i området, og dermed blir kanskje ikke navnet på barneskolen særlig vanskelig å finne det heller.

 

Foreldrene kan ikke ha særlig greie på internett dersom dem ikke har fått med seg hvor enkelt det faktisk er å finne ut hvor dem er i fra. Alle og enhver fra lokalmiljøet skjønner vel hvem det er snakk om uansett...

"Velkommen te bygda" (sorry , had to be done) ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

 

Nei og ja. Etter ett år på taekwondo må du kunne noen enkle firevendinger, og sette noen av dem inn i et kort mønster som tok meg 5 min å lære (Chon-Ji), samt noen andre teknikker. I tillegg er den bølgende gangen unødvendig og irriterende.

 

Etter ett år på karate må du kunne mønstrene Kihon Kata, Heian Shodan og Heian Nidan, samt ca. like mange spark og teknikker som i taekwondo. Taekwondo ganske veldig dølt til sammenligning.

http://www.youtube.com/watch?v=jmaUPVGHwn8

 

Jhoon Rhee = ekte vare

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...