Gå til innhold

HTC Desire HD - Generell diskusjon/levering/leverandører


TheMoonMan

HTC Desire HD  

507 stemmer

  1. 1. Kommer dette til å bli din nye Android telefon?

    • Ja, uten tvil!
      314
    • Nei, dette er ikke noe for meg
      58
    • Jeg har ikke bestemt meg enda
      135


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt DHD i ei uke nå¨og har smilt hele tiden. Det er en ting jeg stusser litt på, synes lyden er litt lav, spesielt medielyden ved avspilling av video og musikk. Den er kraftigere på en del andre tlf. jeg har vært borti. (jeg snakker om lyd fra tlf høytaler og ikke ved bruk av headset?

 

Jepp, det har de fleste tidlige anmeldelser av telefonen konkludert med før den ble sendt ut til kjøpere her til lands :)

 

 

Så dere mener at det ikke er noe særlig til lyd i denne telefonen, fatter ikke dette, på meg så kan det mange ganger virke som at ikke produsenter tester produktene sine før dem slipper de på markedet. Dårlig lyd,blass skjerm, dårlig kamera, masse buggs i programvaren...

 

Mvh

 

Geir

Dette blir å slenge ut påstander som ikke jeg kan være enig i. Dårlig lyd? Vel, med unntak av Nokia Xpress så lager alle telefoner crappy lyd ut av eksisterende høyttaler. Det gjør iPhone og alle de andre. Skulle nå bare mangle når høyttaleren er på størrelse med et riskorn.

 

Blass skjerm? Hehe. Vel det er den i alle fall ikke. I forhold til en Super AMOLED som har oversaturerte farger som ikke er i nærheten av å fremstå naturlig, så kan sikkert DHD virke blass. Men de fleste mennesker setter nå pris på naturlige farger når de ser film og bilder. Dessuten er skjermen sylskarp, og mye skarpere enn Desire med AMOLED.

 

Dårlig kamera!? HVor har du det fra? Nå ble nettopp DHD testet sammen med flere telefoner. Ja, den kom på siste plass av de den ble testet sammen med, men husk at disse var de beste av de beste av mobilkameraer. Og de bildene jeg har tatt med DHD er helt kanon. Men om noe tror at mobiltelefon er godt nok som et feriekamera, så er man virkelig blind. Ingen mobilkamera i dag kan måle seg med et kompaktkamera til ett par tusen kroner. Optikk og størrelser på bildebrikker har skylden. Men som mobilkamera må jeg si at dette er fantastiske bilder. Og jeg kommer fra Iphone 3Gs, som til sammenligning er elendig.

 

Og masse buggs, skriver du. Hvilke buggs tenker du på da, som går inn i begrepet masse?? Og hvilken telefon; iPhone 4, Samsung Galaxy S eller andre har ingen feil og som ikke trenger oppdateringer?

 

Nei, sånne bemerkninger uten rot i virkeligheten gjør bare mange usikre på om de skal kjøpe telefonen. Man kan gjerne si at telefonen er for stor eller at man ikke liker HTC Sense. Og det er helt ok. Men tingene du beskriver, skaper kun forvirring. IMO.

 

 

Må bare få presisere at dette ikke er mine erfaringer personlig siden jeg ikke har fått min DHD ennå.

 

Dette er tatt utifra dette forumet og tatt et sammendrag på hva folk klager på.. i det ene øyeblikket er jeg skråsikker på at min neste telefon blir DHD men blir usikker av og til om jeg burde satse på en ny iPhone igjen.. men det blir liksom ikke noe særlig forskjell å gå fra 3GS til iPhone 4..

 

Igjen må jeg bare beklage om det var noenn som følte at jeg snakket nedsettende om DHD... jeg bare ramset opp noe av det man leser her inne på forumet :roll:

Ikke meningen å gå i strupen på deg :) Litt vanskelig å tolke tekst fremfor en samtale med stemme.

 

Det jeg mente var at det verserer så mye om DHD, at selv de miste problemene blir kanskje gjort vel store. Jeg var også veldig spent på skjermkvaliteten. Og om du ikke er svært svært kresen, så kan jeg vel love deg at du også blir fornøyd både med skarphet og farger. Jeg kom som sagt fra iPhone 3Gs, og da jeg slo på DHD første gang, var "wow" det første jeg sa:) Nydelige farger og sylskarp. Og akkurat skarpheten har vel også andre uttalt seg om i tester, da det har noe med pixelsammensetningen på SuperLCD vs AMOLED.

 

Om du synes den er for stor, kan jeg skjønne. Den er større enn alle andre mobiler. Jeg har forholdsvis små hender (ikke noe stekepanner, nei), men jeg synes DHD ligger fint i hånda. For makan til morsom og gjennomtenkt telefon har jeg ikke sett. Sense er konge.

 

Lyd gjennom gode øretelefoner var også viktig for meg. Dette var veldig positivt også. Flott lyd spesielt med lydforbedringen SRS.

 

Så skal jeg snart få oppdatert med Sync Mate 3, og vente på siste oppdatering fra HTC, så blir dette helt topp. Føler meg heldig som har fått tak i en DHD:)

 

 

Tror ikke størrelsen på telefonen har så mye å si for meg, husker godt at jeg kviet meg veldig å gå fra SonyEricsson W902 til iPhone 3GS som var betydelig større og tyngre en den versle SE W902èn :!:

 

Men idag synes jeg ikke iPhonen er større enn den må være,, jo større skjerm, dess artigere er det å bruke telefonen :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men idag synes jeg ikke iPhonen er større enn den må være,, jo større skjerm, dess artigere er det å bruke telefonen :thumbup:

 

 

Skjermstørrelsen kommer du definitivt ikke til å være misfornøyd med. Det tør jeg love deg. Med fare for å gå off topic, jeg kjøpte en 46" tv for et noen år siden. Syntes den var helt enorm. Nå føles det som om jeg ser tv gjennom en brevsprekk.

Lenke til kommentar

Då viser det seg at eg har venta i ein måned på ein telefon som ikkje var bestilt. Har venta på HD og fekk som nevnt i ein tidlegare post kun ein vanlig Desire. Har returnert den og ringte idag Moobi igjen for å få ein dato på min HD. Det viser seg at verken Moobi eller Netcom kjenner til bestilling av Desire HD. Kun Desire, og alle skylder på den berømte forumselgaren vår her inne. Kven som har skyld veit eg ikkje. Men han skulle i alle fall få sletta alle bestillingar no og refundere alle utgifter. Alle forventa at eg berre skulle sitte å vente til 31. Desember. Ikkje aktuelt seier eg.

 

ALDRI meir Ucan2, Netcom eller Moobi!!! ALDRI!!!

 

Kor er det mulig å få tak i ein Desire HD for tida???

Lenke til kommentar

Då viser det seg at eg har venta i ein måned på ein telefon som ikkje var bestilt. Har venta på HD og fekk som nevnt i ein tidlegare post kun ein vanlig Desire. Har returnert den og ringte idag Moobi igjen for å få ein dato på min HD. Det viser seg at verken Moobi eller Netcom kjenner til bestilling av Desire HD. Kun Desire, og alle skylder på den berømte forumselgaren vår her inne. Kven som har skyld veit eg ikkje. Men han skulle i alle fall få sletta alle bestillingar no og refundere alle utgifter. Alle forventa at eg berre skulle sitte å vente til 31. Desember. Ikkje aktuelt seier eg.

 

ALDRI meir Ucan2, Netcom eller Moobi!!! ALDRI!!!

 

Kor er det mulig å få tak i ein Desire HD for tida???

 

På Sandvika Storsenter har de inne på flere av telebutikkene. Der er du sikra om du drar ;)

Lenke til kommentar

Har selv opplevd å få to bestillinger slettet i systemet hos Moobi denne sommeren, den ene ble deretter levert 5mnd. senere ettersom den ikke var slettet i ett annet system. Håper virkelig NetCom bytter leverandør, er fornøyd med tjenestetilbyderen ellers. Ettersom alle nettbutikkene ser ut til å være tomme, er kanskje en runde i byen det beste alternativet? Eventuelt ta en ringerunde om det er langt mellom vannhullene.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg tenker å kjøpe enten Desire (den ordinære, som ble lansert i vår) eller Desire HD.

 

Trodde lenge jeg garantert skulle kjøpe Desire, men etter at DHD kom har jeg blitt usikker.

 

Kan noen som har hatt Desire, og har gått over til DHD, dele sine erfaringer med meg?

 

Har lest mange ulike tester for begge telefonene. Mitt inntrykk foreløpig er at Desire er en vel så bra telefon på de aller fleste områder. Er DHD verdt de ekstra hundrelappene?

 

Pluss for DHD, for min del:

- Større, men ikke like blank skjerm

- Noe bedre kamera

- Nyere, dermed (forhåpentligvis) fikset opp i noen flere barnesykdommer fra tidligere HTC-modeller

- Ikke veldig mye dyrere enn Desire

- Virker som om mange Desire-brukere selger Desire'n sin nå, og hopper over på DHD i stedet

 

Pluss for Desire, for min del:

- Noe billigere enn DHD

- Bedre batterikapasitet, bedre batterilokk på chassiset

- Meget bra skjerm, til tross for at den er litt mindre enn på DHD

- Mange ser ut til å være svært fornøyd med den, selv etter flere måneders bruk

 

 

Noen som kan dele sine erfaringer med meg?

 

Pris:

Skal kjøpe telefonen helt ny, uten abonnement. Lurer på om "gamle" Desire er litt overpriset for øyeblikket. Fra ca. kr 3600 (Dustin) og oppover for en telefon som ble lansert i mars/april, og prisen har ikke gått mye ned de siste måndene.

Lenke til kommentar

Fikk min i går og er sykt mye fornøyd.

Ett relativt stort steg frem fra min forrige Desire vil jeg påstå.

Kameradelen er mye bedre og samme kan sies om lyden i høytalerne (ikke headset)

Større skjerm var faktisk noe jeg ikke trodde skulle bli sååååå mye større men må nok venne meg til dette beistet :)

Slo på USB debugging da det sies at batteriet skal vare lenger på det, har ladet en gang og det er mye strøm igjen.

Virker mye kjappere enn forrige Desire også, og stor pluss at det er større internminne selv, om det godt kunne vært enda større.

Å gå fra Desire til DHD er faktisk ett godt steg fremover på mye.

DHD er nok den beste multimedia telefon på markedet akkurat nå.....

Kameradelen er vel den de ikke når høyest opp på, men den er uansett mye forbedret :)

Lenke til kommentar

Ser ut som om Netcom prøver å kvitte seg med det "feil-leverte" partiet med HTC Desire. Fikk nettopp en telefon fra dem med spørsmål om jeg ville bytte abonnomang og kjøpe Desire til kjempe pris.

Da sa jeg at jeg hadde bestilt DHD fra dem å ventet på denne.

Hun i telefonen presterte da å si at den eneste forskjellen på disse 2 telefonene var at DHD filmet i HD mens Desire ikke gjorde det. Godt å høre at selgerene vet hva dem selger...-.-

Lenke til kommentar

Ser ut som om Netcom prøver å kvitte seg med det "feil-leverte" partiet med HTC Desire. Fikk nettopp en telefon fra dem med spørsmål om jeg ville bytte abonnomang og kjøpe Desire til kjempe pris.

 

 

Hehehe. Hva sa jeg?

 

Jeg tipper det kommer et SVÆRT godt tilbud fra netcom på Desire snart.

Lenke til kommentar

 

Hun i telefonen presterte da å si at den eneste forskjellen på disse 2 telefonene var at DHD filmet i HD mens Desire ikke gjorde det. Godt å høre at selgerene vet hva dem selger...-.-

 

Hahaha... Ja det er alltid gøy - :p

 

Særlig siden Desire også filmer i HD (720p) etter 2.2-oppdateringen... :) Morsomt!

 

Mmmmmmmmmeget fornøyd med min Desire HD - kameraet er så som så, men opplevde at bildene ble bedre dersom man gikk inn på innstillingene og fjernet oppskarpingen (satte den til -2). Selvsagt subjektivt fra min side.

Endret av KriFos
Lenke til kommentar

Ser ut som om Netcom prøver å kvitte seg med det "feil-leverte" partiet med HTC Desire.

 

Det ble aldri feilbestilt noen Desire istedenfor Desire HD, begge telefonene ble bestilt inn som planlagt. NetCom fikk derimot leveranse/lagertallene for en Desire-leveranse når de etterspurte leveringsstatus på Desire HD fra Moobi, og det var dette som skapte forvirringen. Dette ble gjort helt klart fra NetCom sin side etter att de først postet ett noe tvetydig innlegg på facebook, som mange missforstå til å bety att de hadde bestilt inn Desire istedenfor Desire HD.

 

Forøvrig artig/skummelt å høre att selgeren kan såpass lite om produktene h*n selger, evt. fullt medvitende prøver å prakke en eldre modell på en kunde (kanskje kjønnsdiskriminerende av meg, men tror helst hun ikke viste bedre). Ville i begge tilfeller kanskje vurdert en epost til NetCom for å rydde opp i fremtidige problemer.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva alle klager over på lite lagerbeholdning! Jeg kjøpte min på Ludo.no , fikk den 48 timer senere på posten! har ikke vært borti raskere levering, + at det sto "lagerstatus, Ubekreftet" :p kanskje jeg hadde flaks !

 

Haha, det der er -meget- slemt! ;)

 

Men skaffet meg min to dager etter at jeg bestemte meg for å kjøpe den jeg også... ;)

 

 

Ludostore er vel en av de som er dyrest også :tease:

 

Ikke se på meg. Fikk den for 4300! ;)

 

 

Æsj det var billig.. betalte 5100! men her er penger bare et tall ;)bare sifra vis noen vil ha noen kr :p

Lenke til kommentar

Hvordan opplever dere batteritiden på Desire HD, gjerne sammenlignet med Desire?

 

min erfaring er at batteriet ikke er det beste! Har fult batteri fra kl 07.00 og bruker tlf på jobb til 16.00.. Da er faktisk batteriet på 15% :s

Og jeg sitter ikke masse i tlf, jobber tross alt som murer :p

Vis du bruker GPS så kan du belage deg på svært lite batteri.

Det er det ENESTE jeg kan sette finger'n på når det gjelder denne super telefonen.

Lenke til kommentar

Da ser jeg at HTC Trofy 7 (Windows) har kommet opp på nettbutikken til Chess. Forventet 15.11. Det hadde jo vært utrolig komisk om denne kom til Chess før DHD. Det er jo helt tydelig at Moobi har bæsjet skikkelig på leggen og bestilt flere hundre eller tusen eksemplarer av lillebroren Desire. Og nå står de trolig nederst på lista i Europa for å få ny levering. Snakk om amatørbedrift. I tillegg til ikke å gi noen kommentarer, forklaring eller beklagelse så tror jeg ikke Chess, Netcom og Tele2 er videre fornøyde med situasjonen...

 

Jeg venter fortsatt på en DHD til kona. Ser ikke ut til at det blir før jul, nei.

Lenke til kommentar

Da ser jeg at HTC Trofy 7 (Windows) har kommet opp på nettbutikken til Chess. Forventet 15.11. Det hadde jo vært utrolig komisk om denne kom til Chess før DHD. Det er jo helt tydelig at Moobi har bæsjet skikkelig på leggen og bestilt flere hundre eller tusen eksemplarer av lillebroren Desire. Og nå står de trolig nederst på lista i Europa for å få ny levering. Snakk om amatørbedrift. I tillegg til ikke å gi noen kommentarer, forklaring eller beklagelse så tror jeg ikke Chess, Netcom og Tele2 er videre fornøyde med situasjonen...

 

Jeg venter fortsatt på en DHD til kona. Ser ikke ut til at det blir før jul, nei.

 

:(. NetCom sa at forventet dato fra _HTC_ var uke 46/47 tror jeg. Håper den kommer da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...