Gå til innhold

Guild Wars 2 - tråden!


  

212 stemmer

  1. 1. Server spiller du på?

    • Aurora Glade
      9
    • Blacktide
      7
    • Desolation
      13
    • Far Shiverpeaks
      66
    • Fissure of Woe
      1
    • Gandara
      12
    • Gunnar's Hold
      18
    • Miller's Sound
      0
    • Piken Square
      24
    • Ring of Fire
      16
    • Ruins of Surmia
      2
    • Seafarer's Rest
      10
    • Underworld
      17
    • Vabbi
      4
    • Whiteside Ridge
      6
    • Annet.
      3
    • Spiller på US servers!
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sliter litt med at min warrior føles for "squishy", spillte litt Guardian før jeg bestemte meg for å hoppe over til warrior. Jeg har charge, stomp og kick (usikker på nøyaktig navn da jeg er på jobb og ikke får leiket med builders) så jeg har mye "CC". Men når jeg først blir truffet tar jeg litt for mye skade for å være en heavy armor user. Er bare level 20, men jeg liker å være litt beafy.

 

Alt av gear er så og si samme level som meg og har defensive runer/gems i armor.

 

Min main er Necro og av de 3 jeg har spillt er warrior mest squishy. Holder på å putte point i defense og tactics men sliter med at jeg føler a det liksom aldri blir nokk defence.

 

Noen andre som sliter med dette eller er alle dere som spiller warrior opptatt av burst dmg og class cannon builds eller er det noe galt med meg?

 

Min spillestil er AoE og her er det snakk om PvE.

 

Kakemann? På level 20 kjørte jeg axe + sword, med alt i signets og crit. Tok regelmessig ned grupper av mobs 5 levels høyere enn meg. Hadde foresten 108% crit sjangs på lvl 20... Grunnet level skalering er det ikke fullt så dampveivals lenger, men tar fremdeles mobs 4-5 levels høyere enn meg uten problemet, og selv en centaur gruppe med 2 knockdown, 1 knockback og 1 veteran ett level høyere enn meg gikk ned på høykant.

 

Etter å ha "maxet" Arms for mitt level har jeg begynt å putte trait points i defense, av den enkle grunnen at litt ekstra skade har gjort relativt lite forskjell de siste 5-6 levelsa, men er vel på tide å begynne å bygge opp det igjen.

 

Er lvl 27 på warrioren atm, og kan ikke akkurat si at den har vært squishy so far :)

 

BLØTKAKE?

Ikke alle som liker samme build som deg eller som har samme spille stil som du. Liker heller ikke Greatsword som jeg tror du snakker om her, noe av grunnen er nettop at ALLE warriors springer rundt med dette våpenet.

Lenke til kommentar

På level 20 kjørte jeg axe + sword

Liker heller ikke Greatsword som jeg tror du snakker om her

 

Bruker axe + sword, som sagt. Liker ikke greatsword noe særlig jeg heller. Men de fleste våpenene til warrior fungerer ganske bra, egentlig.

 

På level 20-23 hadde jeg ingenting i defensive stats, hverken på gear eller traits.Og hadde ikke noen problemer å rulle rundt med det, selv på grupper flere levels høyere enn meg. Gikk over til å dytte trait points i defense etter det, hovedsaklig fordi 1. jeg såg lite økning med mer attack stats, og 2. større grupper kunne gi ganske høy "burst" skade hvis alle angrep samtidig.

Lenke til kommentar

level 27 bare. Har sittet utrolig mye med PvP :p

 

Svart dye koster veldig mye (cirka 5g?). Hvordan fikk du tak i den fargen?

 

Har ikke svart dye :p Ren sort er Abyssal Dye men du har utallige shades av grå. I lyset så ser du at jeg er mer lysegrå. Er bare mørket som gjør at jeg ser sort ut. Det jeg bruker på bildet er Ebony og det skal du starte med default vil jeg tro.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

level 27 bare. Har sittet utrolig mye med PvP :p

 

Svart dye koster veldig mye (cirka 5g?). Hvordan fikk du tak i den fargen?

 

Har ikke svart dye :p Ren sort er Abyssal Dye men du har fifty shades of grey. I lyset så ser du at jeg er mer lysegrå. Er bare mørket som gjør at jeg ser sort ut. Det jeg bruker på bildet er Ebony og det skal du starte med default vil jeg tro.

 

fixed :dremel:

Lenke til kommentar

Har ikke svart dye Ren sort er Abyssal Dye men du har utallige shades av grå. I lyset så ser du at jeg er mer lysegrå. Er bare mørket som gjør at jeg ser sort ut. Det jeg bruker på bildet er Ebony og det skal du starte med default vil jeg tro.

 

Har ikke svart dye Ren sort er Abyssal Dye men du har fifty shades of grey. I lyset så ser du at jeg er mer lysegrå. Er bare mørket som gjør at jeg ser sort ut. Det jeg bruker på bildet er Ebony og det skal du starte med default vil jeg tro.

 

fixed

 

Hehe, da skjønner jeg!

 

Akkurat nå så bruker jeg en kombinasjon av scarlet og winter sky dye. Men, jeg har også en female karakter - kan poste noen bilder senere. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...