Gå til innhold

Guild Wars 2 - tråden!


  

212 stemmer

  1. 1. Server spiller du på?

    • Aurora Glade
      9
    • Blacktide
      7
    • Desolation
      13
    • Far Shiverpeaks
      66
    • Fissure of Woe
      1
    • Gandara
      12
    • Gunnar's Hold
      18
    • Miller's Sound
      0
    • Piken Square
      24
    • Ring of Fire
      16
    • Ruins of Surmia
      2
    • Seafarer's Rest
      10
    • Underworld
      17
    • Vabbi
      4
    • Whiteside Ridge
      6
    • Annet.
      3
    • Spiller på US servers!
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er styrt av spillet, men det går etter demand. F.eks tidligere når jeg sjekket, hadde kursen gått fra 40s til 35s for 100 gems. Så det vil justere seg etter tilbud og etterspørsel.

 

Og når det gjelder å kjøpe våpen, så har utviklerne sagt at det vil være samme stat poeng på gear av et bestemt level, og man skal kunne få "beste" tier gear fra quester og karma. Om det er rett så tviler jeg på at det kommer til å være så mye gear på trading posten som er "must have" - blir vel heller spesielle looks og slikt.

 

Men det er ikke til å stikke under en stol at ekte penger hjelper på , kan kjøpe 50 % magic find portions , bank everywhere osv osv :)

Lenke til kommentar

Men det er ikke til å stikke under en stol at ekte penger hjelper på , kan kjøpe 50 % magic find portions , bank everywhere osv osv :)

 

Jammen.. Jeg har jo alle de der allerede :p Får bøtter og spann av de på map complete's

Edit : Og fra lions chests (som man får nøkler til via quests og som mob drops)

Endret av Terrasque
Lenke til kommentar

Hva er egentlig poenget med Vistas? Skjønner ikke helt :)

 

Vistas er lagd både for exploration(typ, finne dem), de peker til enkelte jumping puzzles og er ment for at du skal kunne få en skikkelig god titt på ting Anet har laget, uten at du skal trenge å løpe rundt for å få beste viewpoint.

 

Det at trading post fortsatt er under maintenance begynner å bli veldig irriterende.

Mhm. Banken begynner å bli full.

Lenke til kommentar

Sliter med å ikke finne ett eneste nytt våpen, en kamerat jeg spiller med har funnet mangen jeg kunne fått men mailen funker ikke så han kan jo ikke gi noen til meg. Skjønner egentlig veldig lite bortsett fra å gå rundt og gjøre events og hjerter.

 

Ikke funnet mange våpen i form av et drop selv, men kommet over vendorer rundt om kring som har solgt våpen for litt gold eller karma i ny og ned, så slik har jeg greid å oppgradere meg litt for hver gang.

Lenke til kommentar

Ja, er en del våpen som dropper, men er sjeldent den våpen typen man vil ha :p

 

Ja, da er jeg helt enig. :)

 

Jeg bruker greatsword (sett 1) og rifle (sett 2). Det er en ganske bra kombinasjon etter min mening. I forbindelse med denne kombinasjonen så kan jeg gjøre ekstremt mye damage i nærkamp og veldig bra damage på avstand, dog ikke så mye som med greatsword. For eksempel, jeg kan starte med å criple dem med rifle, spame noen abilities, gjør slik at de er mer åpne for skade (husker ikke hva det heter), og når de kommer nærme så bruker jeg spam abilitien til greatsword. Det er spesielt den spam abilitien til greatsword som gjør ekstremt mye damage.

Lenke til kommentar

Skulle dra å sjekke hvilke våpen som var tilgjengelig hos en karma vendor hvor spillet plutselig quitta seg og jeg fikk opp melding "Account suspended for abusing an in-game exploit. 71 hours".

 

Tydeligvis denne vendoren som var bugga tidligere og da må jeg lide for det ? Har ikke gjort noe som helst galt. Er det mulig.

Lenke til kommentar

Botting - Yesterday we applied 72-hour account suspensions to 500 players who were running bots. We're continuing to detect and ban bots. Soon we will ramp up to our normal policy of applying permanent account bans to anyone who runs a bot.

 

Exploits - If you discover an exploit in the game, do not exploit it or publicize it, but instead notify us immediately at this new email address: exploits (at) arena (dot) net.

This morning there was a widely-publicized, newly-introduced exploit in which specific cultural weapons were selling for one-thousandth of their normal price. We fixed it with an emergency build this morning. We want to thank the vast majority of players who became aware of the issue, responsibly reported it, and did not exploit it. However, a smaller group of players did significantly exploit it, each purchasing hundreds or thousands of these weapons. We permanently banned 3,000 accounts of players who substantially exploited it, and applied 72-hours bans to another 1,000 accounts of players who mildly exploited it.

 

Fra http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z3qqm/guild_wars_2_status_thursday_august_30/

 

Digger linja de legger seg på her. Det skal svi med botting, og det skal svi å exploite. Oppdager man at en vendor selger armor for 21 karma skjønner man at noe er galt. Dette lover veldig godt for spillet videre!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...