Gå til innhold

Steam tilbuds- og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Risen er et veldig bra tysk RPG (fikk 9/10 her på Gamer - mer enn hva jeg synes det fortjente menmen) av den typen RPG der du starter ut som en skikkelig svekling der alt er farlig, du kan drepe de aller fleste karakterer (jeg presterte å drepe sverdtreneren på øyen noe som førte til at jeg aldri fikk trent meg i sverd. ops!) der du må velge hvilken fraksjon du skal tilhøre. Anmeldelsen, som er litt for positiv, er her http://www.gamer.no/artikler/22472/anmeldelse-risen/

 

Problemet til RIsen er at det ikke egentlig var ferdig (sånn jeg ser det ihvertfall), er ikke noen problemer med bugs, men når spillet nærmer seg slutt slutter spillet å være et veldig bra rollespill og går over til at du må slåss hele tiden, noe som jeg synes tar vekk morroen i slåssingen fordi det er så veldig vanskelig (på vanskeligste vanskelighetsgrad, men det er definitivt den vanskelighetsgraden som er best) og da tar kampene gjerne en del tid, men det føles veldig tilfredsstillende når man har banket noen. Det er derimot ikke like gøy når man etterpå må ta en til kamp og så en til bare for å komme seg bortover et lite stykke. Dersom du liker RPGer som ikke er helt av den generiske Elder Scrolls typen så er det definitivt til å anbefale, spesielt til den prisen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Problemet jeg har med slike Steam-salg er at jeg ender opp med fire AAA-titler i handlekurven til småpenger, men tenker så «men disse spillene tar ekstremt lang tid å fullføre, jeg kommer aldri til å få tid til å spille de. Jeg kjøper heller Zombies vs. Plants og fire andre små indie-spill som jeg greier å bli lei av på et par tre timer».

Lenke til kommentar

Hvordan er fallout :NV i forhold til fallout 3, som overhode ikke falt i smak her i gården (like kjedelig som oblivion).

 

1337229634848.jpg

 

Oblivion er et av de beste spillene som noensinne er laget. Hvis du mener noe annet kommer jeg og voldtar deg mens du sover

Endret av TMB
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan er fallout :NV i forhold til fallout 3, som overhode ikke falt i smak her i gården (like kjedelig som oblivion).

 

Fallout: NV er jævlig bra, det er ikke like fullt med vegger av tilfeldige steiner som ikke lar deg pasere (jævlig rart å ha masse sånt i et open world spill egentlig??), det er ikke fullt av tåpelige ting som "ja eh her bare er det masse super mutanter. ikke noen spesiell grunn de bare er her" osv. Fallout 3 er et post-apokalyptisk elder scrolls spill, New Vegas er et Fallout spill.

 

Og Vampire Bloodlines som er på flash deal nå er et av mine absolutte favorittspill, og et spill alle RPG spillere må spille. Det MÅ moddes (wesp5 fan patch) for at det skal fungere i det hele tatt fordi Activision var kuk og utga spillet lenge før det var ferdig utviklet, men nå med fanpatching har det blitt et ekstremt solid spill selv om det blir litt dårligere på slutten. Kjøp det!

Lenke til kommentar

Det kan patches og moddes så mye du vil i Steam-versjonen, ja.

 

Mine favoritt-RPGer (utenom Vampire Bloodlines) er som følger;

Risen på grunn av herlig kampsystem, en fantastisk og levende by som man tilbringer en del tid i og følelsen av begrenset frihet på øyen man er på - man kan gå overalt men er du en svekling så får du ikke drept de farligste monsterene.

 

Fallout: New Vegas. Jeg skrev masse om det over. Det er skrevet og verdenen er bygd opp veldig bra.

 

Alpha Protocol: Ekstremt kompleks historie som kan bli en helt forskjellig historie basert på valgene dine.

 

Bastion, Deus Ex Human Revolution, The Witcher og Divinity 2 liker jeg også. Jeg har beklageligvis ikke fått spilt ferdig Divinity 2 og The Witcher enda. Human Revolution hadde en hel haug med problemer, bl.a veldig mange cutscenes som fjerner deg litt fra spillet.

 

Jeg liker ikke Skyrim & Oblivion (Skyrim var gøy, men jeg fikk en veldig bitter følelse i munnen da jeg var ferdig ettersom ingenting du gjorde fikk noen effekt på verdenen rundt deg) og combaten er rett og slett ikke noe særlig engasjerende, noe som kan gå helt fint om det ikke er så enormt mye av den. Fallout 3 spiller jeg nå og det blir mye av samme greien; verdt å spille men ikke stort mer.

 

Risen 2 forhåndsbestilte jeg og vel, det var mye bra med det men det føles ut som om combaten ble designet rundt hoppesystemet i Risen 1 og så tok de det vekk rett før launch.

 

edit: Glemte Dragon Age spillene siden jeg ikke har de på Steam. Dragon Age Origins er ekstremt bra, dyp combat og eh, helt ok historie, engasjerende nok fordi det er et spill og ikke et annet medium. Awakening er dårlig fordi de fjernet dybden i combaten helt og de greide ikke å holde tempoet gående med historien ettersom det var så kjedelig å slåss noe man gjorde hele tiden.

Endret av cowboy bob
Lenke til kommentar

Hvordan er fallout :NV i forhold til fallout 3, som overhode ikke falt i smak her i gården (like kjedelig som oblivion).

 

 

Oblivion er et av de beste spillene som noensinne er laget. Hvis du mener noe annet kommer jeg og voldtar deg mens du sover

Jeg stiller med kondom og gildemiddel. Oblivion er mor min del like kjedelig og uengaskjerende som Skyrim, stor verden men en historie som dessverre er helt forglemmelig. Da velger jeg istedenfor en ny gjennomspilling av the witcherserien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...