Gå til innhold

Den offisielle Gran Turismo 5 tråden


UrgeLoL

Skal du kjøpe GT5?  

465 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe GT5 når det kommer ut?

    • Ja, ved launch
      250
    • Ja, men ikke med en gang
      95
    • Kanskje
      40
    • Muligens når det blir billigere
      26
    • Nei
      54


Anbefalte innlegg

Takk, men pengene og rewards i B spec kan brukes i A spec sant?

 

Vel du bruker jo ikke penger i A-Spec, A-Spec og B-Spec er bare to forskjellige moduser innad i GT Mode, alt du får i GT-Mode kan brukes de fleste steder i spillet.

 

Installerer nå.

35 sek igjen, har bare tatt sann 10 min da.

Men hva er beste bilen å starte med??

 

Av premium biler(altså Dealership) så er det ikke fult så mange biler å velge mellom i starten, jeg gikk for en Mazda MX5 og den funka fint, men vet det var en Honda Civic der også som hadde mer hester. Ellers har du Used Cars, der kan du vel få tak i noe nice i starten, men i Used Cars så finner du bare standard bilene, så om du er på jakt etter flottest grafikk på bilene så er det dealership du må til. Dealership=Premium biler, Used Cars=Standard biler.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Installerer nå.

35 sek igjen, har bare tatt sann 10 min da.

Men hva er beste bilen å starte med??

Dumt å ikke slippe en changelog med patchen. Det ser i alle fall ut som flere av "Community"-greiene har begynt å virke nå. Blant annet funker message board (jeg la inn en melding tidligere for å teste, men den viste ikke før nå etter patchen) og log (står alle bilene jeg har vunnet og licenses og slikt) nå, som ikke viste noe før (i alle fall hos meg). Har ikke prøvd online racing ennå, men får opp en drøss med løp/rom. Filteret er litt manglende. Ingen bilklasse-filter som jeg kan se, ingen hjelpemiddel-filter (automatigir, ABS etc. - jeg liker å kjøre uten for mye elektronikk påskrudd, men ikke gøy å kjøre mot andre som har alt påskrudd).

 

Jeg starta med en Honda Civic, og den funka fint. Men dessverre er det så mange løp som krever at du har en annen bil, så jeg har nesten ikke fått brukt Civic'en. Har også fått så mange bra biler som premie at jeg stadig får Trophies for bil-samlinga mi uten omtrent å ha kjøpt en eneste bil. En av bilene jeg faktisk kjøpte angrer jeg på at jeg kjøpte. Det var seint på natta, og 16BHP såg ut som 168HP på en Fiat 500 (fra 50-tallet) og siden den veier kanskje 500 kg kjøpte jeg den tvert. Da jeg skulle kjøre løp, var ikke 16 hester så mye å skryte av. Siden jeg hadde kjøpt den, ville jeg prøve å trimme den opp litt, men hver oppgradering la til omtrent 1 hestekraft, så etter utallige tusen credits, gikk den fortsatt for treigt i forhold til Corvette Stingray og de andre motstanderene, til tross for turbo. Så har gitt den litt opp. Men kanskje jeg får bruk for den senere. Som med Civic'en. Har planer om å blodtrimme den også.

 

Har holdt meg unna super-bilene så langt (måtte kjøpe en Ferrari fra 70 tallet for et løp) siden jeg liker standardbiler bedre, og den jeg har kjørt mest med er vel en Toyota FT-86 som jeg fikk som premie for et eller annet. Fet bil, men noe nervøs å kjøre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Klarer f||| meg ikke den ene nascar chellengen!

skal holde seg mellom kjeglene og veggen. MAn skal klare det på 13.300, beste sålangt er 13.381 etter 100 forsøk.

Den var ikke noe pes. Trengte kanskje 3 forsøk. Det er ikke noe stress om du streifer veggen, gjorde faktisk det på gull-løpet mitt. Bare hold deg i tredjegir (ikke automatgir, da skifter den når du ikke vil), gi omtrent 70% gass til du ser at du greier å makse resten. Da er det bare å kjøre på full pinne.

 

Det jeg sliter med er TopGear-bana! Hater folkevognbussene (fortsatt sølv som beste) og Lotus-løpet er umulig! Bærer jo til skogs før første sving!

 

Før det sleit jeg med å få gull på A-sertifikatet på Schumacher-svingen med BMW og kjegle-slalåm med Mini Morris. Men etter å ha fått tips om "hemmeligheten" gikk det ganske greit.

 

Tusen takk! <3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...