Jump to content

dannad

Medlemmer
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About dannad

 • Birthday 02/03/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen som kan hjelpe meg å skaffe platinum i Just Cause 3? Mangler bare ett trofé der en venn skal slå en rekord satt av meg eller noe. Ingen av mine venner har JC3 til PS4 og kunne dermed ikke bistå. Er ikke troféhore, det bare plager meg at jeg kun mangler dette troféet...
 2. Noen som har kommet inn i Bodø og som er ute etter bolig? Jeg har snakket med han som har lagt ut denne annonsen på finn.no og de er ute etter å leie til politistudenter. Så hvis vi er 3 stykker som slår oss sammen så blir det kr 5.000 + strøm per student. Leiligheten har 3 soverom og er på 120kvm. Noen interesserte?
 3. 3 uker igjen nå og jeg kan nesten ikke vente. Jeg har holdt meg unna alt som heter trailere, gameplay-videoer, bilder, artikler og all informasjon om hva spillet innholder. Jeg vet bare at denne gangen er vi tilbake i Los Santos pga. en artikkeloverskrift. Jeg ble så utrolig skuffet over GTA IV. Kjørefysikken var bare en tilvenningssak og historien var god, men når jeg tenker på hva GTA IV manglet i sammenligning med San Andreas, mitt favorittspill gjennom tidene, klarte jeg aldri å nyte GTA IV slik som jeg nøt San Andreas.
 4. Det stemmer veldig godt at utsalgsprisen på PS4 blir å være rundt 3.500,- På Komplett.no koster det kr 3.490 å forhåndsbestille en PS4 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=782007 Dette følger med i esken Playstation 4 konsoll 1 stk Sony DualShock 4 controller Sony mono Headset 1 stk Strømkabel 1 stk HDMI kabel 1 stk USB kabel
 5. Kjøpte W7 hos Expert og putta plata inn i drevet og installasjonen begynte med en gang! Takk for hjelpa! Nå kan jeg sove godt nå som alt er løst.
 6. Jeg skal i morgen dra ut og kjøpe Windows 7 hos forhandler og prøve det først, men nå må senga prioriteres. To be continued...
 7. Okay! Tusen takk for hjelpa Da kjøper jeg en ordentlig DVD i morgen som burde fungere.
 8. De filene får jeg ikke tak i, for fila til W7 er en .exe som ikke lar seg utforske...
 9. Fikk den feilmeldinga vi var ute etter: BOOTMGR mangler Trykk Ctrl+Alt+DEL for omstart
 10. Okay, skal straks teste når formateringa er ferdig. Tok litt tid... Jeg ser din guide er den samme som denne: http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/ Men jeg følger dine steg foreløpig. EDIT: Jeg formaterte visst minnepenna til FORMAT FS=NTFS, i stedet for fat32 quick. Har det noe å si?
 11. Bærbar med Vista. Formaterer USB-penna nå. Skal jeg overføre alt som ligger på Windows 7-plata, eller bare 64 bit-versjonen?
 12. Da jeg putta CD-plata med UBCD inn begynte BD-en å jobbe og summet ganske bra, men samme melding kom opp som sist. Da jeg prøvde minnepenna med W7 på fikk jeg opp meldinga: "Pen Drive Without Operating System. Remove Pen Drive And Reboot" + Den gamle samme beskjeden Jaja... da blir det en snartur innom Elkjøp i morgen for å kjøpe en ny versjon av W7.
 13. Skal prøve på CD og minnepenn nå as we speak
 14. Godt poeng! Om det installasjonsmediet som er problemet og BD-drevet fungerer fint, kjøper jeg enkelt og greit W7 på Elkjøp i morgen Nå håper jeg virkelig dette er tilfelle, for jeg vil ikke sende tilbake en datakomponent og vente uker på å teste Skyrim som ligger klar...
 15. Har koblet til alt pluss skjermkortet, slik det egentlig skal være. Så får jeg dra til dataforretningen i morgen tidlig. Men før det skal jeg teste Tiltman sitt forslag for å se om det faktisk er BD-drevet som er problemet. EDIT: Jepp, har prøvd SATA 6Gp/s og 2 andre SATA-kabler.
×
×
 • Create New...