Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wolverhampton, Sheffield United, Southampton, Crystal Palace og Leeds har alle røket ut av ligacupen. 

Sikkert ganske digg for de lagene å ryke tidlig denne sesongen.

Premier League-lagene som har gått videre er: Newcastle, West Ham, Aston Villa, West Bromwich, Burnley, Brighton, Fulham og Everton.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Sitat

 

19:18 Bale tilbake i Tottenham Gareth Bale (31) er tilbake i sin gamle klubb Tottenham. Han blir lånt ut ftå Real Madrid ut denne sesongen.

 

Bale blei seld til Real for 100 millionar euro i 2013, ein rekordsum på den tid.Han har vunne fire meisterliga-titlar med klubben.

 

Tottenham har også kjøpt stopparen Sergio Reguillon (23) frå Real Madrid.

 

VG ass. 

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ingenting av hvorfor West Ham ikke fikk straffe, altså det der er jo hands? Spesielt med de nye reglene som er innført nå?

Lindelöf sin "hands" skjønner jeg også fint lite av, og synes Edvartsens vurdering om at "han gjør kroppen unaturlig større" er noe snodig. Det er halvannen meter avstand (maks) og ballen blir plutselig vippet opp i armen hans?

Lindelöf løper jo også idet ballen kommer, så det er ikke å gjøre kroppen unaturlig større å ha armen ut fra kroppen. Det ville vel vært mer unaturlig å ha armene på ryggen der. Betyr dette at «kroppen unaturlig større» i praksis skal benyttes så lenge spiller ikke har armene ned langs kroppen eller på ryggen?

Har offisielt gitt opp å forstå handsreglene nå.

En annen ting jeg ikke helt forstår er straffa som måtte tas på nytt i United-Palace fordi De Gea var noen få centimetre (?) fra streken. Det ble jo sagt at dette ikke skal flisespikkes på etter fadesen i kvinne-VM hvor omtrent alle straffer måtte tas på nytt.

EiTfkULWsAAgrnl?format=jpg&name=large

Jeg forstår at regelen må gå et sted og regler er regler, men vi har jo ikke sett at VAR går inn og gjør noe med dette med mindre det er tydelig at keeper er for langt fra streken. På denne straffen var det jo knapt noen ting, og dette har jo alltid fått gå i Premier League før nå i kveld. Dette er første gang siden kvinne-VM jeg har sett en så nøye pirking på dette, så må innrømme at den føltes ganske urettferdig siden det ikke er konsekvent.

Her er f.eks. en fra forrige som det ikke ble dømt noe på, men Krul (som reddet) er mye, mye lengre fra streken enn De Gea var, til og med før ballen ble truffet:

EiTG0MMWoAABbP7?format=jpg&name=medium

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...