Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ronney skøyt med leggskinnet, flaks.....

 

Roonet sitt er fint, ingen tvil om det, men tidenes beste er det ikke. Er mange flotte mål og man er historieløse når man nærmest kårer det til det peneste som har vært samme dag. Viktig og sikkert helt fantastisk for Untied fans siden det var i et derby, men som et mål for en nøytral supporter kan man finne finere.

Lenke til kommentar

Hva så om den treffer på leggen? Målet er jo like vakkert.

 

Var jo selvsagt litt ironi i det, trodde det kom fram ved bruken av de 3 pumktumene.

 

Men etter min mening er det ikke like pent når det traff leggskinnet, det viser jo at han ikke treffer rent i det hele tatt, og det er klart flaks med i bildet. Ta et langskudd for eksempel, et skudd som går i krysset uten at ballen beveger seg, ala skuddet til Pirlo viser mye mer kvalitet enn et skudd som går skrur litt utover. Han som får en skru på ballen har ikke truffet ballen rent, det har Pirlo.

 

Men ikke missforstå, målet til Rooney er pent, men jeg synes det er å ta i at det er tidenes beste i PL.

 

Nå må du ikke glemme det syke målet Blackpool hadde. Litt jernteppe atm, men mener det var Luke Varney mot Liverpool.

 

Hvis det er volleyen mot Wolves du mener så dette en keepertabbe etter min mening, Hahneman har jo spenst som en sumobryter.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Jeg reagerer litt på en ting. Folk begynner å snakke om tidenes PL mål i går, snakker naturligvis om Rooney sin brasse, men har virkelig noen folk slik korttids huskomelse? Missforstå meg rett, det var et sykt mål, men du trenger ikke gå lengre tilbake enn fjorsesongen for å finne et finere. Tenker da på Maynor Figueroa sitt mål mot Stoke. Ligger med filmen, det målet er på ca 2 minutter.

 

Jeg har egentlig aldri skjønt hvorfor folk sier at det er så "pent". Blir som å si at Fabregas sitt mål mot Sunderland ifjor var "pent". Jeg hater å si det, men Rooney sitt pisser på det målet du refererer til.

Lenke til kommentar

Cesc sitt mål mot Sunderland i fjor var flaks og tilfeldigheter. Figueroa sitt er perfekt. Det er snakk om 55-60 meter perfekt over keeper og helt i lengste hjørne. Å samenligne det med en passning er feil, kan heller ikke samenlignes veldig mye med Rooney sitt da der er helt anderledes.

 

Litt ironisk i grunn at United fans mener at Figueroa sitt ikke er noe serlig når de har skrytt Becks opp i skyene etter midtbane målet hans mot Wimbledon.

 

En annen ting. I asia er slike mål vanlige, spessielt Japan og Korea, men de får ikke noe stas rundt seg. Stakkars kinamenn :(

Lenke til kommentar

Har eg sagt det ikke er noe særlig? Interressant.

 

Sier at det er bra eg, men å lese innleggene er jo litt dumt. Sier bare at Rooney sitt er så uendelig mye bedre.

 

Og hvor har eg skrytt Becks sitt mål opp i skyene? Hva med å ikke generalisere. Blir så dumt liksom. Ser forøvrig ingen her som har nevnt Beckham sitt mål, så den skjønner eg ingenting av. Men kanskje det er du som er for dyp?

Lenke til kommentar

Hvem har sagt at målet til Figueroa ikke er noe særlig? Det som blir sagt er at målet til Figueroa kommer som følge av elendig keeperspill. Målet til Rooney var ikke pga. elendig keeperspill. Selv om det hadde stått 3xJoe Hart i det målet så hadde ikke skuddet blitt stoppet. Dessuten er brassespark mer attraktive enn langskudd.

Lenke til kommentar

For å avslutte diskusjonen. Det blir aldri et mål som er penest, best eller mest spektakulært. Rooneys mål i går var pent ja, men vil aldri bli "best". Fordi det kommer an på øyet som ser, noen mener at lanskudd er penest, andre mener at brasser og volleyer er penest. Blir som å diskutere hva som er best av Cola og Pepsi. Blir helt umulig å si hva som er best, siden det er helt opp til den enkelte ;)

Lenke til kommentar

Har jeg nevnt navnet ditt Jotun? Skrev kanskje innlegget litt dårlig, men det er flere united supportere enn de som er her inne på diskusjon.no vettu :)

 

Jeg syns Figueroa sitt er finere, pga den presisjonen som er. Rooney sier jo selv at han var heldig, og at sånne mål går kanskje 1 av 10 ganger.

 

Jeg er forøvrig enig med Maefteda med at Bergkamp sitt mål er det beste, men jeg har også Bergkamp briller.

 

 

Er da overhodet ingen diskusjon. Pepsi smaker jo drit!

Nok en gang er vi uenige :)

Endret av Iceman #10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...