Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Noen som vet om et program som på en ryddig og god måte setter sammen nyheter fra sosiale applikasjoner, f.eks Twitter og Facebook? Jeg vet allerede om Flipboard, som vil være alternativet jeg går for om jeg ikke finner noe jeg liker bedre. Har også testet en app kalt Tweetdock eller noe lignende, men fant den ganske rotete, og det så ut til at den var ganske forlatt.

 

Edit: Jeg vil forresten komme med et tips til folk som ønsker å skjule aviskiosken, slik som meg selv. Jeg har en Ubrukt-mappe hvor jeg legger applikasjoner jeg ikke bruker, eller som er passive. Legg to apper som hører under denne kategorien ved siden av aviskiosken. Lag en mappe med disse to appene, og før aviskiosken over så FORT som mulig. Tok et par forsøk for meg, men det funket til slutt. Når mappen ikke er åpnet vil ikke aviskiosken synes, og dermed lage et hull der ikonet egentlig skulle vært. Legg den nederst :)

Endret av Edian
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen her som vet om det finnes ekstern bordstående "handsfree" som kan kobles til minijack og fungere da med ekstern høyttaler og vesentlig bedre mikrofon? Det er ikke ønskelig med propper eller hodetelefoner for vedkommende og bruksområdet. Veldig interessert i tips på dette. At den kan gå på batteri er nok også bare en fordel men mulighet for ekstern strøm er fint.

Kan du bruke bluetooth i stedet for minijack? Da finnes det masse handsfree-enheter for bil som kan brukes, de fleste koster godt under 1000-lappen, mange kan også settes/legges på bord. Se her http://www.jabra.com/Sites/mobile/NA-US/Products/pages/CatSpeakerphone.aspx og her http://www.supertooth.net/EN/produit.htm

Lenke til kommentar

Buddy er helt grei, men har litt "skarp" lyd pga liten høyttaler. Selv bruker jeg denne: http://www.jabra.com/sites/mobile/ap-en/products/pages/jabrasp700.aspx som har OK lyd, men ikke er optimal for musikk. Den har også innebygget FM-sender, så du kan streame musikk med A2DP over BT til SP700, og videre på FM til anlegg i nærheten. SP700 streamer bare i mono, så opplevelsen her er ikke det helt store, men det funker greit for å få bedre telefonlyd i bilen (streame samtalen til bilstereo).

 

Dersom du vil ha litt (MYE!) bedre lyd, se på denne: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/Mini-Boombox som også har innebygget mikrofon og styring av musikkavspilleren på mobilen fra touchpanel på toppen. Tester finner du her http://www.teknofil.no/artikler/logitech_mini_boombox/105680 og her http://www.dinside.no/885738/logitech-mini-boombox , og den koster 549 på flust.no nå.

Lenke til kommentar

Av de som er laget for bilbruk er det nok denne som har best lyd: http://www.jabra.com/sites/mobile/na-us/products/pages/jabracruiser2.aspx?tab=information#UID7 . Koster omtrent samme som en boombox mini, så dersom du ikke har bruk for telefonbokintegrasjon og dynamisk støydemping (som er nyttig i bilen), kan det være at boomboxen er et mer fleksibelt produkt for det bruket du beskriver.

Lenke til kommentar

Noen som kan anbefale en god blacklist app eller en annen lur måte å sperre innringere på? Akkurat nå har jeg lagret nummeret med kun en kort lav lyd og ingen vibrering. Et nummer som har ringt meg siden 05:00 i dag tidlig. Jeg fikk nå has på idioten tidlig men irriterende at han fyller call lista mi.

 

Merkelig at man kan sette "ingen vibrering" på en kontakt men ikke "ingen lyd". :hmm:. Satt dog "kontakten" til "ingen vibrering" og telefonen på stille inntil jeg skulle stå opp. Normalt sett setter jeg telefonen i flymodus om natten men glemte det i natt.

Jeg får se om jeg finner en ringetone uten lyd men kan ikke huske jeg så dette når jeg så igjennom ringetonene i appstore sist.

 

Det er jo riktignok en del blacklist apps i appstore men vil gjerne ha erfaring fra andre her. Appen "Anti Telefonterror" til Android er bra i så måte.

 

EDIT:

Kjenner til metoden å putte humerne fra ukjente spam callers i samme kontakt og gi dem en "ingen vibrering" og "lydløs" men jeg vil helst ikke at de skal være i call lista eller synes i særlig grad da det til tider kan være som et DDOS.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jupp jeg har sittet å mekket med det nå via itunes og laget en lydløs ringetone som blir angitt til kontakten hvor disse nummerne legges inn. Men det vil bare fungere for innlagte numre og ikke ukjent.

 

Var ikke klar over at det var så enkelt å lage egne ringetoner via iTunes :S. Da hadde jeg nok ikke kjøpt en haug som jeg gjorde forrige helg hehe.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg har et lite problem med iPhone og Facebook-appen. Når jeg på FB-appen prøver å legge ut bilder fra kamerarullen får jeg feilmelding om at nettleseren ikke støtter dette. Jeg har en iPhone til hvor det ikke er noe problem. Jeg har sammenlignet alt av software versjoner til alle innstillinger. Finner ingen forskjell mellom telefonene.

 

Hva kan være feil? Hva kan jeg gjøre?

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar

Corning, de som produserer Gorillaglass leverer også til Apples iOS-enheter ser det ut til:

Apple acknowledges use of Corning Gorilla Glass on iPhone, means Gorilla Glass 2 likely for iPone 5

 

Vil det i såfall si at det også er brukt på iPad og iPad 2?

 

Edit: Jeg kan jo i allefall prøve å sette ordene i riktig rekkefølge og ikke minst legge til alle bokstavene :)

Endret av PL610
Lenke til kommentar

Sliter med å sende ut e-post. Har satt oppe alle innstillingene, innkommende og utgående server, brukernavn og passord, men når jeg prøver å sende får jeg beskjed om at passord ikke er angitt og må gjøre det i Mail-innstillingene. Noen som vet hvordan jeg løser dettte?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...