Gå til innhold

iPhone 4/4S Café  Prat i vei...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jo det er sant at du ikke behøver å taste +47 selv, men jeg mener å ha lagt merke til at jeg alltid mottar sms med +47 forran samt at alle i sendt boksen ligger med +47 forran(har sett det på meldinger jeg har sendt til ikke lagrede nr), selv om jeg ikke tastet det inn selv, virker som om telefonen gjør det selv...

 

Men samtidig, hva om du sender til et utenlands nr? Den legger ikke på +47 da så vil vel kanskje være umulig at tlf gjør det selv. Så mye mulig jeg har feil, det er bare basert på en obeservasjon som beksrevet over : P

Lenke til kommentar

For de som har gmail og iphone 4 anbefaler jeg på det sterkeste å synce mobilen mot gmail ved hjelp av exchange oppsett og ikke gmail oppsettet som er standard på mobilen. Da får dere full push støtte for e-post, kalender og kontakt sync. Dette fungerer helt fantastisk over all forventning. Trodde i utgangspunktet det skulle bli mye krøll, spesielt med tanke på kontaktene, men gmail har en glimrende "Merge" funksjon som fikser det meste av dobbeltlagring o.s.v.

 

Hvordan det gjøres:

http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

Lenke til kommentar

Hvis du har beholdt samme nr. fra en annen operatør, skal det vel ta ca. 2 uker før byttet blir gjort, ja.

 

 

Overføring mellom forskjellige operatører tar gjerne et par uker ja, dessverre. Du kan vel fortsatt sette opp alt sammen på den, som er greit å få gjort i mellomtiden. :)

10 dager, med mindre kunde ønsker lengre tid.

Lenke til kommentar

Gjør det. Bare spør om de kan aktivere SIM-kortet tidligere enn det du har opplyst. Skal ikke være noe problem.

 

Om de ikke vil hjelpe av en eller annen grunn, så gå til en butikk som selger abo, og spør om du kan få SIM-kort av dem. De vil sannsynligvis ta penger for det, vi tar 200,- feks, men da får du ordnet det istedenfor å vente 2 uker. :)

Lenke til kommentar

Flere som har hatt problemer med ringetoner? Har konvertert en MP3-fil i iTunes og gitt den .m4r-navn. Den vises i iTunes som synkronisert til telefonen, men på telefonen ser jeg ingenting. Har hørt at 30 sekunder er maks-grensa for ringetoner - min er 29 sekunder.

 

google iringer. Det er gratis og eksporterer selv til itunes' ringelydmeny

Lenke til kommentar

Hva mener du? Kjøpe et helt nytt abonnemang, bare for de 2 ukene?

Nei bare sim-kort. :)

 

I teorien så kan du skaffe deg nytt sim-kort daglig om du vil det. På samme telefonnummer. Det blir på en måte som å få nytt bankkort. Selvom du mister det så trenger du ikke nytt kontonummer og ny bank hver gang, bare nytt kort. Tror det var den greieste sammenligningen jeg kunne komme på, på denne tiden av døgnet. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...