Gå til innhold

handbook

Medlemmer
  • Innlegg

    562
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

handbook sine prestasjoner

40

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er ikke bare lite trolig. Det er faktuelt feil. Det er bare å se siste videoer som er lagt ut av disse tunellene. Det er smale tuneller med kurvede tak - helt i tråd med Hamas' terrortuneller andre steder. Ingen andre enn Hamas bygger slike tuneller. Du skal ha røyka bra mye sokker om du klarer å overbevise deg selv om at det er Israel som har bygd disse tunellene. Hamas bruker sykehus omfattende i krigføring. Det er videobevis både av gisseltaking, terrortuneller/infrastruktur og våpen i og under sykehusene. Men at Norske Hamas-sympatisører nekter å innse det er kanskje ikke så rart siden de allerede klarer å overbevise seg selv til å støtte en terrororganisasjon som surrer småbarn og foreldre inn i piggtråd og setter fyr på de levende er verdt å sympatisere med.
  2. Terrortunellene som er avdekket er ikke en del av den originale sykehuskonstruksjonen. Det er tuneller som er gravd ut under sykehuset, men med tilførsel av strøm etc. fra sykehuset. De er bygget etter Hamas' standard utforming av slike tuneller og er aldri noe som ville blitt bygget i forbindelse med bygging av et sykehus. Det er trange kanaler, og noen utgravde større rom. Poenget er uansett at Hamas benytter sykehus til terror og krigføring, noe som venstresiden har benektet og latterliggjort i årevis. Les - Mads Gilbert og Erik Fosse.
  3. "Basement" != "bunkers eller terrortunell"
  4. Enig. Og da tenker jeg at å observere at det er sprekke i glasset ikke er nok som bevis. Det er direkte useriøst. Jeg betaler gjerne gebyret om de beviser at det er min feil.
  5. De tar seg allerede friheten til å fakturere meg et kontrollgebyr her uten å ha forklart dette. Er det noe relevant lovverk å henvise til her? Helt fair, men da må de gjerne fortelle meg hvordan de ser at det er årsaken. Spesielt om de skal fakturere meg for kontroll.
  6. Det vet vel ingen av oss før det er undersøkt. Men det som åpenbart taler imot er at skjermen fungerer normalt når jeg setter iPad i MTU (ingen blinking) i tillegg til at glasset har hatt beskyttelsesglass over i de ca 2 årene hvor sprekken har vært der. Foreslått bytteenhet koster ca like mye som en ny 9. generasjon.
  7. Hei! Har en ipad. Tre år gammel. Glasset har en sprekke ("knust"). Plutselig nå feiler den ved oppstart. Blinker, og vil ikke starte. Prøvd gjenoppretting. Feilmelding 4013. Leverer den så for reklamasjon, men får beskjed om at; "Nei Enhet har en feil som gjør at man ikke får lagt inn ett nytt operativsystem. Det kan være maskinvarefeil. Enhet har en knust skjerm som gjør at garanti/reklamasjon ikke er mulig. Prisoverslaget gjelder bytte av enhet fra Apple. Vi ber deg vennligst besvare vår henvendelse innen 14 dager. Mottar vi ikke svar blir vi dessverre nødt til å returnere din enhet ureparert og debitere for undersøkelse, administrasjon og frakt. Takk på forhånd. Med vennlig hilsen (..)" Stemmer dette? Kan de avslå reklamasjon pga en annen skade som ikke er relatert til problemet jeg reklamerer på? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...