Gå til innhold

HTC Desire - førsteinntrykk og småtester


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser mange sliter med nettleseren på Desire. Hadde og problemer med at den brukte lang tid før den endelig lastet opp sider, spesielt diskusjon.no. Begynte å bruke dolphin hd og har ikke angret et sekund. Den laster sidene momentant også diskusjon.no. Leste en post om at std leseren ikke laster video fra gametrailers, testet dette med dolphin hd og det fungerte som bare det. Dolphin hd har ellers mange funksjoner som er fin fin. Gesture brukes ofte, særlig til topp og bunn av siden funksjon. Ellers har den gode tillegg som lagre side, lagre bokmerker til sd-kort, man kan bruke themes, tabs. Man kan og laste ned egen bokmerke-widget som ikke opptar en hel side.

 

Alt i alt så ga dolphin meg en mye bedre surfeopplevelse. Kan være verdt å sjekke ut om man er misfornøyd med den std nettleseren.

 

Jeg skjønner ikke at du kan mene at Dolphin HD kan spille av video fra Gametrailers, den kan jo ikke laste fullversjonen av siden en gang! Man kan spille av lavoppløste små klipp fra mobilversjonen av Gametrailers, det kan man med de fleste Android browsere, også standard browseren. Jeg snakker om, for det første en browser som kan laste fullversjonen av siden, og for det andre kan spille av trailerne når man trykker HD knappen ved siden av trailerne. Standardbrowseren laster ihvertfall fullversjonen, noe Dolphin HD ikke er i stand til. Og når det gjelder Skyfire, er ikke den noe bedre. Det ble nevnt her at det skulle bare være å velge 'video' knappen når man står inne på Gametrailers.com, det er jo vel og bra hadde bare 'video' knappen vært aktiv, noe den ikke er. Den er grået ut, hvilket jeg tolker som at heller ikke Skyfire evner å spille trailere derfra.

du må jo gå inn på den filmen du skal se først da! ;P

Lenke til kommentar

Er litt skuffet her jeg sitter. Det er død pixel på skjermen min. Den grønne delen av en pixel ser det ut som... Kan jeg kreve en ny telefon på garanti grunnet at en pixel er død...?

 

Nope. Er lov om at det er et visst antall før det kan reklameres på.

 

Men det du kan gjøre, er å bruke angrefristskjema, og bestille på nytt...

Lenke til kommentar

Haha, "Er lov om"? Ta deg en bolle.

Hva med å da heller gi det riktige svaret på spørsmålet som er stilt,

eller er du et forumtroll?

 

Det er en ISO-standard som skal følges før man gi rett til reklamasjonsrett pga døde piksler...

http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2

 

Noen er snille og godtar retur pga en pixel, men andre rir denne ISO-standaren ut i det fulle og krangler på om hvorvitt en pixel er død, stuck eller helt åpen...

 

Men er det en irriterende pixel som er godt synlig under bruk så er det stor sjanse for at du får returnere produktet... Bare din sak blir lagt frem på en klar å tydelig måte...

Lenke til kommentar

Takker så mye. Sårt tiltrengt. :) Får overleve uten volum så lenge, det er verdt det som en midlertidig løsning (satser på at jeg finner noen billigere på ebay).

red: Hvordan kan man velge om man vil pause, spille neste sang eller forrige sang med én knapp? :p

 

Jeg venter to fjernkontroller i posten disse dagene, så da kommer jeg til å teste disse og kan komme med en tilbakemelding.

 

...

 

Regner med jeg har de to fjernkontrollene i posten i løpet av få dager, så da kommer jeg med en tilbakemelding.

*purrepå* Har ikke fått somlet meg til å bestille enda, så om du har noen erfaringer med konkrete produkter, hadde det vært fint.
Lenke til kommentar

Akkurat mottatt min desire, noen forslag til hva jeg burde gjøre i starten, noen kule eller must have apps for eksempel? :)

 

Tjaaa... 3G Watchdog, om du vil ha kontroll på hvor mye penger du bruker på mobilt nettverk.

Skyfire browser, om du ikke liker den innebygde nettleseren. BatteryGraph, om du vil ha nøyaktige batterifakta.

Lenke til kommentar

Er det "facebooken" som fulgte med (vet ikke om det er Sense) og finner ikke meny knappen, har bare valgene "nyhetsoppdatering, venner, bilder, profiler, varsler, ta bilde, når jeg trykker på den.

 

Edit: Fikset det, installerte appen på nytt.

Endret av Homme
Lenke til kommentar

Er det "facebooken" som fulgte med (vet ikke om det er Sense) og finner ikke meny knappen, har bare valgene "nyhetsoppdatering, venner, bilder, profiler, varsler, ta bilde, når jeg trykker på den.

 

Edit: Fikset det, installerte appen på nytt.

Du kan nok også gå inn på instillinger på telefonen så kontoer/synkronisering og endre det der.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...