Gå til innhold

Kokaintiltalte Stina gravid i fengsel i Bolivia


Anbefalte innlegg

Ja da har en av våre kjære partyjenter prestert den bragden å bli gravid på cella i Bolivia... og nå vil hun hjem til Norge for å sone.. how handy..

 

http://www.dagbladet.no/2010/03/27/nyheter/bolivia/kokain/narkotika/utenriks/11046339/

 

Innlegget ditt her er ikke så veldig forklarende. Hva er det egentlig du vil diskutere, om hun bør få sone i Norge eller ikke?

 

Dette innlegget var så morsomt at jeg måtte lage en profil for å svare.

 

Velkommen til forumet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

hahahaha

tviler på at det er sånn, tror du ikke de jentene ville melka det for alt det var verdt til UD og norske medier for å tvinge fram en utlevering?

ser ut som hun har det svært så koselig på den cella si

som morra har kjøpt til henne.

 

 

Takk for dagens første latter

 

Nåda, det viser bare hvor lite oppegående en del forumbrukere er her og som ikke makter å sette seg inn i andre personer sin livssituasjon. Hva er sannsynligheten at man blir gravid på cella i et norsk fengsel?

Har du som sagt overhodet satt deg inn i soningsforholdene der nede?

 

Slik ser det ut i en reportasje som BBC gjorde for noen år siden : http://news.bbc.co.uk/2/shared/spl/hi/picture_gallery/06/americas_inside_a_bolivian_jail/html/1.stm

 

Som du kanskje legger merke til er det pengene som avgjør hvor bra du sitter i det.

 

At jentene har gjort noe ekstremt dumt er ikke uten tvil, men at man faktisk sjikanerer, hetser og kaster seg ned på et nivå som er såpass lavt at man skulle trudd at man kom fra ghettoen og ikke fra Norge blir direkte dumt.

 

Jeg har aldri sonet eller vært straffet i utlandet eller Norge, men har vært oppvokst i Spania og kjenner til spanske soningsforhold og også Sør-amerikanske soningforhold fra andre som har opplevd disse personlig. Har også jobbet i perioder som tolk for spansk talende personer her I Norge og kan forsåvidt fortelle at det er en drøm for disse å kunne sone her i steden for hjemmelandet sitt der man ofte kan pådra seg alt fra lungebetennelse på cella til kraftig Diare , og blir man først syk er det svært lite hjelp å få med mindre man har kontakter / penger.

 

Nei, forumbrukere viser stadig vekk at det er lite i topplokket her, tenk litt før dere poster og prøv å i det hele tatt sette dere inn i hvilke forhold det er snakk om før dere absolutt skal begynne å leke vittigper.

Lenke til kommentar

Malvado, har du i det hele tatt reflektert over hva disse jentene er tiltalt for? Vet du hva smugling av narkotika fører til? At flere og flere unge blir avhengige av narkotika og får sine liv ødelagt. Så skal vi sitte og synes synd på kyniske jenter som kanskje får diaré på cella?

Våkn opp!

 

Selvsagt er jeg smertelig klar over det? Hvem har ikke noen kjente eller familiemedlemer som har bukt under pga narkotikkaen?

 

Men det finnes noe som heter empati, å ønske at dem har "normale" soningsforhold og blir behandlet som mennesker mens di gjør opp for seg må da gå ann å få til?

 

Nå skal jeg ikke prøve å spekulere alt for mye, men det er jo også mulig at hun er såpass lite inteligent at hun ikke forstod helt hva hun kastet seg ut i? Lav IQ + Ung og lite erfaring + Naiv er en veldig dårlig kombinasjon...

 

Er det egentlig noen her som i det hele tatt kan forklare meg hvorfor vi skal :

 

*Ønske at et annet menneske skal lide unødvendig?

*Hetse og gjøre gjøn av et menneske når det ligger nede?

 

Hvordan tror du denne jenta / jentene får det når di til slutt kommer hjem? Skal garantere deg at di er merket for Livet : Narko jenta , Pappskallen etc etc...

 

Nei, jeg ønsker ikke disse jentene noe vondt, di får gjøre opp for seg og sone straffen sin, men under siviliserte forhold.

Lenke til kommentar

vel jeg har ingen i nær familie som har bukket under for narkotika, men det slår meg at du kanskje ikke har en helt objektiv tilnærming til narkotika generellt Malvado, og det er jo naturligvis en trist sak.

 

Personlig forbeholder jeg meg retten til å le av så åpenbart lite gjennomtenkte ideer som det å bli gravid i et boliviansk fengsel.

 

Tror du hun ville uttalt at hun er "glad og stolt over å bli mamma" dersom hun hadde blitt serievoldtatt i dusjen?

 

Stiller meg også litt undrende til at media ikke på noen som helst måte spekulerer i omstendighetene til unnfangelsen i dette tilfellet, men på den annen side, det hadde muligens blitt litt for delikat? hehe...

Lenke til kommentar

vel jeg har ingen i nær familie som har bukket under for narkotika, men det slår meg at du kanskje ikke har en helt objektiv tilnærming til narkotika generellt Malvado, og det er jo naturligvis en trist sak.

 

 

Du får nesten bestemme deg om hva du mener med akkurat dette :

 

1 : At jeg er imot Narkotika?

2 : At jeg er for Narkotika?

 

Er du objektiv i forhold til Narkotika nettop fordi du ikke har noen i familie / vennekretsen som tar eller som har bukket under for det?

 

Tulleargument!

Lenke til kommentar

så her mener du at saken er svart\hvit? for eller mot?

 

beklager men så enkelt er det ikke.

 

jeg for min del er jeg for stort sett all narkotika, men er imot missbruket.

på lik linje som med alkohol.

 

Om du svarte til meg, så nei, jeg mener absolutt det finnes flere nyanser enn for / mot her, men når det gjelder hetsinga av jentene så er den rett og slett unødvendig og helt lavmål i mine øyne.

 

Kritiser dem gjerne, men å kaste skitt blir idiotisk.

Lenke til kommentar

Altså, et par ting skrurrer i hoved mitt. Det skal normalt sett en mann til for å bli gravid(kan ikke tenke meg prøverørsmetoden i dette tilfelle) Hvilken rettigheter og/eller krav har vedkommende. Hvilken lov gjelder ang. farskap, lokal eller norsk? Hva vet vi om Bolivias lovverk hvis vedkommende er statsborger av landet?

 

Kan UD få medhold og/eller fullmakter til å henta ungen til norge? Osv.

Lenke til kommentar

For meg virker det som hun har fått en sympatiunge smelt i magen slik at norske myndigheter skal reagere lynraskt og få sendt ned første charterfly og henta henne. Nå som hun har en unge i magen har hun vel tilsammen 2 hjerneceller i kroppen, og dette var ikke nok til å finne ut at Narko-kriminalitet er det som blir hardest slått ned på i land som Bolivia og at det ikke for Norge og komme å hente hjem henne.

Lenke til kommentar

Nå som hun har en unge i magen har hun vel tilsammen 2 hjerneceller i kroppen,

Det der var utrolig slemt sagt og ikke minst korttenkt. Barnet er ikke født enda engang og allerede nå antyder du at barnet bare har to hjerneceller...

 

:whistle:

Endret av nomore
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...