Jump to content

GRendal

Medlemmer
 • Content Count

  3686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Driver å titter litt på EMS - Eitzen Marine Services. Vurderer å kjøpe litt aksjer der, noen som har noen formening om denne aksjen?
 2. For å nekroe denne tråden litt, dette skjedde med meg også. Jeg leide et værelse av en kompiss, og på dette værelset var det kun èn hylle - den eneste oppbevaringsplassen på hele rommet. Jeg hadde et par bøker oppå denne, og dette gikk fint nesten et år. En dag datt den ned. gipsskruene ble med og det ble noen relativt stygge hull i veggen. Dette opplyste jeg han om, og han sa ok og så på det, uten at han sa noe mer.. Jeg har nå flyttet ut, men får en melding der han spør meg nå hva JEG har tenkt til å gjøre med det, hvorpå jeg svarer at jeg godt kan hjelpe til, men at jeg ikke kan noe for at hyller detter ned i hans leilighet. Han sier da at hyllene bare tåler 5 kilo - åpenbart slike Ikea-hyller som nevnt ovenfor - og at bøkene åpenbart ble for tunge. Han visste heller ikke at de tålte så lite, men at en annen venn fortalte han det i ettertid når han så på de. Videre sier han at "det som skjer på DITT rom - DITT rom har ikke jeg noe med å gjøre. Det ble åpenbart for tungt, tåler ikke slike skolebøker dessverre". Rommet er vel 3-2 meter, uten skap, andre hyller eller noe som helst sted å plassere ting. Det er jo helt håpløst å leie ut et værelse til en student - med EN enslig hylle som er nesten 2 meter - som grunnlag for eiendeler, og så tåler den knapt 5 kilo? Det er jo en dekorasjonshylle åpenbart.. Men jeg har aldri blitt fortalt dette, og han har mange ganger i løpet av året sett hyllen, uten å ha sagt noe som helst? Har blitt rimelig dårlig stemning, og nå svarer han bare "beklager at rommet ikke var perfekt for skolebøkene dine, åpenbart min skyld" O.L... Er under et år siden han overtok den, nøkkelferdig leilighet, men allerede er skapdører, lister og skuffer enten ikke skrudd fast, eller de har falt ned/løsnet. Jeg har uansett tilbudt å hjelpe å sparkle/henge opp hylla, men dette er ikke bra nok, første meldingen jeg fikk var " Fint om du fikser det". Er det rimelig at jeg skal holdes til ansvar for en hylle som detter ned på værelset jeg leier? Jeg kan tenke meg det var 10-12 bøker fordelt på ca 2 meter hylle.
 3. Tror det har mye med innbilning å gjøre også! Tror jeg og. Lettere å tenke seg alt man kunne ha fått når man ikke "kan" prøve seg lenger.
 4. ville valgt et nvidia skjermkort til wow. 560 ti er det nå og da tilbud på, til rundt 1600 kroner.
 5. Det er vel ikke snakk om å la en art dø ut, men å begrense den for å forhindre store skader på husdyr samt hindre frykt blant de som bor der det er ulv eller bjørn. Syltynt argument all den tid det ikke er påvist et eneste rovdyr-angrep på mennesker på over 150 år her i norge. Hadde det vært mennesker ute sammen med hunden ville ulven ganske sikkert holdt seg unna. Den er mer redd for oss enn vi er for den. Du har hørt det av en kompiss som har hørt det av en kompiss da eller? Ulv som av ulike årsaker trakasserer bebyggelser skal naturligvis skytes, men dette har vel enda ikke blitt dokumentert her i landet? Ser man på forholdet mellom sauebestanden og ulvebestanden i Norge er det vel lite trolig at det blir manko på fårekjøtt med det første. Det merkelige er at ALLE andre enn norske bønder klarer å PASSE på sauene sine. Hvordan gjør hele Europa dette? Kan det ha noe med den norske kompensasjonsmodellen å gjøre? Man får betalt uansett, hvorfor gidde å betale noe ekstra for å holde ulven ute?
 6. Fantastisk drakt! Må bare bestemme meg for hvilken spiller jeg skal ha bakpå! Har allerede 2010 drakten med Barton.. Vet ikke helt om vi trenger Nzogbia med marveaux på plass. Må i så fall være til en billigere pris enn 9 millioner. det er ALTFOR mye når han kun har 1 år igjen av kontrakten. De snaue 10 millionene kan heller spanderes på f.eks Daniel Sturridge, min våte drøm som ny Nummer 9.
 7. Dette er et godt råd mange burde ta innover seg. Det forutsetter dog at du selv tror på at du bare skal bli kjent med folk, ikke sjekke damer. Så man må endre mindsettet litt. For å dra det Dorian sier litt videre: Fokusér på å ha det gøy! Jeg har fått langt mer respons fra jenter når jeg danser og har det skamfett enn når jeg sitter ved bordet å slapper av. Men det du sier, Grendal, er rett. Jeg har dame, så jeg går ikke ut for å sjekke opp noen, men for å ha det kult. Og interessen fra det motsatte kjønn er større nå enn når jeg var singel. Livets ironi. He he, ikke sant. Har flere kompisser som har gått på en smell der. De har vært i forhold og følt at de ikke nyttiggjorde seg av alle tilbudene som presenterte seg på byen. Savnet etter singel-tilværelsen ble etterhvert for stor, og frie og franke gledet de seg til å hanke inn denne etterlengtede musen. POFF sa det, så var de plutselig ikke så attraktive lenger. Jenter lukter desperasjon på en mils avstand.
 8. Dette er et godt råd mange burde ta innover seg. Det forutsetter dog at du selv tror på at du bare skal bli kjent med folk, ikke sjekke damer. Så man må endre mindsettet litt.
 9. kan du strekke deg til 3400? 6950 CF Ring og hør så kanskje du til og med får en hundrelapp av om du kjøper to =D
 10. hva med 6950 i tri-fire? 5000 spenn totalt
 11. galskap å blåse såpass mye penger på skjermkort nå. Ville selv kjøpt 2x 6950 til 1700 kr/stk. 3400 kroner totalt. du betaler 2000 mer for 3-5 fps mer. verdt det?
 12. han har spilt i gjennomsnitt 27 kamper de siste 5 sesongene, så ville ikke bekymret meg for mye
 13. snappe han foran nesen på arsenal, ja det skjer nok..
 14. Vurderer HAF X Nvidia + Seasonic X-760 strømforsyningen, hva synes du om den komboen?

  HAF kabinettet skal visst kjøle godt, og Seasonic X-760 er visst enda bedre enn AX750... ingen skrikelyd heller som noen av AX-unitene er plaget med.

  Dustin har priset Corsair H100 vannkjølingen til 849 forresten, er ikke det ganske skarpt?

  klem

×
×
 • Create New...