Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Lurte på en sak, som jeg håper noen av dere gutta kan hjelpe meg med. :)

 

har en ny laptop, 2.7ghz i5, 6 gb minne, 2gb gt630m, win7.

Kjører bf 3 på medium settings, ser bra ut, funker fint, godt med frames, bare velstand. Men SÅ, etter en ca. 20 min spilt, så begynner det å lagge, noe så jævlig. Skjer både i sp og mp. Tenkte at minnet ble spist opp, men kan ikke se at er casen. Har siste driver, deaktivert masse program og rutiner. Vet at skjermkortet er en flaskehals, men burde gå greit på low til mid. Tips??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

70 grader er helt sunt, og et litt varmt vifteuttak hørtes helt normalt ut (med tanke på at den varme luften gjerne er 50-60 grader), så DET trenger nok ikke være problemet her.

 

Men du har oppgitt EN temperatur. Om det var CPU eller GPU vites ikke, men du har ikke mulighet til å sjekke den andre?

Lenke til kommentar

Jeg var under en illusjon om at norske spillere var mindre aktive innen for juks, men samtidig er jeg med å drifte servere for Dayz og der er de fleste som er tatt med juks norske.

Har også merket enn viss holdning som tilsynelatende går på at "Norske spillere er mye mer ærlige enn alle andre spillere". Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor denne holdningen er utbredt, men det er kanskje det samme i Tyskland: Dvs. tyskere mener at tyskere er mer ærlige enn andre spillere. "De forbanna utlendingene jukser". Men bra du har sett med egne øyne at det ikke er slik.

 

Det som for meg er et tankekors, er at ikke norske BF gamere spiller på norske servere. Kanskje er det fordi det er flaut å bli tatt i sin egen "bakgård" for juks og at det er lettere å skjule det på en random tysk server?

Tror man skal være forsiktig med å anklage folk for juks bare fordi de spiller på utenlandske servere. Når jeg selv tar en omgang i ny og ne tar jeg som regel den serveren som dukker opp først på serverlista jeg får, og der er det faktisk så og si aldri noen norske som dukker opp. Av og til dukker svenske webhallen opp og det er vel det nærmeste jeg kommer.

Var der BF2 var kongen, kunne tweake bort gress og slikt, tweake lyd, dvs dempe visse lyder, forsterke andre, høre lengre unna, hadde du skikkelig peiling så kunne man gjøre mye anna rar snacks også, var tider det, den tiden du trengte mye teamplay og ingame IQ.

Dette er jo ren juks. Såvidt jeg husker var det ganske lite man kunne justere av lyd i config filene. Dersom man skulle gjøre "mye annet snacks" så måtte man vel begynne å hacke i filene. Hvis man fjerner lyder, feks. egne motorlyder, og forsterker fiendens får man jo en enorm (urettmessig) fordel.

Men jeg har dog blitt for god til å diskutere måter å finne måter å skaffe seg fordeler i spillet, som spillet ikke hadde ment. Enten det er å utnytte glitcher, modder eller juksekoder. Alt tyder på en veldig dårlig holdning om man ikke klarer å spille spillet slik det er ment.

Ser egentlig for meg at en slik person enten får stor glede av å ødelegge opplevelsen for andre, eller at de rett og slett ikke klarer å tape eller spille uten et handicap.

Ja det er trist at man har fått en vridning i holdning som går mer på å skaffe seg urettmessige fordeler, fremfor å møtes på en arena hvor alle har samme utgangspunkt. På en måte tror jeg Dice er delvis skyldig i dette selv fordi de innførte stats-hysteriet. Før spilte alle for selve spillopplevelsen skyld, og da runden var slutt var den glemt. Nå har man i tillegg folk som spiller primært for statsene sin skyld, stats som fortsatt står der etter at runden er slutt.Når man blir veldig opphengt i stats er sikkert veien kort til å begynne å jukse.
Lenke til kommentar

Jeg har også hatt den troen før at nordmenn var folk med respekt og aldri jukset i spill.

 

Som andre har også observert, så føler jeg nordmenn heller mer over på de verste på internett. Jeg syns dette er veldig dårlig gjort og patetisk.

 

Riktignok skjønner jeg litt hvorfor det er som det er. Nordmenn er generelt litt innesluttet og ikke kanskje de beste sosialt sett. Derfor når de da spiller over internett, kan de gjøre hva de vil, fordi de føler seg tryggere. Blir litt som å bli stor i kjeften når du har fått i deg for mye alkohol.

 

Så hver så snill folkens. Gå fram som et godt eksempel, samt oppford andre til å også gjøre det.

Play fair.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Når jeg skreiv "fordi jeg kan" så mente jeg at jeg spiller spillet fordi jeg kan spille det.

 

 

Det er STOR forskjell på folk som dreper deg tvers over mapet og folk som hører 10 meter lengre enn det du kan, lyden i det spillet er jo ikke direkte korrekte heller hva angår footsteps.

Hva med alle som ikke har ett bra dedikertlydkort og headsett?

Det er også med på å gjøre ting lettere å høre og forsterke ting/plukke opp små lyder, er vel juks det å da og ha det beste utstyret?

 

 

 

Ja blinc, jeg spiller på like vilkår som deg i BF3, så ro helt ned.

Antar du sitter der med ett glis så bredt at hadde det ikke vært for øra hadde dett gått helt rundt. :)

 

Det er mye vi alle ikke tåler som andre finner ekstremt gøy.

Ja, det kan dog noen ganger slå andre veien, heldigvis. Ingenting som gleder mer å se en skattesnylter, jukser eller uærlig person får den straffen han fortjener. ;)

 

Men dere får kose dere med å lage teorier om meg og mitt vesen ingame, tjohei.

Hehe, ja jeg tror nok du vil bli dratt frem som et eksempel og "offentlig henrettet" (i overført betyning til uthengt i tråden) for de uttalelsene der. ;=P

 

Jeg har aldri jukset i ett online spill på en ranked server med andre folk.

Og det er jo ganske så bra, selv om du uttrykker holdninger som tilsier det motsatte om det var mulig.

 

 

Jeg ser ikke på BF3 som noen "opplevelse", kommer det en inn med aimbot, disconnect, er ikke verre enn det.

Hva ser du det på som da? Noe nødvendig å gjøre? Arbeid? :p

Å spille skal være en god opplevelse som gir forskjellige former for følelser, både opp og nedturer. Cheatere ødelegger dette.

 

Hadde jeg jukset som du så fint sier hadde jeg løpt rundt med aimbot og wallhack, DET er juks, det gir deg en så usedvanlig stor fordel, ingen kan egentlig stå imot det, teknisk sett.

Jeg tåler at folk vil dempe og forsterke lyder, det har jeg alltid gjort, jeg ville aldri brukt hacks public eller i matcher, aka aimbot, wallhacks og alt det snackset der.

Det er nettopp dette jeg forventet å høre, og derfor jeg spørte hvor grensen din går. For du har tydeligvis en grense du også, og jeg vet ikke om du ser det selv, men det å jukse (uansett hvor lite) VIL være ødeleggende for andre. Du bryr deg kanskje ikke om andre jukser på ditt nivå fordi det blir fair ovenfor deg uansett, men med en gang noen går lenger enn deg selv, DA er det juks? Ser du dobbeltmoralen? ;)

 

Aimbot og mange av de andre "tyngre" måtenene å jukse på er langt lettere å oppdage, og det er sånnsett faktisk ikke like ille som at du jukser "litt". En som tydelig jukser kan du ofte gjøre noe med (kicke/banne) eller ås kan man dra fra serveren, samt det faktum at du ikke blir like frustrert over å bli drept gang på gang av en du VET jukser, rett og slett fordi du ikke forventer noe annet. Mens en en som jukser litt vil ikke bli oppfattet som jukser like raskt, og man vil kunne bli veldig frustrert før man til slutt (forhåpentligvis) skjønner at personen jukser, og ikke du som person som gjør noe feil.

 

Så nei, det du driver med er faktisk det værste av det værste i min bok.

I litt overført betydning vil du i samfunnssammenheng ikke være ikke den åpenbare tyven eller raneren som tydelig ødelegger for andre, men han skattesnylteren utnytter seg av alle små hull i systemet, og som tar litt her og der men som aldri blir oppdaget, og samtidig skryter av det.

 

Og over til litt mer generelt og ikke deg, så synes jeg det virker som om det er spesielt innenfor den yngre garde, hvor det har blitt veldig mye værre (under 18/20 år) i Norge. Det er liksom ikke lenger den flinke hackeren i rssland som er problemet lenger, men ei heller små ypplinger som aldri har hatt noen grenser eller problemer her i livet og som sitter inne på datarommet 24/7. Det er uansett bare min oppfatning.

Lenke til kommentar

Mitt svært generelle inntrykk av juksere fra Battlefield 2, Bad Company 2 og Battlefield 3 er at øst-europeere ser ut til å jukse mest. Spesielt i Battlefield 2 kunne man vente en tirade av hat mot admins etter å blitt kicket fra server, med påfølgende cartillery over hele brettet :D

Lenke til kommentar
Tenkte at minnet ble spist opp, men kan ikke se at er casen. Har siste driver, deaktivert masse program og rutiner. Vet at skjermkortet er en flaskehals, men burde gå greit på low til mid. Tips??

Skjer med meg på Ultra. Er nok VRAM som blir spist opp. Har kun et 5870 1GB kort. Har vært slik siden Beta. På high er det np.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...