Jump to content

Marijuana

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. Mente om jeg kunne si jeg har glemt leg
 2. Hei spørr tollen om leg hvis jeg skal handle snus i sverige og ta med til norge hvis vi blir stoppa og de tviler jeg er 18? Kan jeg si jeg har glemt snusen? Hvor mange tårn snus kan vi ta med over? Hvor mange gram er en boks
 3. Okay, takk. Skoa da? får man kjøpt det i Norge
 4. Lurer på hvilke butikker jeg burde oppsøke for å finne freshe busker som de bruker i noen steder i USA for å se ganske fresh ut. Er veldig undervektig så burde passe meg slike greier =) Likte veldig godt skoa, er de dyre? og slike t-skjorter og bukse Eller er disse bare i USA områder man får tak i? Klesstila jeg bruker passer meg bare ikke, og tenkte å kjøpe noe mainstreamt.
 5. tror jeg satser på suits jeg da, denh ar jo fått 8,9
 6. har sett 9 episoder elns av den men likte den ikke så godt..
 7. Leter etter bra tv seier med kanskje litt action? Noen serier jeg elsket, og kunne ha sett om igjen og om igjen; The Sopranos Game Of Thrones Spartacus The Wire Breaking Bad The Walking Dead Serier med kvalitet Prøvde å se på House Of Card S01E01 men likte det ikke særlig? Er det en slik tv-serie der man må se flere episoder for å like den? Hvor mange episoder? Prøver også å se på Boardwalk empire, men samma spørsmål som HOC. ^ følger med på nå The Walking Dead, Spartacus, Game Of Thrones, Breaking Bad. Men siden episodene kommer ut indviduelt (pga den foregår forsatt) ser jeg på 24 hele tiden via Netflix. Så tips til nye tv-serier? ikke no 80/90 talls serier.
 8. Jeg vil heller røyke og fly, enn å drikke og kjøre.
 9. Hvilken kanal går det på nå for tida og hvilke dag?
 10. Marijuana

  Hay Day Hack?

  Har noen hacka hay day slik at man får diamanter/penger? Funker de som er ute på nettet?
 11. Ikke min type musikk i det heletatt:) 2/10
 12. Takker, slet med hvorfor gods of arena var der som sesong 1. men nå forstår jeg R.I.P
×
×
 • Create New...