Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

QBB-95

 

På våpen stats på battlelog så står det att den kun fyrer auto, i spillet fyrer den både auto, single og burst. dessuten, siktene som er remset opp stemmer heller ikke. unlocka nettopp PKS-07, denne eksisterer ikke på battlelog..

 

??

 

Er også feil på MG36

 

Unlock stemmer ikke med det som står på battlelog, unlocka Rifle Scope 6X ingame, denne står ikke på battlelog.

 

:ph34r:

 

 

PP-2000 med Kobra, foregrip og extended mag, utrolig herlig våpen å spille med på f.eks deathmatch på trange små områder, har nå prøvd de aller fleste, og denne er uten tvil en av de bedre. G53 er også helt himmelsk på små områder :w00t:

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar

Jeg liker egentlig metro, men spiller nå bare 32, og gjerne rush. Den har så mange chokepoints at du er dømt til å bli stående å slakte på samme sted over lengre tid. På Conquest blir dette ofte rulletrappene og gangen opp til ticket-hall, men det er ganske horribelt rett før C, og på vei ut av hallen. Er mappet bra sånn, eller burde det vært åpna opp litt?

 

Har hatt god effekt av røykgranater og flanketriks, men er jævlig frustrerende å komme til et sted der halve motstanderlaget camper i en klynge og så er SMAW/RPG/M320 forbudt.

Lenke til kommentar

Jeg følte meg litt konge i går, joina en SQDM for å teste hvordan nivået var der. Kom inn og var eneste i Delta-laget, mens de tre andre var fulle. Når det til slutt joina 3 til, lå jeg på andreplass med 12 kills bak leder med 15 og de to andre med 6 hver. Litt flaks, men hadde jeg fått inn lagkamerater tidligere tror jeg det hadde vært seier. Squaden ble nr 2 med 48 kills totalt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...