Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Så lenge man får mer enn 60fps så er det ett poeng med 120hz skjerm. Det er sjeldent jeg får 120fps i nåværende konfigurasjon, ligger mer på ca, 80fps jevnt over vil jeg tro, men har fått merkbart mindre tearing og mye bedre flyt i bildet. Satt og irriterte meg veldig over hvor mye det hakket og tearet før da jeg bare hadde 60hz skjerm.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og ja, 120 hz på skjermen uten at du har min 120 fps er poengløst.

 

Sorry for å kommentere noe som ikke hører hjemme i den tråden, men:

 

LOL. Bare jeg sitter på skrivebordet og flytter musa over fra 120hz-skjermen til 60hz-skjermen føles det ut som musa "lagger" bortover. Ingame er det en HELT annen flyt i bildet enten du har 30fps, 60fps, 120fps eller 1000fps. Skjermer med 120hz er så mye bedre for øynene at jeg aldri skal gå tilbake til 60hz.

Lenke til kommentar

 

En lite disclaimer til slutt.

Jeg har ikke best SPM, K/D, W/L eller noe annet. Jeg spiller fordi jeg syns BF3 er moro, ikke pga stats. Siden jeg begynte som "noob" i høst så har det gått med mange timer til å forbedre aim og generelt fps-gameplay for meg. Jeg vet det er mange som bare ser på stats. Så om du vil vite hvor god/dårlig jeg er så spill heller ett par runder med meg enn å disse stats.

 

Bravo, endelig noen som spiller spillet på samme måte som meg og ikke kamper på de mest cheesy stedene på Metro for å få seg så høy SPM som overhodet mulig. :) Det er mulig du ikke har de beste statsene på nettet, men de imponerer iallfall meg. De er bedre enn mine, men nå begynte også jeg fra bar bakke i Battlefield serien i høst med null peiling på hvordan man spilte spillene i serien skikkelig. Ekta lagarbeid fører virkelig dette spillet over alle andre når de fungerer skikkelig!

 

Bare å ta kontakt om du ser meg online og føler for en runde eller to:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/xUltimateBadassx/stats/213587793/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...