Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På tide at DICE/EA greier å kontrollere jukserne på en skikkelig måte.

Hvis det ikke blir mulig å spille spillet uten at hackere ødelegger, så tror jeg at jeg gir opp hele greia. :thumbdown:

Tror det er nesten umulig med en ordentlig anti cheat til FPS spill.

:whistle:

De oppdaterer anti cheaten, cheaterene oppdaterer cheaten osv. De blir forhåpentligvis bannet slik at de må evt bruke penger på nytt BF3. :ph34r:

 

 

Browserbasert system er jo genialt. Tok to dager før alle hadde hack for å spille på Caspian Border uten passord. Så kom cheaterene. Allerede i Beta var det fullt.

 

Så enkelt som å implementere et javascript. Ser man på spill som Modern Warfare serien så virker produsenten mer interessert i å bruke tid på å selge maps fremfor å reparere spillene.

 

Black Ops er jo ENDA ikke ferdig. Nei, det er viktigere å håve inn mest mulig penger fremfor å ha en fornøyd kundebase. Folk er jo idioter og kjøper uansett fordi det er ny grafikk, noen nye våpen og nye kart.

 

Gamere idag er idioter.

Så mye som jeg er enig med deg så overdriver du litt, klart activision er et råttent selskap,

Men syns folk egentlig lager mere rage fordi de selger så mye.

 

Bare tenk på det. hvorfor ender vi opp og må høre om Call Of Duty midt i en BF 3 beta side, vel det er bare sån verdenen fungerer visst noe er over populert vil det alltid vere folk som klager ekstremt mye over det .

 

Visst du tenker over det så sier de fleste at call of duty suger for de har hørt at de har ikke samme grafikken som BF 3 . vell når du sier at gamere i dag er idioter så vil det og si at folk som deg er og idioter som går rundt og hater på et spill i en side som ikke har noe med det spillet og gjøre . Call of duty har hatt sine bra sider BF har og gode sider let it rest,

 

Visst du vill at COD skal dø ut så slutt og klag og ikke kall gamere i dag som meg idioter da taper du argumentet veldig,

 

Jeg kjøper BF 3 fordi det er ferskt spill med profesjonell gameplay

Jeg kjøper cod 3 fordi det lar meg teste hvor rask jeg er og skyte folk i et urealistisk spill :)

 

Activision sparket de som kunne lage spill. Nå er det eneste som skjer reskinning av de rævva spilla deres. Du har rett. Begge har sine gode sider. Cod sin tid er over. At du i det hele tatt skal kjøpe MW3 gir meg et bilde av deg som person og skrivefeilene hjelper ikke.

De fleste som hater Cod-serien er vel folk som har peiling.

 

Grunnen til at cod kom inn i denne diskusjonen var pga en diskusjon angående anticheat da activisions spill er fullt av hackere og andre triste unger.

 

Ingen av spillene er realistiske. Hvis du tror BF3 er realistisk tror jeg du må ta en titt ut av vinduet gitt.

 

Beklager off-topic. Håper de kommer med et nytt map i løpet av betaen da metro minner mer om en bedre versjon av MoH.

Lenke til kommentar

Sett gjennom mange av sidene na men fant ikke noe saerlig om det. Hvordan er ytelsen i betaen pa svakere maskiner, da saerlig Caspian border. Sitter selv pa en laptop med 540 gt og en i7 sa hadde vaert interesangt a se hva man kan forvente.

 

For min del er jeg fornoyd om jeg far grafikk tilsvarende konsollversjonen, er forst og fremst battlefieldgameplayet og fysikke som betyr noe for meg.

Lenke til kommentar

Sett gjennom mange av sidene na men fant ikke noe saerlig om det. Hvordan er ytelsen i betaen pa svakere maskiner, da saerlig Caspian border. Sitter selv pa en laptop med 540 gt og en i7 sa hadde vaert interesangt a se hva man kan forvente.

 

For min del er jeg fornoyd om jeg far grafikk tilsvarende konsollversjonen, er forst og fremst battlefieldgameplayet og fysikke som betyr noe for meg.

 

Jeg har 2.8 quad core, gtx 260 (gammelt) og 4 gb ram! Jeg kjører spillet alt på medium + 1600x1200 oppløsning og motion blur uten en eneste lagg..men skjermkortet kan fort bli veldig varmt..men ellers så funker faktisk BF3 på gammle maskiner O.O

Lenke til kommentar

Fant forovrig denne: http://planetbattlefield.gamespy.com/fms/Image.php?image=http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/bf3-performance-chart.jpg

 

Ser ikke ut til a kreve sa forferdelig, dette er tross alt high med temmelig hoy oplosning. Satser pa a klare medium med en del lavere opplosning.

 

Jeg har en laptop med i5-450m, HF5870m og 4GB ram. Jeg kjører spillet i 1920x1080 med medium/high og har mellom 40 og 60FPS med noen drops under 30, men det er skjelden (Mange raketter, mye røyk og lignende)

Altså, syns jeg spillet er ganske lettdrevent og gir god grafikk i forhold til kravene.

Lenke til kommentar

Hvem server spiller folk på nå? Jeg ser hvertfall at Multigamer.no server er oppe mange er tomme :p

 

(Helt random spørsmål jeg skjønner ikke korfor avataren min ikke vises..skifta den nå men fortsatt dukker ikke den opp...why? )

Endret av Citus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...