Gå til innhold

Kommentar: Krigen mot sjørøverne fortsetter


Anbefalte innlegg

Det er i alle fall helt og fullt utenkelig at jeg putter noe sånn som dette inn i min datamaskin. Jeg spiller KUN spill som jeg har kjøpt lovlig, men når jeg støter på sånn som dette så sliter jeg litt med å rettferdiggjøre det for meg selv.

 

Dette er rett og slett så drøyt at det burde vært kriminelt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan forresten nevne at da jeg nylig kjøpte Funcom's Dreamfall, var det nesten umulig å få det til å virke i Windows 7. Det var støtte og forklaring på hvordan man skulle få spillet til å virke i XP modus, men

 

DET FORBANNA DRM-SYSTEMET VAR IKKE KOMPATIBELT MED W7.

 

Når DRM ikke plager pirater nevneverdig mye men samtidig gjør livet til en kamp for lovlydige kunder, er det noe som er helt feil i vurderingsevnen til de som forsøker leve av vår velvilje.

Lenke til kommentar

Jeg er ganske sikker på at DRM gir større tap enn piratkopiering. Temmelig mange ser det som helt uaktuelt å kjøpe et spill som bare kanskje virker, og om det virker bare 2-5 ganger.

 

Dragon Age har solgt fantastisk på PC, og jeg tror dette skyldes at det er 100% DRM fritt.

Lenke til kommentar
Dette er veien å gå. Gledelig å se at den forhatte giganten klarer å gjøre noe riktig for en gangs skyld.

 

Hvorfor er det veien å gå? Har tidligere internettbaserte kopibeskyttelser virket (la oss ta feks steam), svaret er nei. Hva skjer når våre venner i ubisoft går konk og ikke ha serveren sin lenger?

 

AtW

 

Jeg snakker om EA, ikke Ubisoft.

Lenke til kommentar
Assassin's Creed 2 er faktisk et spill jeg kunne tenkt meg å betale for siden eneren var såpass god, men det kommer ærlig talt ikke på tale nå. Om enn bare på trass og i protest kan Ubisoft (og selskaper med tilsvarende urimelig DRM) beholde spillene sine.

Jeg er fullstendig enig. Jeg gledet meg til AC2 skulle bli lansert for PC så jeg kunne kjøpe det (lovlig, som forgjengeren), men hvis det denne artikkelen sier er sant, står jeg glatt over.

Lenke til kommentar

Alle spill jeg spiller for tiden er 100% lovlige. og det er kun Steam sin fortjeneste. Det er så lett å kjøpe et spill gjennom steam at jeg ikke gidder lete etter piratkopier.

 

Dessuten synes jeg det er greit at jeg har tilgang til spillenene mine uten å tenke på å ta backup etc når jeg en skjelden gang formaterer. :)

Lenke til kommentar
Blir faktisk mer og mer fristende å begynne å laste ned pirtakopiert versjon av spill som kjøpes.

Det blir nok løsningen for meg om dette ikke endres raskt nok. Skal jeg kjøpe noe, så skal jeg søren meg ha en brukervennlig opplevelse også. Men litt kjipt å kjøre cracket programvare om man faktisk eier en lovlig versjon.

 

Nå har det jo seg slik at etter et par måneder slippes det ofte en oppdatering som fjerner i alle fall den verste kopibeskyttelsen, så det kan jo hende det ordner seg etter hvert. Dog er det litt kjipt om man hele tiden skal spille spillene lenge etter alle andre har spilt dem og snakket om dem.

Lenke til kommentar

WTF?!?!?

 

Det er jo idioti å måtte ha internettilkobling for å spele eit offline spel...

 

Då kan ein jo ikkje spele nokon andre stader enn der ein har nett..

Dersom eg skulle ta tog (f.eks.) kunne eg gjerne ha tenkt meg å spele litt.. Men det vil vel ikkje ubisoft at eg skal...

 

Eit veldig dårlig valg av ubisoft.. Og eit stort steg feil veg for kopibeskyttelsen

Lenke til kommentar

Piratkopieringen blir vi aldri kvitt, men det er mulig å redusere piratkopieringen til en liten andel. Det første er å satse stort på digital distribusjon som også får ned prisen på spillet. Produktet som kunden kjøper må ikke ha en kopibeskyttelse som er til hinder for brukeren, bare til hinder for piraten. Den dagen spill kommer på et fornuftig prisnivå og det er praktiske fordeler ved å velge en lovlig kopi fremfor piratkopi, så vil dette problemet med piratkopiering bli ubetydelig.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...