Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Noen som har opplevd at telefonen slår seg av og restarter etter et par minutters bruk av mobil nettsurfing? What to do?

 

Bump/edit:

 

Tok en formatering av telefonen, og det hjalp svært lite. Har nå store problemer med å starte telefonen. Det eneste som hjelper er å ta ut batteriet, la den ligge en stund (mens jeg sier stygge ord), for deretter å starte den igjen.

 

Hva kan være årsaken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

@ Melkesjokoladen !

 

Dette har vært en 'kjent feil/problem' for flere.

 

De jeg vet om som ble plaget av dette problemet (skrur seg av og restarter) har fått det fikset ved å levere den inn til service , der er det blitt byttet hovedkort/modul på telefonene med denne feil.

 

Jeg kjenner personlig en person som ble berørt av denne spesifikke feilen etter lang tids bruk (og fikk det utbedret med pcb/hovedkort bytte på service). Telefonen til vedkommende var helt okay i starten ( 8-10 måneder ca. ).

Endret av syar2003
Lenke til kommentar

Er det mange som har kjørt oppdateringen til gingerbread?

 

Jeg sliter med liten plass på telefonen, og generelt litt buggy telefon akkurat nå så derfor hadde jeg uansett tenkt å foreta en wipe for å se om det blir bedre av det. Så tenkte jeg, hvis jeg installerere gingerbread så blir det jo tatt en wipe uansett...

 

Har telefonen blitt bedre etter update til gingerbread?

 

...og et annet spørsmål angående plassmangel på internminnet. Har som mange andre lagt inn masse apps, slettet apps og således drevet på siden jeg kjøpte telefonen for litt over ett år siden. Føler at jeg nå har etterhvert fått mindre og mindre total plass på telefonminnet. Altså, jeg mener jeg hadde plass til mye mer før enn jeg har nå. På android, er det mye av en slags "temp" filer eller annet som liksom fyller opp plassen etterhvert? Er jo ikke et ukjent fenomen på pc'er, men på android?

Lenke til kommentar

Hadde også følelsen av at plassen "krympet" etterhvert. Tror endel av det kommer av at programmene lagrer data etterhvert. Tror jeg har installert rundt 70 apps etter GBinstallaskon, inkl alle angry birds spillene, begge opera browserne, firefox, flashoppdatering, gmaps oppdatering osv. Har da rundt 25 MB igjen etter at alt som kan flyttes til minnekort er lagt over.

Det er noe forbedring med hvor mye av enkelte apps som overføres til SD i GB. Det gjelder apps skrevet i c/c++, typisk spill, sannsynligvis opera og ff, osv. Mener f.eks at det bare ble et par hundre kb igjen på telefonminnet av Opera Mobile.

Endret av teitur
Lenke til kommentar

To spørsmål.

 

Er 2.2 den nyeste offisielle Android-versjonen til Desire?

 

Og bra program til å sjekke nettrafikken? DroidStats har ikke funket hos meg på en stund.

 

Den holder orden på SMS og ringeminutter, men ikke antall MB brukt i mobile nettverk. Noen som vet hva som er galt?

Lenke til kommentar

Desire har ikke frontkamera, så kan ikke se hvordan det skal fungere...

 

Det var ikke poenget heller, vil bruke Skype med Video. Ikke nødvendigvis ved å vise megselv, hadde vært kult å brukt det ute for å vise diverse steder.

 

Vet det funker på noen andre mobiler som har 2.3.

Lenke til kommentar

Hei, har nettopp rootet min Desire og lagt inn ny ROM (cm7). Min Desire har hatt 3-4runder på verksted, der hovedkort og div har blitt bytta flere ganger. Etter første rep, la jeg tidlig merke til at kameraet ikke var som før- dårligere/fargeforstyrrelser. Uklare bilder, streker som ligner på flimmer leker seg på skjermen da jeg skal ta bilde og da bildet er tatt..

 

Ingenting å gjøre med dette altså, så det er greit fått igjen på garantien osv.. MEN.

 

Med 2.3 og CM7 virka det mye bedre? Ingen striper og uklarheter... Har jo prøvd andre kamera-apps uten at det har hjulpet noe med 2.2. Bruker 2.2 igjen nå, så merker jo tydelig forskjell.. Hvordan er det mulig?

 

:hmm:

 

 

..og hvorfor er jeg på 2.2 normal back-up igjen? Jo, fordi jeg reiser bort i helga, og synes hele 2.3 var et stort kaos på Desire'n min, så må få ordnet opp i rotet før jeg kan bli nøyd med det. ;-) :w00t:

Lenke til kommentar

To spørsmål.

 

Er 2.2 den nyeste offisielle Android-versjonen til Desire?

 

Og bra program til å sjekke nettrafikken? DroidStats har ikke funket hos meg på en stund.

 

Den holder orden på SMS og ringeminutter, men ikke antall MB brukt i mobile nettverk. Noen som vet hva som er galt?

 

3G Watchdog er rimelig grei.

 

OT:

La forresten inn LeeDroid (Sense, Androud 2.3) og får med den alle goodies som var på Desire HD (Nyere Sense versjon). Anbefales, (synes denne er 50x bedre enn Cynaogen) men husk å partisjoner SD-kortet riktig ellers blir det bare krasj. Brukte Gparted via Macbook Pro. :cool: Tror jeg aldri har vært så fornøyd med min Desire etter at jeg la inn LeeDroid.

Lenke til kommentar

Hm, veldig lenge siden jeg har prøvd en Sense-rom nå, kanskje jeg skal gi det et forsøk. Hvordan er det med bugs og hastighet? Burde prøve MIUI ordentlig og, gadd ikke begynne å ta det i bruk da jeg oppdaget at de har laget den dårligste Androidlauncheren som finnes (alle apps vises på skrivebordene, ingen programmeny - hallo 2008), og MIUI med en tredjepartslauncher var lit i strid med hele poenget med å prøve MIUI.

 

MIUI-ROMen har forresten en kamera app med touh to zoom - er det noe man kan legge inn selv om man har CM?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...