Jump to content

arsvendg

Medlemmer
 • Content Count

  385
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Har en s7 som er kjøpt på telenorbutikken. Har lyst til å installere NEE (Nordic countries) firmware istedet for TEN (Telenor) firmware, for det virker som om at man får oftere oppdateringer med NEE firmware. Sjekke mine sider hos telenor, og får beskjed om at det ikke er registrert noen opertørlåskode. Er det mulig å installere NEE firmware istedet for TEN firmware?
 2. installer driver. Du fikk delvis rett. Jeg hadde installert programvaren når jeg skrev dette innlegget, men etter ditt svar så kom jeg på å prøve å avinstallere og installere på nytt. Det funket.
 3. Jeg har et irriterende problem med at media knappene på mitt logitech g710+ ikke fungerer, ihvertfall ikke mot spotify. Noen andre som har problemer med media knappene i windows 10? Jeg har tatt ned siste versjon av programvaren til tastaturet som er tilgjengelig fra logitech. Edit: En ting som er rart, volumhjulet fungerer som normalt. Det er pause/play, stop, back og forward som ikke fungerer.
 4. Har sett noen rapportere om veldig god batteritid etter å ha installert android m preview på sin nexus 5. Litt skeptisk til å installere preview på min daglige telefon, men dersom batteritiden blir mye bedre, så vurderer jeg det... Spørsmålet blir derfor, er det noen som har lagt inn android m på nexus 5 og vet om det er noen feil med den til daglig bruk? Er det verdt det å installere android m preview?
 5. Siste jeg hørte var vel at det skulle skje i oktober. Forventer ikke at det kommer før november. http://www.sammobile.com/2013/09/28/leaked-roadmap-confirms-android-4-3-update-schedule-for-galaxy-s3-s4-and-note-ii/
 6. Ser ut som om kanskje juli kan være måneden vi får 4.2.2 oppdateringen... http://au.ibtimes.com/articles/490108/20130715/samsung-galaxy-s3-note-2-official-android.htm#.UeOgwqz7CkA
 7. Det funka ja. Har prøvd den litt. Ikke kjempeimponert ennå, men skal gi den litt tid.
 8. Hos meg får jeg beskjed om at Facebook Home ikke er tilgjengelig i mitt land. Noen som vet hvordan jeg kan gjøre noe med det?
 9. Hei Har kjøpt et note 10.1 og skal la min 4 år gamle datter leke seg med det. Vil derfor gjerne ha noen tips om gode apps for barn? ...som også kanskje er på norsk? Vil også gjerne ha noen tips om apper for å låse av brettet slik at min datter kanskje ikke går inn på kalenderen, mail osv osv. Noen tips på det området også?
 10. Hei Har en svoger som hadde et spørsmål til meg nå. Er det noen som vet hvordan man kan få det samme bildet på 4 tv skjermer som er opp i mot 30 meter fra kilden til bildet? Det er vel en type kantine løsning hvor det skal vise en meny, litt info om maten og kanskje no annen info som skal vises nærmest som en powerpoint presentasjon... Har ikke undersøkt så veldig mye selv ennå, men tenkte jeg kunne slenge ut spørsmål og se om noen har en god løsning her.
 11. Fikk den via KIES når jeg nå koblet telefonen til pc'n.
 12. Dama mi hadde flip cover på galaxy s3, og gikk bort fra det. Jeg hadde tenkt å skaffe meg flip cover på note 2 som jeg har, men tror nok jeg går bort fra den tanken selv også. Det dekslet over skjermen beskytter den greit, men er mye i veien synes jeg, ihvertfall etter å ha prøvd dama sin s3, så tror jeg ikke note 2 blir noe bedre... Vet ærlig talt ikke hva jeg ville gjort selv, men jeg er som sagt ganske sikker på at flip cover ikke er tingen for meg ihvertfall...
 13. Når det gjelder eposten som sletter seg selv. Det er en innstilling som sier hvor mange dager tilbake epost appen skal ta vare på. Derfor ligger mailen på pc'n men ikke på telefonen når de overgår denne grensen. Se om du finner innstillingen og prøv å endre den.
 14. Jeg er ikke uenig at det kanskje er en litt teit problemstilling, for som flere har sagt så er det jo en enkel sak å skru på og av mobildata. Kan jo bare laste ned en widget også som gjør samme nytten.... Spørsmålet er ikke hvorvidt jeg ikke gidder å gjøre det, og jeg sender ikke så mange mms heller at det utgjør noe stort problem i min hverdag. Det som plager meg er likevel dette. La oss ta min mors relativt enkle og gamle Nokia. Der trenger ikke mobildata å være aktivert for at hun allikevel både sender og mottar mms mye enklere enn det jeg må gjøre. På min gamle htc desire var det ikke nødvendig å drive å skru av og på mobildata for å sende mms. Hvorfor må jeg da på min splitter nye note 2 drive og aktivere mobildata for å gjøre det samme to gamle mobilmodeller gjør mye enklere? Så til Larserik78, jo, det kan gjøres ett par hakk enklere, nemlig at jeg lager mms'n og sender den, så aktiveres mobildataen seg selv sender mms'n og slår seg av igjen. Når en gammel nokia traver klarer det så er jeg sikker på at note 2 også burde klare det, og jeg skulle tro at det bare er en innstilling ett eller annet sted som hindrer dette.
 15. Ok, så jeg spurte Telenor det samme spørsmålet, og svaret jeg fikk var rett og slett at mobildata må være aktivert for å bruke mms. Ikke helt fornøyd med svaret, for jeg mener de kunne forklart meg hvorfor dette var mulig på gamle htc desire, mens på nye note 2 så må jeg gå med mobildata aktivert hele tiden for å kunne sende og motta mms. Noen som har noen gode tips for hvordan jeg kan sette at ingen programmer får bruke mobildata slik at jeg kan ha det aktivert hele tiden uten at det går mer datatrafikk enn akkurat det jeg bestemmer selv? Går dette å sette opp i "Databruk"?
×
×
 • Create New...