Jump to content

Grizzler

Medlemmer
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. "Får fortsette der man kjøpte sesongpass Via sine nettsider påpeker Skybound at alle som har kjøpt spillets sesongpass via andre butikker, som Steam, GOG eller Humble Bundle, fortsatt vil få de resterende episodene levert der de opprinnelig handlet" Les engang til
 2. Vi bruker Alexa og hun gjør det samme, det er veldig kjekt å kunne få avspilt de siste nyhetene når du våkner
 3. Bruker også Transferwise for overføringer, dog fra England til Norge, men funker helt fint! Mye billigere en bankene, anbefales!
 4. Skeptisk på batteribruken med en elektriskmotor for kameraet..
 5. Du må levere inn selvangivelse i 3 inntektsår selv etter du har flyttet fra Norge. Jeg flyttet til England selv, og selv om jeg slipper å skatte noe til Norge av lønnen her så må du levere det inn. Mange land har skatteavtale med norge, som gjør at du slipper "dobbeltbeskattning", det vil si diferansen av hva du evt måtte ha betalt skatt av i Norge.
 6. Kom ikke alle disse spillene ut som en remaster utgave for en stund siden? Der du også kunne skifte mellom gammel og ny stil? Hva er da vitsen med dette?
 7. Hvilket det ikke var, og aldri har vært i spillet. Excuse me? Du kunne kjøpe lootcrates som inneholdt Star Card som unlocker heroes og oppgradere gjorde du ikke? Det gjør at du speeder om prosessen betydelig raskere en hvis du bare gjorde det ingame med grinding.
 8. Når klagene var basert på informasjon som ikke gjaldt for spillet. Klagene var basert på at det var lootcrates som du kunne kjøpe som ga deg fordeler i spillet. Kosmetiske gjenstander er igjen helt greit, ihvertfall for min del. Og slik bør det være.
 9. Nå det kun er kosmetiske gjenstander du kan kjøpe med mikrotransaksjoner så er det faktisk helt greit!
 10. Har ikke BF2 disse kortene som unlocker heroes i Lootboxer? Det er vel da p2w siden det gir deg fordeler andre ikke har (utenom griding). Hadde det kun vært kosmetiske gjenstander så hadde det vært helt greit.
 11. Hmm.. hva med Lootcrate som du abonnerer på? (jeg er en av de) Hele poenget med den er jo at du ikke vet hva du får. Tror dette blir vanskelig å regulere
 12. Bra, irriterterte meg veldig at jeg måtte plugge ut hdmi kabelen for å se på/spille i HDR.
×
×
 • Create New...