Jump to content

Evju

Medlemmer
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Evju

 • Birthday 03/23/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har en D-Link DIR-655 trådløs router, som står ca 7 meter med åpen sikt til pc'en som skal på nett. Allikevel får jeg bare 25-50% signalstyrke på pc'en. Jeg har testet med to forskjellige nettverkskort uten effekt. Noen tips til hva jeg kan gjøre?
 2. Er det mulig å bytte deksel på Desire? Den har jo gått i bakken noen ganger, og fått noen små skrammer.
 3. Sitter med en skjerm og en tv koblet til pc'en, og vil gjerne starte opp et spill i fullskjermmodus på tv'en. Noen tips?
 4. Hmm, det viser seg at strømforsyningen gir ut spenninger som den skal... Hva kan det være som gjør at to hovedkort ikke gir fra seg varselslyder uten minne? Nå har jeg gått tom for ideer...
 5. SSkjermen fungerer utmerket på dvi fra laptopen min, så skjermen ser ut til å fungere som den skal. Får ikke noe bilde på skjermen i det hele tatt fra pc'en. Har bestilt strømforsyningstester nå, mistenker at det er PSUen som kan være problemet... Det som er pussigst synes jeg, er at jeg ikke får noen varselspip når jeg plukker ut alle rambrikkene...
 6. Sliter voldsomt med å finne ut av pc-problemene mine nå. Plutselig en dag var skjermen helt svart, selv om det hørtes ut som om hele pc'en startet som normalt. Trodde det var noe galt med skjermkortet, så byttet ut dette. Mistenkte så hovedkortet, men å bytte ut det hadde heller ingen effekt. Så hva er galt? Har forsøkt å starte opp systemet med kun en rambrikke og uten rambrikker. Får ingen varselspip fra noen av hovedkortene... Systemet mitt er: Asus P5K/Asus P5Q Deluxe PowerColor Radeon HD4870x2/Powercolor Radeon HD5850 Q6600 Crucial Ballistix 4x1GB Mist 1000w En liten samling harddisker Er skrekkelig desperat nå!
 7. Det starter med sort skjerm. Ingen pipelyder eller noe sånt nei...
 8. Plutselig var det ikke noe bilde å få på skjermen lenger. Jeg sitter med et HD4870x2 på et P5K hovedkort. Her om dagen var det plutselig ikke mulig å få skjermbilde lenger, men det virker som om pc'en starter opp akkurat som den skal. Det virker også som skjerm mottar et eller annet signal, for når jeg kobler den ut får jeg beskjed på skjermen om at den er frakoblet. Hvorfor får jeg ikke bilde på skjermen? Er skjermkortet mitt defekt?
 9. @Augusta: I standardapplikasjonen, trykk "menu" og velg "Innstillinger". Der kan du skru av varslingen fra standardapplikasjonen. Der kan du også endre på vibreringen. Det finnes sikkert tilsvarende alternativer for chompSMS, hvis ikke kan jeg anbefale Handcent Applikasjoner kan avinstalleres fra Android Marked, under "Nedlastinger".
 10. Ikke bare det, i nyhetsmailen står det at de har den på lager nå, på nettsiden står det at den forventes inn 19/4, mens jeg har fått beskjed fra kundeservice om at de har fått den bekreftet inn 23/4. Veldig suspekt markedsføring. Elendig av Elkjøp.
 11. Eneste den telefonen mangler er HTC Sense... Vil ikke ha en Android-telefon uten!
 12. Alle kamper er nøkkelkamper for oss nå, og jeg tror vi må vinne alle våre resterende kamper for å ta tittelen, og jeg føler meg slett ikke sikker på at det holder engang... Jeg tror vi slår Birmingham uten Gallas og Vermaelen, i hvert fall dersom Wenger ikke risikerer Silvestre i midtforsvaret, men fortsetter med Song og Sol. Jeg tror de kampene som er mest avgjørende for oss er kampene mot Tottenham på Three Point Lane og Man City på Ashburton Grove. Resten av kampene tror jeg vi har nok kvalitet til å vinne, selv om vi ikke helt skulle ha dagen. Kjenner jeg går rundt med nerver hver eneste dag nå, det blir en skrekkelig spennende sesongavslutning...
 13. Vel ser Legend bra ut, men jeg synes ikke Desire står noe tilbake designmessig. For meg ser det dessuten ut som om Legend har utnyttet plassen dårlig. Det er ikke stor forskjell på telefonene fysisk, men Legend har allikevel betydelig større skjerm! Har regnet på det nå og det viser seg at Desire er 13,3% større fysisk, men har 27,8% større skjerm! Faktisk dekker skjermen til Legend under halvparten av fronten (48,3%), mens Desire sin skjerm dekker 57,8% av telefonen. (Om noen ikke stoler på utregningene mine, er det bare å si fra )
 14. Kameraet er som alltid et aber for HTC... Tenk deg SE C905 kamera på denne! Designet synes jeg er helt fantastisk, og skjermen er større og med bedre oppløsning enn Legend. Eneste problemet med denne er at den ikke er vanntett. Sikkelet mitt kommer til å ødelegge den i løpet av første uken...
×
×
 • Create New...