Gå til innhold

Den store iPad tråden.


Sisyphus

iPadilicious?   

570 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe / har du kjøpt én iPad?

    • Ja! Har syntes denne var fantastisk fra dag 1!
      202
    • Var skeptisk først, men har tenk å kjøpe én!
      79
    • Nja.. kanskje litt senere.
      88
    • Venter på en annen tablet.
      60
    • Ser ikke helt bruksområdet .
      141


Anbefalte innlegg

Jeg ser at ett norskt keyboard har kommet ut i app store for 6 kr. Men de har valgt aa legge til en hel rad bare for vaare tre ekstra bokstaver. Frister ikke meg. Skulle heller oenske noen kunne byttet med omraadet nede til venstre som brukes som snarvei til tall og allerede har en egen knapp.

 

Jeg har noen sporsmaal etter noen dager med ipad. Hvordan organiserer man bilder i album i stedet for at alle bildene legger seg paa ett sted? Hva skjer dersom noen skulle forsoke aa oppdatere en app som egentlig koster penger, men har blitt lastet ned gratis? Er det mulig aa slette meldinger om oppdateringer?

 

Er det mulig a velge egne nettsider for flipboard? Lagres album art for hver sang i itunes? Konverteres album art til en bestemt storrelse?

 

Hva er beste jailbreak app for aa kunne se rundt i ipad filer som i explorer? Hvilket PC software er best for aa konvertere video til ipad? Hvilken jail break app er best for aa spille av avi mkv osv paa ipad?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vet du nada om, på samme måte som at Dj_evelen vet null og niks om det prduktet han linker til...

 

Jeg må si at jeg begynner å nå metningspunktet for vaporware som papirlanseres for å konkurrere med iPad, for så _om_ det i det hele tatt dukker opp, viser seg å være røte dårlig.

 

For ikke å snakke om alle hatebois som kommer drassende med alskens rammel og roper: "Se! Mye bedre enn iPad, for den har USB!!!"

 

Så; inntil den jalladriten fra India er å få i masseprodusert tilstand så er det ingen som vet hvordan den blir i forhold til iPad. Hverken hardware eller OS.

 

/rant

 

-KJ

Endret av jevel
  • Liker 2
Lenke til kommentar

It blew my mind. Bare synd det gjelder kun et blad...

Gjelder Wired også, så det er bare å vente på at resten skal komme. De andre bladene som er utviklet av "digital magazines" eller hva de heter er jo håpløse! Utrolig dårlig ytelse og det lagger noe helt enormt. Da er det faktisk MYE bedre å bare kjøpe PDF-fila og bruke i iBooks.

Lenke til kommentar

Trenger en eller annen form for beskyttelse for ipad'en. Noen som har noe de anbefaler? Tror jeg vil ha en som ikke dekker skjermen på noe slags vis, bare sidene samt baksiden. Men en som dekker skjermen er kanskje greit å ha når man er ute å reiser.

Jeg har forelsket meg i Apple sin egen veske eller hva du vil kalle den. Sitter veldig godt på iPaden og gjør den minimalt tykkere samtidig som det er veldig god beskyttelse. Hovedargumentet er det at man kan sette den i skråposisjon som jeg bruker utrolig mye. Perfekt vinkel. Eneste negative jeg har å si er at den ikke passer i docken min nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...