Gå til innhold

Den store iPad tråden.


Sisyphus

iPadilicious?   

570 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe / har du kjøpt én iPad?

    • Ja! Har syntes denne var fantastisk fra dag 1!
      202
    • Var skeptisk først, men har tenk å kjøpe én!
      79
    • Nja.. kanskje litt senere.
      88
    • Venter på en annen tablet.
      60
    • Ser ikke helt bruksområdet .
      141


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Da har jeg, Android-fanboyen, gått til anskaffelse av iPad Air. Hadde iPhone en liten peroiode for 4 år siden og banna på at jeg aldri skulle ha noe som helst med Apple å gjøre mer, men her er jeg nå da. :p

 

Noen av dere som har noen tips til hva man skal bruke til å rense skjermen? Blir gal av å se alle fettmerkene. Og lønner det seg å kjøpe beskyttelse å sette på skjermen? Noen å anbefale? På forhånd takk for svar! :)

Lenke til kommentar

Ok. Hadde egentlig tenkt å kjøpe Logitech Ultrathin Keyboard Cover. Ellers hadde det kanskje vært smart og kjøpe Apple sitt ja.

 

Hva angår skjermen, så har jeg aldri likt å ha noe som helst beskyttelse på telefonene og brettene jeg har hatt. Men synes skjermen på Air virker litt plastikkaktig, så tenkte kanskje det var best å sette på noe besyttelse.

Lenke til kommentar

Det er flere som har bemerket det med skjermen på Air modellen. Har selv iPad 4 å når jeg prøver en kompis sin Air så virker plasten/skjermen litt bløtere eller tynnere om du vil en det er på iPad 4! Blir vel vanesak tenker jeg. Jeg bruker brille avfetningsservietter å det funker greit. Lykke til med ny Air ;)

Lenke til kommentar

iOS 7.1.x har langt bedre minnehåndtering, har ikke hatt noe problemer eller utfordringer med verken apps eller nettleser etter jeg oppdaterte. Men det er tydelig at disse enhetene vil ha godt av en økning i RAM, i og med at alt mellomlagres i minne for bedre strømeffektivitet og systemytelse så strekker ikke 1GB til lenger, ser jo så fort man holder på men en del faner samtidig i Safari så vil halvparten drive å refreshe seg selv når du hopper til de fordi det ikke var nok plass i RAM til å holde siden oppe så den må lastes på nytt når du går tilbake til den.

 

Dette er nok et minimalt irritasjonsmoment for de fleste, Apple har utført ting på en såpass elegant og effektiv måte at det er til minimal irritasjon for brukerne, spesielt etter iOS 7.1.X, men ser ingen grunn til at Apple skal fortsette å være såpass beskjedne hva gjelder RAM på kommende modeller når man ser tydelige tegn på at en økning nok vil ha langt større innvirkning på opplevelse og ytelsen enn hva et hopp i CPU+GPU og andre ytelsesøkninger og forbedringer vil ha per dags dato. Utfordringen og mye av grunnen til at Apple er såpass begrensende på RAM skyldes nok at det er en ganske så stor kilde til unødvendig strømforbruk, de ser vel ingen grunn til å kaste inn ekstra RAM bare for å kaste inn ekstra RAM når det vil føre til unødvendig høyere strømforbruk.

Lenke til kommentar

Jeg bruker bare Chrome på min ipad. Syns det er veldig kjekt at chrome syncer bookmarks og history over alle enheter (siden man er logget inn i google hvis man vil). Og at den også "husker" hva slags sider jeg tidligere har surfet på PC'n. Bruker oftest ipad i senga før jeg legger meg til å surfe rundt eller kikke på anime/youtube ellerno.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Håper det. Prøve å gå inn på dinside.no og kræsjet hver gang. Oppdaterte nå og om det unna hjelper sendes den på service

Jeg og sliter noen ganger med dinside.no... Krasjer fullstendig, hakker og restarter :p Kjører vell fortsatt på ios 7 da, burde kanskje oppdatere etter hvert..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...