Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hva kan man bruke som klitoris-vibrator som er i hjemmet?


Gjest Guest_reebook_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_reebook_*

Som tittelsen sier, HVA kan man bruke som klitorisvibrator som man har i hjemmet.. ikke dildo og vibratorer man kjøper på kondomeri osv. men ting som man har hjemmet, eller kan kjøpe til hjemmet på vanelige butikker... jeg er desperat:) På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Guest_reebook_*

Tannbørste ja, det tenkte jeg faktisk på idag, men viss jeg spørr mamma om og få en eletrisk tannbørste føler jeg hun skjønner tanken, selvom det skulle hert normalt og spørr etter og kjøpe seg en sånn, kan jo kjøpe en som jeg har i toalettvesken da, men er det noen som har prøvd eletrisk tannbørste egentlig? hjelper det, og hvilken typer?..

 

Hehe, vaskemaskin ja!.. blir nok litt vanskelig da vi har felles vaskekjeller her jeg bor, hadde jammen tatt seg ut om jeg koste meg der nede når huseieren kom for å vaske klær.. :p

 

Leker.. hmm ja, jeg prøver å leite men finner ingenting som kan funke..

 

håper på flere svar..

Lenke til kommentar

Får jo noen billige fra kondomeriet, får lapp i posten og leveres i anonym eske.

http://www.kondomeriet.no/default.aspx?did=9764915 under 200 kr med frakt, billigere enn elektrisk tannbørste, og sikkert mer komfortabel :)

 

Du kan bestille og hente på oppkrav hvis du ikke er gammel nok til å bruke kredittkort.

 

 

Eller så har man jo playstation kontroll el med rumble, mobil er allerede nevnt, sett på vibrering og ring deg selv med lyden av..

Endret av Actibus
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...