Gå til innhold

Dexter - Sesong 5 (USA) - Generell diskusjon (Spoiler i tråden!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fy for en episode. Satt med åpne øyne hvergang Dexter var på. Må si siste scene var skikkelig FFUUU-øyeblikk. Lumen er såret med Chase i hælene, som igjen følges av en pottesur Dexter. Kunne faktisk føle angeren i øynene hans. Selv jeg følte å hakke Chase i småbiter etter hva han påførte henne. Nå gjenstår bare en epic finale. Nå er jeg enda sikrere på at vi får en tragisk slutt igjen. Vedder på at hun er hardt såret og selv om hun blir vitne til Dexters massakring av Chase, så vil hun ikke bli overleve. Gjenstår å se om en uke.

Lenke til kommentar

Haha. Jeg var så nær ved å kikke innom tråden før jeg så episoden. Heldigvis klarte jeg å holde meg, og det var enda godt, med tanke på spoilerne i tråden. :p

 

Fantastisk episode, slik som de 3 siste. Det har virkelig bygd seg opp spenning rundt Chase/Dexter/Lumen nå. Jeg likte ikke helt drapet av Liddy, det var litt "fort og uspennende" som ble nevnt over her. Jeg tror skriverne kunne dratt den litt lenger for ekstra spenning. Lurer på hvordan det går med det blodet som rant ut av van-en. Quinn fikk jo også noe på skoen sin, og med tanke på at det var semsket skinn (så det ut som) så er det stor sannsynlighet for at dette sitter, og at Quinn kommer til å legge merke til dette eventually.

 

.. men på den andre siden er det ikke usannsynlig at Dexter tar en liten tur ned til bilen for å flytte/rydde opp. Og hva kommer Quinn til å tro når han skjønner at Liddy er drept, og det er 99& sjans at Dexter tok knekken på han?

 

Innmari god cliffhanger på slutten. Lurer virkelig på hva som skjedde mellom Chase og Lumen. At Emily døde var like greit, som Chase sa, cant leave any witnesses.

Får håpe på en knall sesongfinale!

Endret av Zeromac
Lenke til kommentar

Kommende muligens spoiler.

 

Dette blir bra. Liddy som sagt ble drept på en litt uinteressant måte dessverre, men følgende av dette drapet er mer interessant. Liddy (Peter Weller) er en sinnsykt dyktig skuespiller, og whisky-stemmen passer som perfekt i rollen han portretterer. Minner tilbake til Robocop btw.

 

Men igjen ang. drapet på Liddy, Quinn har som sagt blod på skoen sin som matcher Liddy sitt DNA, her kan han nok bli beskyldt og siktet for drapet. Konstruert motiv er ikke så vanskelig å lage.

 

Gleder meg virkelig til sesongfinalen!

Lenke til kommentar

Hadde jo vært tøft om Emily hadde fått skylden for alle drapene på Chase sine kompiser da. Siden hun allerede er død så er jo ikke det så vanskelig. Og Jordan får skylden for å ha drept henne igjen :)

 

Synes det er helt greit at Dexter knerta Liddy. Det var jo også selvforsvar, siden Liddy hadde kniven. Håper Dexter rydder opp inni bilen etter seg så ikke Quinn klarer å finne ut hvem sitt blod han har på skoen.

 

Uansett så blir det en spennende finale :thumbup:

Lenke til kommentar

Liddy drept og det er definitivt nok av Dexter-spor i den bilen (hår må ha falt av hodet hans). Tipper noen finner ut av hvem han er (søsteren kanskje?) som en slags cliffhanger.

 

 

Ikke at jeg er en CSI, men uansett mener jeg å ha hørt at man må ha hårsekken i behold hvis man skal kunne DNA teste hår mot en person. Selve håret er kunn døde celler. Om det kunn er løse hår som har falt av narurlig, henger ikke hårsekken på og det må til en hår-sammenlikning. Altså man må ha et hår fra en identifisert person for å sammenlikne med. Og dette er ikke like sikkert.

 

Som du ser i en av de nyere episodene hvor Dexter faktisk plukker ut et hår med intakt hårsekk fra "head of security"(husker ikke navnet) til chase. Og da må man ha "court-order" eller tillatelse fra personen. Det er vel bare fingeravtrykk og DNA Dexter har lagt igjen hos politiet ved ansettelse.

 

Hvis de finner DNA fra håret så har han et problem, men med dexters flaks regner jeg med at når han tørket bort fingeravtrykk og kastet mac'en på sjøen holder.

 

Det jeg reagerte på var at Dexter kunn kastet mac'en med alle videoene på sjøen. Og hvis utallige annonser samt "prison break" teoriene stemmer må man faktisk destruere harddisken for at informasjonen skal bli slettet. Og hva hindrer en haug dykkere i å finne denne når de først finner liket av Liddy på en brygge?

Lenke til kommentar

Ai ai ai! Snakker vi spennende sesongslutt :D

 

Drapet av Liddy gikk kjapt og lite gjennomtenkt... veldig lite i henhold til kodeksen som kan har så kjær. Neineinei.

 

Angående Macen så vil jo ikke bevisene bli destruert. HDDer består av harddisker, og dermed kan de glatt klare å hente informasjon. Får håpe at det var en SSD disk som kortsluttet da.

 

Tror Quinn får noe problemer framover når noen oppdaget blodet. Dexter vil bli tatt inn på banen for å finne ut hvem det tilhører, og dermed får et dilemma da han var der selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...