Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Virker sannsynlig at Man Utd henter Daniel James (venstre ving) fra Swansea. Går rykter om Aaron Wan-Bissaka (back) fra Crystal Palace og et bud på 100 million for Koulibaly, mens Napoli krever 150 million. Dobbelt så mye som Van Dijk. 27 år gammel. Synes ikke det høres ut som en bra deal og/eller prisklasse United bør se etter.

https://www.transfermarkt.co.uk/daniel-james/profil/spieler/319301

https://www.transfermarkt.co.uk/aaron-wan-bissaka/profil/spieler/477758

 

Hadde vært to dugelige kjøp det. Unge spillere, ikke altfor dyre.

 

Ryktes i tillegg om Tanguy Ndombele:

https://www.transfermarkt.co.uk/tanguy-ndombele/profil/spieler/450936

 

Alexi Sanchez

United er muligens desperate etter å kvitte seg med Alexi Sanchez, men hvem kan kjøpe Alexi? Av klubber som kan betale lønnen hans er det bare en håndfull, PSG, Madrid, Barcelona, Man City. Men vil noen av disse klubbene virkelig ha Sanchez? Andre klubber som kan hente Sanchez økonomisk, men som ikke finner verdien i det høy nok, kan man nevne Liverpool, Athletico M, Juventus, Bayern M og Arsenal. Alle disse kan betale lønnen til Sanchez, men han blir da sannsynligvis klubbens best betalte spiller eller nær det.

 

Av klubbene vil jeg si den eneste aktuelle er PSG. Sannsynligheten er svært lav, så eneste reele alternativ blir klubber i Abu Dhabi/Dubai eller Kina.

 

Kan United klare å kvitte seg med Sanchez og frigjør lønnsbudsjett? Mulig det hadde lønnet seg å gi bort Sanchez gratis eller selge til symbolsk sum.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ryktene om Sanchez har vel stort sett dreid seg om Inter, og at United blir nødt til å betale deler av lønna hans. Vi får se, tror det er like sannsynlig at han blir i klubben en sesong til som at han drar.

 

Hvor lenge har han igjen av kontrakten egentlig?

 

Skadefri og med en bedre stall rundt seg, med en mer dominerende midtbane? Why not? Vi veit jo hva som faktisk bor i fyren

En spiller med gigantisk lønn som spiller elendig er svært dårlig verdi. Selv ikke United har uendelig lønnsbudsjett.

 

En oversikt: (sånn ca riktig vil jeg tro)

https://sillyseason.com/salary/manchester-united-players-salaries-list-69041/

 

En annen topp5: (inkluderer endrede kontrakter)

https://www.sportskeeda.com/football/5-highest-paid-players-at-manchester-united-ss

 

Sanchez tjener rundt det samme som Mane, Firmino og Salah til sammen.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Som spiller (og innsatsmessig) har jeg lite imot å gi Sanchez et år til, finne formen, få vært skadefri en sammenhengende periode og være en del av et mer positivt og velspillende lag, men er samtidig realist nok til å skjønne at det går overhodet ikke hvis han har den lønnen han har nå (og heller ikke med de 25% mindre som følge av ingen CL-spill). Da er det faktisk bedre policy overall at man betaler halve lønnen hans i en annen klubb, for å bli kvitt den verkebyllen og det voldsomme problemet ang. de andre spillernes lønnsforhandlinger. det faktisk er For der har du potensiale til å skape mye hodebry fremover (som er dumt de ikke forutså da de signerte ham).

 

Det har jo allerede resultert i store problemer knyttet til Herrera (som delvis gikk pga det, selv om sikkert mest pga kontraktslengde), DdG er litt i faresone, mfl.

Lenke til kommentar

Får bare håpe han kan finne tilbake til formen hvis han blir, men må huske på at han var ganske svak mot slutten i Arsenal, så han har slitt lenge. 

 

Innsatsen er det som du sier lite å si på. Egentlig burde jo Sanchez passe Solskjær-fotballen ganske bra, og han har egenskaper i seg som vi trenger når vi skal ligge etablert og angripe - noe vi har slitt med lenge. Han spilte ikke VM forrige sommer, så jeg synes det er litt rart at han ble såpass mye skadet denne sesongen. Skjer det igjen er det ikke sjans.

 

-

 

In other news, så har reservelagstrener Sbragia (endelig) fått sparken, eller som Manchester Evening News skriver "gjensidig oppsigelse". Ikke uventet, har lenge vært snakk om at han må ut. Det har mildt sagt gått ræva under han med nedrykk i første sesong og laget har ikke vært i nærheten i å rykke opp igjen denne sesongen, selv med masse store talenter. Det ryktes at Warren Joyce tar over, han som var assistent for Solskjær da han var reservelagstrener. Bra å se at det skjer endringer i klubben, for reservelagstreneren er veldig viktig.

Lenke til kommentar

Virker som United sikter seg inn på Declain Rice. Hadde den hentet Rice, James og Bissaka hadde det vært svært lovende overganger faktisk.

Da henter de ikke fra øverste hylle, men unge gode spillere med supert potensiale til en god pris.

Virker som Lukaku er på vei ut og villig til å gå ned i lønn for å dra til Inter.

Lenke til kommentar

Bra saker, han er skikkelig United-fan som er en bonus. Har håpet på han siden ryktene kom før jul. Liker Wan-Bissaka, men han blir i Palace litt til. Vi trenger også erfaring inn hvis det skal satses såpass mye ungt som det ser ut til nå. Meunier med Dalot som backup er ikke dumt. Meunier kan spille både i en firer og en femmer, god begge veier!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...