Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han spilte fra start mot Chelsea og scoret selvmålet som vant the blues kampen.. Men han var meget god i den matchen, det skal sies. Når det er sagt: Hva skjer med handlingen på nedre hylle? Kjenner jeg blir smått varm av spillekjøpene og navnene vi linkes til for tiden.

 

Fortsetter vi denne trenden er vi et mediocre lag som vaker midt på tabellen.

Lenke til kommentar

Skal ikkje sjå vekk ifrå at det kan vere eit kjøp som lønner seg i lengda, sjølv om at mange her inne gjerne ser at vi hentar spelarar som skal vere på frå dag ein. Det kan godt tenkast at om vi absolutt skal ha Smalling, så er det bedre å betale 9 i år, enn 29 om tre år. Han får jo arbeide saman med nokre veldig gode forsvarsspelarar i United, i tillegg til at også nivået på reservelaget er eit hakk opp frå Fulham, så om han blir kjøpt så kan vi vel forvente bra med utvikling. Sjå f.eks på De Laet

Lenke til kommentar

United make Smalling move

-------------------------------------------------------------------------------------------

Manchester United and Manchester City will battle it out to sign Italian international goalkeeper Gianluigi Buffon after the Juventus stopper claimed he was ready to quit the Turin outfit. (Tuttosport)

 

Litt rykte-aktivitet i dag jo, det liker jeg.

Endret av DeeCoo
Lenke til kommentar

Chris Smalling er et flott kjøp, et kjøp for fremtiden, sannsynligvis billig også og vi kommer nok til å tjene på han uavhengig av om han blir en toppstopper eller ikke, ser ikke for meg at han tar en fast plass i nærmeste fremtid. Jeg var selv svært lysten på Simon Kjær, det hadde derimot vært et dyrt kjøp og en spiller som kunne tatt opp kampen/hadde forventet mer eller mindre fast spilletid.

Lenke til kommentar

Usikker på om jeg støtter Smalling-kjøp, £8M er mye penger for en kar som knapt har spilt for Fulham i Premier League. Jeg skrev for ikke lenge siden at jeg ønsket meg tre-fire forsterkninger, med et ungt talent som spiller midtstopper som en av de, dette er jo nettopp det, så splittet mening.

 

Da mangler vi bare en dedikert venstreving, en klassekeeper og muligens en sentral midtbanespiller (her er en skadefri Hargreaves/Cleverley også alternativer om de kan komme seg opp på et nivå som er godt nok) så er jeg 100% fornøyd med troppen til neste sesong.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...