Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+513

Aner ikke om du kan kjøre det selv, men det er bare å klatre på for å komme deg fort rundt omkring. Og da mener jeg hoppe av og på toget i fart (bruk en lav vogn). Litt teit, men pytt. Ironisk nok er det lett å komme seg av og på toget i fart, men å klatre mellom vognene er nok ikke mulig, så vidt jeg vet. :p

Tog kan kjøres.

Lenke til kommentar

Prata nettopp med en kompis som har kommet seg 30% ut i spillet. Han hadde rana en slags diamant butikk, og fått 3 mill for det?? Hvilken, hvor?? :D

 

Dette er tidlig i spillet.. Det er en jewelry store som du raner sammen med Lester. Man får 3mill fra det, men 2.4m går ut til en du skylder penger, og så skal crewet ha sitt. Så du sitter ikke igjen med så mye etter det :)

 

Endret av Dysfunctional
Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg sittet og ventet på en radiokanal til den har spillt igjennom alle sangene, men mente å ha lest at rockstar hadde lagt inn rundt 250 sanger?

Nja, fullt så mange er det nok ikke. Det er bare 240 sanger, men to radiostasjoner med snakking.

 

GTA V will have 15 radio stations, two talk radio stations, 240 (!!) licensed songs, and what Pavlovich calls "20 movies' worth of score." That is officially a shitload of music.

 

http://kotaku.com/good-lord-the-gta-v-soundtrack-is-going-to-be-amazing-1217367806

Lenke til kommentar

Når det gjelder Xbox 360 og ytelse så testet jeg litt raskt før jeg satt skikkelig i gang.

 

#1: Startet med den verst tenkelige løsningen, altså installere både Install og Play disc rett på harddisken og dette fungerte som man kunne forvente forferdelig dårlig, det er grafikk pop-in over alt.. Teksturer, elementer, ja kort sagt hva som helst kan finne på å laste seg inn alt fra to sekunder til type femten til tyve sekunder "for sent" noe som ser utrolig snodig ut og når det plutselig er elementer som havner i veien, som blant annet et par hydranter eller noe lignende mens du kjører bil og du plutselig krasjer uten å faktisk kunne se hva du krasjet i ettersom det ikke var lastet inn gjør ikke bare at grafikkopplevelsen blir dårlig, men at hele spillopplevelsen blir skadelidende.

 

 

#2: Installerte Install disc på harddisken, mens jeg spilte rett ifra Play disc, dette er jo den "anbefalte" måten å gjøre det på, har siste generasjon konsoll altså "slim utgaven" og her bråker heldigvis ikke det optiske drevet som en liten støvsuger så det plagde meg ikke nevneverdig at jeg måtte kjøre fra discen. Her blir så godt som alt av "pop-in" problemer eliminert, men som mange har påpekt så er det endel lavoppløste teksturer som går igjen, blant annet teksturene på bakken virker å være helt borte til tider. Alt i alt en langt bedre opplevelse, men fremdeles ikke helt på topp rent visuelt men absolutt spillbart og det er grenser for hvor godt jeg legger merke til teksturene på bakken for å være helt ærlig.

 

 

#3: Den uoffisielle, men helt klart den beste løsningen. Installerte Install disc på harddisken, også installerte jeg Play disc på en rask USB2.0 minnepenn på 32GB (en Corsair Survivor GTR for å være eksakt), nå slipper jeg lyd fra det optiske drevet, det er null problemer relatert til "pop-in" og lignende samtidig som alle teksturer ser ut til å kjøre riktig så detaljer på bakken osv ser ut til å være helt likte med PlayStation 3 osv.. Den perfekte løsningen om du spør meg, så har du en oppegående minnepenn så er dette verdt å prøve. Med oppegående så mener jeg såpass raskt og med såpass god ytelse at ting kan lese raskt nok, ikke en superbillig minnepenn til 99kr, men noe med litt oppegående og god ytelse ala Corsair Flash Voyager eller lignende..

 

 

Men her må Microsoft skjerpe seg, det skal ikke være nødvendig med så mye tullball for å få spillet litt å kjøre optimalt, og at det tilsynelatende ikke kjører optimalt ved å installere kun Install disc, at du faktisk må ty til bruk av en oppegående minnepenn for at alt skal bli bra er rett og slett ikke bra nok og at de i det hele tatt har solgt Xbox 360 konsoller som rett og slett ikke har mulighet til å spille GTA V på grunn av for liten harddisker er også for dårlig, de burde putte inn en harddisk på minimum type 32GB så folk i det minste har muligheten til å slette gamle spill så de kan spille nye titler som GTA V, det er for dårlig når kunder plutselig blir nødt til å tenke seg om to ganger før de skaffer en konsoll bare for å være sikker på at den faktisk vil støtte alle Xbox 360 titler som kommer i fremtiden. Ethvert Xbox 360 system burde og skal kunne spille ethvert Xbox 360 spill, det er det minste man burde kunne forvente av en spillkonsoll.

Lenke til kommentar

 

Dette er tidlig i spillet.. Det er en jewelry store som du raner sammen med Lester. Man får 3mill fra det, men 2.4m går ut til en du skylder penger, og så skal crewet ha sitt. Så du sitter ikke igjen med så mye etter det :)

 

 

4,9 mill. fikk jeg, men ja, det er bare en liten del du sitter igjen med etter at crew og han meksikaneren har fått sitt.

 

Endret av Dysfunctional
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...