Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

et dilemma.... 100 000 kroner for å unngå sak....


Sportygirl

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hyggelig er det ikke, og det er ikke normen heller, men han er ikke akkurat sinnssyk. Han er bare en drittsekk, som ikke har gjort noe ulovlig. Kanskje er han ikke en gang en drittsekk men en mann som angret sårt etter han var utro og ville helst glemme hele saken. Du forklarer enda litt tynt syns jeg...

 

 

Angret han kunne han vel kommunisert med meg da? jeg kommer jo ikke akkurat 99 mil ned der han bor for å ta han fra damen heller da.

Lenke til kommentar

Spiller ingen rolle om fyren er hyggelig eller ikke. Han kan gjøre hva han vil så lenge det ikke ble noen unge, ikke har tvunget deg til å gjøre noe eller plaget deg på ubehørlig måte.

 

Altså han kan ha taklet situasjonen på en dårlig måte men det har ingen verdi i en juridisk fremstilling. At du har sjikanert han og hans kone med sms og telefon, løyet om unge er derimot staffbart.

Lenke til kommentar

Greit, du har fått frem at forholdet mellom dere to per dags dato ikke er noe positivt.

 

Det du derimot må gjøre for å få mulighet til å få hjelp fra denne delen av forumet er å forklare spesifikt hva nettop du har gjort for å få kontakt med denne mannen etter at han uttrykte at han ikke ville fortsette å ha kontakt med deg.

 

Da vil det være lettere å se hvor god sak denne mannen har mot deg, og dermed gi deg råd og tips deretter.

Lenke til kommentar

Sportygirl det virker som om du tar det vi sier personlig, men tenk slik, vi er like upartiske som en jury i en domstol ville ha vært. og her er det utrolig vanskelig å velge side fordi at det er så mye som ligger bak som vi ikke får høre.

 

og siden at vi ikke kan høre ifra han fyren på sørlandet ettersom at han antakelig vis ikke er i tråden så kommer vi ingen vei før du forteller alt som om du var den upartiske flua på veggen

Lenke til kommentar

Nå kommer jeg til poenget:

 

Dere forelsket dere i en jente, var i et forhold, og reiste til andre siden av landet flere ganger for å møte jenta. Dere forgudet henne og hang på henne og maste.

 

Hva ville dere gjort , etter å ha ombestemt dere foreks.... ville dere ha bare blokket henne på msn med en gang dere kom hjem igjen og bare truet med politi - myndigheter uten å prate , sunn fornuft hva ville dere gjort om dere angret?

 

Hvis dere ville ha ro i livet med kona, ville dere kunne kommunisert litt att og frem med henne, istedet for å være hard etter kontakten og bare si: politi - myndigheter......, når dere så at hun var i vanskelige situasjoner og var svært deppa?

 

Ville dere kommunisert for å unngå sak, prøvd å dealet - enten via advokat eller noe, eller ville dere satt dere på bakbeina?

 

 

Tenk selv. Hva er beste løsning for dere?

Lenke til kommentar

Det er irrelevant for din sak. Dette kan bli snakk om ein juridisk sak, då er det kva som faktisk har skjedd som er det einaste som er av betydning.

 

Ja, det finnes idiotar der ute som kaster kvinner eller menn etter eit forhold, kom deg over det og sjå på dei fakta som ligg til grunne i saken.

 

Du vil bryte all kontakt med han og han vil bryte all kontakt med deg. Problemet er at han påstår at du har påført han så mykje belastning at han krever erstatning. Om han har krav på noko eller ei kan ikkje me bestemme. Det må ein dommar, eller jury om det går så langt, avgjere på grunnlag av ALL INFORMASJON SOM FINNES I SAKEN! Alt som faktisk har skjedd, ikkje tenk om, viss atte, ville du gjort sånn osv.

 

Sånn som du henger deg opp i dette forstår eg godt at dette har pågått lenge.

 

Som andre her nevnte, synest du han har behandla deg dårlig og furter over det så ta det opp i samlivskategorien. Dette er jusskategorien der harde fakta er det einaste som betyr noko. Kva som faktisk har skjedd og om det er grunnlag for erstatning i det.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Fy så stygg han har vært med deg..... slemme mannen!!!! :hrm:

 

Takk preje, den hjalp ..... jeg tenker foreks. ute blant andre mennesker så fins det mennesker som alltid tenker over hva de sier og hvordan de behandler andre. Og er glad for mennesker som er sånn. Sånn var ikke denne mannen, men nok om han.

 

Kort og godt: Jeg tilbyr han å betale 30 000 i erstatning, og at han viser medmenneskelighet ovenfor min situasjon, med å ikke ta høyere beløp enn det. Hvis han godtar det, så setter jeg pengene over på konto til han i løpet av morgendagen. Og lar han gi meg muligheten for å slippe mer påkjenninger enn dette er i seg selv.

Dette skriver jeg på en hyggelig måte, for å prøve å deale med dem. Og håper på et bra svar tilbake, slik at jeg blir kvitt saken, og mer problemer der, og kan forsette livet mitt uten han innvolvert. Jeg har ikke lyst på sak med han og ha han hengende i hodet mitt mer. Vil ha det vekk.

 

Håper de samarbeider.

Lenke til kommentar
Fy så stygg han har vært med deg..... slemme mannen!!!! :hrm:

Hvilken juridisk relevans har det med saken å gjøre?

Ingenting overhodet, men jenta trenger tydeligvis å lande snart ;)

 

Forøvrig så sier hun seg "skyldig" ved å betale noenting som helst. Jeg oppfatter iallefall det som en innrømmelse ved å komme til et forlik, uansett størrelse :ermm:

 

 

Hvilken juridisk relevans har det med saken å gjøre?
I smell a lot of irony.

;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

ja jeg er jo skyldig med å ha kontaktet han uten at han vil det. Da må jeg bøte for det.

Men samtidig så vet jeg at han har gjort sitt mot meg også, og han har også bidratt til situasjonen, men jeg vil vekk fra dette. Derfor prøve å deale med dem, 30 000 kroner for å unngå sak. For jeg vet jo at det er ulovlig det han har beviser for, jeg kontaktet han uten lov.

 

 

 

ja jeg er jo skyldig med å ha kontaktet han uten at han vil det. Da må jeg bøte for det.

Men samtidig så vet jeg at han har gjort sitt mot meg også, og han har også bidratt til situasjonen, men jeg vil vekk fra dette. Derfor prøve å deale med dem, 30 000 kroner for å unngå sak. For jeg vet jo at det er ulovlig det han har beviser for, jeg kontaktet han uten lov.

 

Men å føre penisen inni uten lov, er også ulovlig....... men beviser mangler. Samt er det noe som heter medmenneskelige hensyn her. Men det teller ikke i retten. Det som teller er at jeg kontaktet han uten lov, og det er ulovlig og straffbart.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...