Gå til innhold

Spotifykaféen - generell chitchat rundt Spotify og online musikktjenester.


WheelMan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tusen takk. Tok den øverste. Får se om dette er noe bedre enn Spotify da. Var hvertfall mye mer styr å installere, med Adobe Air og alt mulig...

 

edit: Spiller Wimp og Spotify samtidig nå. CPU bruk: Spotify 3%, Wimp 20%... Det var ikke en god start... Dette er til og med med Spotify i Wine i Ubuntu. Adobe Air er visst ikke spesielt bra...

 

edit2: hmmm, nå økte plutselig prosessorbruken til Wimp til 40%...

 

edit3: Ja... nå er den oppe i 80%. Det må da være noe galt her, eller er faktisk Adobe Air så ressurskrevende? Jeg har forøvrig en Core 2 Duo P8700 2.53GHz. Istad gikk den på 800MHz, men etter jeg starta Wimp går den på 2.53GHz.

 

edit4: Etter restart av Wimp ligger den igjen på 20% og har gjort det en stund nå. Hvertfall bedre, men fortsatt et godt stykke over det jeg anser som akseptabelt.

Endret av trygveaa
Lenke til kommentar

3 WIMP-koder:

SHVMWD

CDF9VE

V3S6GY

 

Gir deg 30dagers fri bruk. Koz.

 

Takker! Vært på jakt etter en wimp kode.

 

e:Helvete, alle er brukt -.-

 

Send en SMS til nummeret som oppgis på wimp.no litt over midnatt en tilfeldig dag (eller prøv eventuelt allerede nå). Da blir det bankers invitasjonskode på deg.

Lenke til kommentar

Hvis det er så vanskelig så skaff deg Preminum da, blir litt lei av disse som skal klage over reklame på en gratis-utgave.

 

Er det noe mulighet til å se hva som er esklusivt for tiden for preminum? Veit om Jimi Hendrix-plata, men ville gjerne sett hva det er for å kanskje oppdage noe ny musikk i tilegg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...