Jump to content

Natrich

Medlemmer
 • Content Count

  3017
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

560 :)

About Natrich

 • Birthday February 7

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Trenger ikke kummen full av vann.. Godt med såpe først og så rennende varmt vann holder lenge synes nå jeg.
 2. Her var det lenge siden sist godtfolk! Fikk angst når jeg så den gamle kaféen var lagt ned..!
 3. Jotunheimen by Hans-Kristian Valnes, on Flickr ƒ/14.0 - 1/1600 - ISO 320
 4. Aurora Borealis - Tromsø by Hans-Kristian Valnes, on Flickr Aurora Borealis - Tromsø by Hans-Kristian Valnes, on Flickr
 5. Så er første måned av året omme og vi trer inn i februar!
 6. Retningslinjer for tråden Denne tråden er til posting av bilder i perioden 1-28. februar. Den som poster bildet må selv være fotografen bak bildet. Det er ingen krav til når bildet er tatt, men det bør være noe du holder på med for tiden. Det er ingen krav til kvaliteten til bildene, men det bør primært være bilder du er stolt av eller tror at andre har glede av å se. Du kan ha med et til fem bilder per post. Det er ikke lov å legge inn mer enn to sett med bilder hver dag. Legger du ut mer enn et bilde i en post, skal det være er en sammenheng mellom de. Unngå å poste mange like bilder, eller et og samme bilde i mange variasjoner. Det er andre steder som egner seg bedre til slikt. Misbruk av bildetråden kan rapportertes. Ved brudd på disse rettningslinjer kan posten din bli slettet av moderator. Liggende bilder skal være maksimalt 1280 piksler i bredden, stående bilder maks. 1024 piksler i høyden Skriv gjerne noen ord om bildet du legger ut. Legg gjerne ved EXIF-informasjon, slik at andre brukere slipper å sjekke ut dette selv. Det er lov å kommentere bilder, men fullverdig bildekritikk skal fortsatt skje i bildekritikken. Bilder kan kommenteres når som helst, også etter utgangen av den aktuelle måneden. Publisering. Deltagerene gir Tek.no rett til å publisere bildet i den hensikt å promotere bildetråden. Dette gjelder også bilder som er lagt inn som en link, ikke kun vedlegg. Annet. Disse retningslinjene er ikke endelige, og kan bli endret. Endringer vil fortrinnsvis skje i månedskiftene. Les dem derfor nøye når en ny tråd opprettes før du legger ut bilder, selv om du har lest dette innlegget tidligere! Diskusjon rundt disse retningslinjene skal ikke foregå i denne tråden, og vil bli slettet uten forvarsel. Det er åpnet for diskusjon i denne tråden. For historiske tilbakeblikk i månedstråder, se her! For de som er interessert i å se de "gamle" prisverdige oppsummeringer for trådene, ialle fall så lenge det varte, se her!
 7. Flotte bilder fra flotte omgivelser!
 8. Litt mose fanget i macro. Bryophyte by Hans-Kristian Valnes, on Flickr
 9. Noen bilder fra Trollrock på Beitostølen: Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck by Hans-Kristian Valnes, on Flickr Morten Harket: Morten Harket by Hans-Kristian Valnes, on Flickr Åge Aleksandersen og sambandet: Åge Aleksandersen og Sambandet by Hans-Kristian Valnes, on Flickr Åge Aleksandersen og Sambandet by Hans-Kristian Valnes, on Flickr
 10. Det kan man umulig si nå, det varier fra person til person. Personlig liker jeg OP-tjenesten godt, men det er også gøy med patruljering. Dere velger retning mot slutten av GRKP/u, her får man mer inngående informasjon med hvordan konseptet fungerer i sin helhet.
 11. Jeg er på grensa nå (1307 kont). Yes, det er mer spesialisering mot en type tjeneste, men fortvil ikke, man går gått patrulje selvom man er i OP-tårnet.. og man står der ikke i åtte timer. Det finnes fortsatt rimelighetens grenser her oppe.
 12. CC Cowboys på hjemmebane i Fredrikstad i kveld.
×
×
 • Create New...