Gå til innhold

Spotifykaféen - generell chitchat rundt Spotify og online musikktjenester.


WheelMan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@WheelMan: Enig der. Foreldrene mine var på konserten forrige gang han var i Norge.

 

Digger Spotify, oppdaget så enormt mye ny musikk gjennom det. Irriterer bare så grenseløst at noen store mangler, og at enkelte band ikke har alle platene inne (om de har byttet plateselskap, f. eks.).

Endret av Matsemann
Lenke til kommentar

Hum. Etter jul skal jeg begynne med premium igjen, men har ikke råd før det. Får betraktelig romsligere økonomi da. I mellomtiden får jeg bare leve med jonatan og alle de andre.

 

Har ikke oppdaga så mye ny musikk med spotify, men det er mye lettere hvis jeg plutselig en dag kommer på at "Åh, den låta/plata/artisten må jeg sjekke ut/høre på igjen". De er ofte å finne på spotify. Har f. eks. gjenoppdaga Sting og Tower of Power ganske nylig. Og funnet mye fet brassbandmusikk.

 

Noen her som har hørt om Youngblood Brass Band? Sykt funky: http://open.spotify.com/artist/5QJZUg9ngYII5FkgAGFgW7

Lenke til kommentar
Merker at Spotify har blitt mer hissig på reklamefronten i det siste, med autopause hvis man demper lyden, reklame som er over hele skjermen, o.l. Har også oppdaget at man aldri får reklame så lenge man starter på ny sang før den forrige er ferdig.

Det har bestandig vært autopause hvis en demper lyden. I hvert fall siden jeg begynte å bruke det (tidlig i 2009)

Lenke til kommentar

I Spotify har man jo mulighet til å slå på at programmet sender sanginformasjon til f.eks. WLM. Hvis sangvarighet blir sendt sammen med dette, burde det ikke være vanskelig å lage et lite program som automatisk sender «Next Track»-keystroke noen millisekund før sangslutt, uten å bryte noen programklausuler i Spotify.

Lenke til kommentar
Digger Spotify, oppdaget så enormt mye ny musikk gjennom det. Irriterer bare så grenseløst at noen store mangler, og at enkelte band ikke har alle platene inne (om de har byttet plateselskap, f. eks.).

To ord. Pink Floyd. Hadde mest sannsynlig tatt fra meg alt sosialt liv men :) Den dagen jeg har penger å bruke skal de gå direkte til PF Full box-set.

Lenke til kommentar

Jeg synes Spotify mangler en funksjon som Pandora (:love:) hadde! Muligheten for å skrive inn en artist/sang, så kom den lignende sanger. Så får du muligheten til å like/ikke like sanger og dermed videre utvikles musikken du hører på.

 

Nå når jeg hører på jobb, så blir det til at jeg finner en artist og lar den stå. Noe som kan bli litt ensformig. Jeg har selvsagt laget mix liste, men den er så variert at den passer litt dårlig nå som jeg sitter med høytalere på kontoret! :D

Lenke til kommentar

Hvis du klikker på artistnavnet for å få info så får du jo også opp 5 nye artister som ligner. I tillegg foreslås det vel 8 artister på oppstartsbildet (home) som foreslås ut fra hva du spiller. Dessuten har du radiofunksjonen hvor du kan begrense med tiår og genre. Synes du har ganske mange muligheter til å oppdate ny musikk der....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...