Gå til innhold

Hvordan få tak i GH5 med trommer?


haakonmt

Anbefalte innlegg

Jeg er en stor fan av Guitar Hero-serien, og har både 1, 2 og 3. Jeg skippet World Tour, dels fordi jeg ikke likte sangene, og dels fordi jeg ikke var sikker på om trommer var verdt å investere i. Etter å ha prøvd GH: Metallica på trommer har jeg skjønt at det nye skjermkortet mitt kanskje egentlig burde vært plasttrommer med tilhørende pedal! Så nå har jeg bestemt meg for å gå til anskaffelse av GH5, som i mine øyne har en veldig god liste med sanger, men spørsmålet mitt er egentlig som følger:

 

Hvilken er den billigste og letteste måten jeg kan få tak i GH5 med gitar, trommer og evt. mikrofon? Jeg ser også at det kommer nye trommer i forbindelse med lanseringen av Band Hero i november. Er det sannsynlig at disse kommer i bundle med GH5, og er det verdt ventetiden?

 

:)

Endret av haakonmt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror den mest aktuelle løsningen nå er å kjøpe hele WT-bundlen + GH5 uten instrumenter, problemet er bare at jeg ikke finner førstnevnte noe sted. Jeg har ikke så lyst til å kjøpe WT-trommesettet separat, da det ser ut som dette er ganske dyrt. 1700,- for GH5 + gitar og trommer, uten mikrofon, klarer jeg ikke helt å rettferdiggjøre overfor lønningsslippen min..

 

Så hvis noen vet om en butikk som selger WT-bundlen til en billig penge så er det bare til å si fra! Hvis ikke får jeg bare vente til november, er ikke verre. :)

Endret av haakonmt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...