Gå til innhold

HTC Hero - It just makes sense


Anbefalte innlegg

Mens vi venter på full tilgang til Market kan du laste ned et lite utvalg paid apps gratis fra www.juosta.com =)

-så slipper du å roote.

 

 

Har ikke noe imot å roote, liker å åpne ting slik at mulighetene blir større. Dog vil gjerne vite om man mister garantien, og evt. om det er mulig å "unroote" telefonen ved en senere anledning.

 

Her er den enkle måten å roote på, ihvertfall den jeg fulgte:

http://theunlockr.com/2009/08/08/how-to-ga...-your-htc-hero/

som forsåvidt er mye godt den samme som denne

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=543571

 

unrooting kan du gjøre på en av to måter. Den enkleste, og safeste, er å ta en nandroid-backup av telefonen din _før_ du rooter. Da kan du bare rulle tilbake til den om du vil avroote. Den andre løsningen er her:

http://forum.xda-developers.com/showpost.p...mp;postcount=10

 

lykke til, og jeg må si at jeg liker bedre å roote telefonen og betale for appsene jeg bruker enn å piratkopiere (så får det heller være at jeg snyter staten for 25% moms). La det være dagens moralpreken.

 

-lb

 

 

Vil ikke en hard reset også funke? For å få den unrooted igjen? Eller?

 

Edit: Og takk for linkene =)

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For de av dere som har HTC Hero. Er mobilesken forseglet med plast (slik som iPhone), eller er esken forseglet på noen annen måte?

 

 

Fikk min fra elkjøp. ingen form for forsegling 8noe jeg faktisk reagerte litt på). Det er dog en film rundt telefonen og batteriet, men hadde vert betryggende med noe på boksen også.

Lenke til kommentar
Vil ikke en hard reset også funke? For å få den unrooted igjen? Eller?

 

Edit: Og takk for linkene =)

 

Det er jeg ikke sikker på, for å være ærlig. Fullt mulig det gjør det, siden du ikke endrer på restore flash-imaget? Kanskje noen med større innsikt kan kime inn med noe?

 

Uansett har jeg ikke opplevd noen vansker etter å ha rootet, utover at jeg plutselig kan kjøpe de apps-ene jeg har lyst på.

 

-lb

Lenke til kommentar
Skal det være en egen facebook-app? Jeg finner den i allefall ikke...

 

Edit: Out of the box, altså. Mener ikke på markdet.

 

Nopes, du har en kobling inne på hver person, pluss oversikten inne på social networking eller hva de kaller det på people.

 

Jeg tror de kommer med en egen app i en oppdatering etterhvert.

Lenke til kommentar

Ah, topp, takker. Noen tips til å få nummer over på den, bortsett fra å overføre fra simkortet? Den gamle mobilen min vil ikke flytte de til det, nemlig... Fikk lagret dem som en abbu-fil i OS-X... Er det noen måte man kan få mobilen til å importere fra denne, eller må jeg ta det manuelt?

Lenke til kommentar
Noen som gidder å peke meg i riktig retning ift. å få enabled paid apps på market? Prøvde market enabler og manuelt gjennom adb shell

endre props

rm -r market cache

taskill

, men no go.

 

 

Så vi i Norge har ikke muligheten til å se paid apps altså? Det forklarer jo problemet mitt.

 

Det har vi desverre ikke nei, og det er skikkelig irriterende. Htc support kan ikke svare på når det vil bli tilgjengelig fordi det er google som styrer dette. Utrorlig at ikke Htc er mer involvert i dette da jeg tror at Android market er det som i stor grad vil avgjøre om Android blir en stor suksess eller ikke.

 

Meld deg inn i facebook gruppen Please let Norwegians download paid-apps in android market: http://www.facebook.com/home.php#/group.ph...9359&ref=mf

Lenke til kommentar
Er det med film på skjermen? Anbefales det å bruke denne eller er det lurt å bestille ny beskyttelsesfilm på internett? Vil gjerne minimere riper osv..

 

det følger ikke med beskyttelsefilm. Jeg kjøpte clear protector fra google, jeg er ikke overbevis med tanke på "body", skjermen er heller ikke fri for bobler, men fullstendig brukbar. Dette er ikke plastikk men gummi. Tidligere i tråden her har det vært folk som har gått for zagg. De melder om tjukk gummioverflate, mindre responsiv dog brukbar, og ingen bobler. Alternativt kan du kjøpe normal klarplastfilm til 3 euro på ebay.

 

Om du trenger det er jo en annen sak.Jeg brukte mobilen i en uke uten riper eller problemer. er du snill mot den så er den snill tilbake.

Lenke til kommentar
Noen som har opplevd at noen få kontakter ikke får hentet bilde å sånn fra facebook? Har 2 kontakter som verken events eller bilde blir hentet, men funker på alle andre, noen ideer?

Kanskje norske tegn er kodet anderlades og ikke gjenkjennes som like i facebook og telefon. kanskje det er andre småting, unsett skal man vel kunne gå inn manuellt å like kontakt i tlf med venn i FB.

Opps, det har du prøvd alt ja.

Endret av Babelfisken
Lenke til kommentar
Ja, lest om dette, men mister man garantien man har på mobilen ved å gjøre dette? Er ikke dette litt i samme gate som å flasge SPI på Windows Mobile for å få muligheten til custom roms? Eller? Isåfall, er det mulig å gå tilbake til "default" ved en senere anledning tilfelle mobilen må inn til reperasjon eller lignende? Vet ihvertfall at dette var mulig med WM, å gå tilbake til default SPI.

 

Edit: Btw, har noen funnet ut hvordan man root'er Hero enda?

 

Vet ikke hva som er praksis når det gjelder WM med endret ROM og garanti. HTC står selvsagt i sin fulle rett til å fjerne garanti, men reklamasjonsretten mister du ikke med mindre feilen kan linkes tilbake til de endringene du har gjort. Min erfaring er derfor at i den tidsperioden en ting er under garanti så er service systemet ganske slappe med om man har fulgt garantibetingelser eller ikke. Et noenlunde oppgående menneske vil uansett kreve reparasjon under reklamasjonsretten. Jeg skal love deg at den er like gyldig når styrekula ryker og du har root tilgang på telefonen. Ville neppe tatt meg bryderiet med å gå tilbake til originalen engang i et slikt tilfelle.

Lenke til kommentar
lykke til, og jeg må si at jeg liker bedre å roote telefonen og betale for appsene jeg bruker enn å piratkopiere (så får det heller være at jeg snyter staten for 25% moms). La det være dagens moralpreken.

 

-lb

 

Har sålangt bare lastet ned en app fra juosta, men fikk en liten usmak i munnen av d. -metaforisk da, naturligvis =)

Jeg håper vi får full tilgang til Market snart, jeg vet ikke helt hvorfor men jeg har bare ikke lyst til å roote telefonen min =P

Lenke til kommentar

nei går kjapt her, jeg tenker faktisk ikke på det engang.Jeg bruker buyddyrunner og jeg skrur på programmet, så gps og så løper jeg, etter 50 meter har den startet tellingen. Dog har jeg mistet gps signal ett par ganger iblant mens jeg løper, dette kan være at jeg kommer nær pause på mobilen, buddy runner kræsjer, eller at gps ikke takler stor høydeforskjell (min teori).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...