Jump to content

Kjell Iver

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

60 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er ikke annet enn politikk. Han ønsker seg noe til gjengjeld - penger eller lovnader. Han vet å benytte dette til brekkstang, men samtidig er både de millitære og befolkning så støttende til Ukraina sin kamp så han har nok ingen reell mulighet til Veto her..
 2. I min verden er både atomkrig og at vi lar russland erobre Ukraina uakseptabelt. En kollaps av det autoritære regimet kan skje veldig fort og helt uventet. Bare husk hvor uventet det var at berlinmuren kunne falle, eller at Sovjetunionen kunne bl oppløst nesten over natten. Det råtner innenfra, og det kan nok skje denne gangen også.
 3. det er 13 timer igjen. http://crimeanbridgedown.com.ua/ spennende å se om denne broa ryker i samme øyeblikk!. Det hadde vært sjukt tøfft. Vet ikke om det er lenket til før, men Sean Penn deltok på Fox News for en mnd siden og jeg syns intervjuet med han er interessant på flere plan. Syns han intervjueren tar for mye plass (typisk fox), men Sean Penn er en klok fyr. https://www.youtube.com/watch?v=IfUORitTEBI
 4. Det som ytterligere kompliserer situasjonen er at mange av brannmannskapene nå er soldater i Ukraina. Eller rettere sagt - Russland bruker ofte soldater for å bekjempe disse store brannene, men disse er nå i krigsinnsats. Mangelen på brannfolk har vært prekær der lenge og det blir ikke noe bedre når de mobiliserer de beste og mest spreke reservefolka til krigsinnsats.
 5. https://edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-05-06-22/h_7a043c30d5c94cd075fea48eca4ac517 Hva er det russerne styrer med der ved det sprengte teateret i Mariuopol?
 6. Får bare håpe at de får jobbe i fred uten for mye inngripen fra spesielt amerikanerne. Blir støtten fra vesten for åpenlys har de fort en knagg å henge det på - nazister, narkomane, homofile osv.
 7. Nei - de kunne velge hvilken side de skulle evakueres til.
 8. Det er stoppet på grunn av nettopp slik flooding. https://www.businessinsider.com/google-tripadvisor-disable-reviews-russia-ukraine-2022-3?r=US&IR=T
 9. Sabotasje https://ria.ru/20220501/most-1786468054.html
 10. Setter pris på dine analyser @JK22 - Før denne krigen trodde "alle" at russerne var overlegne på alle mulige vis, og at de hadde en moderne og oppegående millitær styrke. Det har jo vist seg at ikke bare personellet er inkompetent, men i stor grad har utstyret de bruker vært undermåls og dårlig vedlikeholdt. Hva er det som tilsier at ikke også atomvåpnene russerne sitter på er av like dårlig kvalitet?
 11. Når kan Ukraina benytte all våpenhjelpen til en offensiv for å ta tilbake tapt land? Om Russland tar hele den landtungen er vel alt håp om å forhandle frem en fredsløsning tapt for lang tid. Da må man tenke langt frem og håpe at Ukraina kan ta en offensiv og ta tilbake - men det blir vel en annen type krig.
 12. Vet ikke om denne er postet tidligere men her er altså den videoen av de overlevende fra Moskva https://www.bbc.com/news/world-europe-61129151 Edit: UUUPPS - det sies at denne videoen er fake den også..
 13. Kan aldri i verden tenke meg at de går med AIS påslått.
×
×
 • Create New...