Gå til innhold

Kjell Iver

Medlemmer
 • Innlegg

  157
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjell Iver sine prestasjoner

277

Nettsamfunnsomdømme

 1. Mange memes og bilder rundt forbi som forsøker å beskrive ens forhold til denne krigen/russerne, og spesielt ett traff meg her på morgenkvisten: (Det lå under en tweet fra en "frigjort" by). Tror mange tenker slik som beskrevet - f.eks. Roger Waters fuck you.
 2. Har ikke disse påstandene blitt tilbakevist flere ganger da? Det var en rimeligere utgave av Patriot som ble benyttet..
 3. Supert - bruker det hele tiden. Kjapt kikk på klokka.. Også flott å slippe adresselinjen på toppen av siden. Litt tamt ikon kanskje..?
 4. Det virker unektelig litt rart at du forventer at andre skal lete etter referanser for dine egne tvilsomme påstander.
 5. NTB (står på NRK)melder at Ukrainske soldater ved fronten får lønnsøkning. Det er en veldig til økning. Noen som vet hvor mye de betaler soldatene sine?
 6. IPS sin siste versjon 4.7.9 har støtte for Push på iOS versjon 16.4 eller høyere. Dette fungerer utrolig bra, og vil bli et stort løft for forumet når dere oppgraderer.
 7. Hvilke droner har Ukraina som kan nå så langt? Angrepet er bekreftet fra russisk side https://www.themoscowtimes.com/2023/03/22/situation-in-sevastopol-under-control-as-russian-navy-repels-drone-attack-a80573
 8. Vet ikke om det er postet om disse australske pappdronene som leveres i ganske stort antall nå? Rekkevidde 120 km totalt eller 60 km t/r om man ønsker de tilbake. Pris rundt et par tusen dollar - i kontrast til andre High-end produkter som amerikanerne f.eks. har som koster betydelig mer, men som sikkert har større nytteverdi. noen få kilos nyttelast - kamera eller kanskje en liten bombe? https://www.forbes.com/sites/davidhambling/2023/03/06/paper-planes-ukraine-gets-flat-packed-cardboard-drones-from-australia/amp/
 9. Det ser jo ut som at amerikanerne har stoppet motoren nettopp for å unngå at dette skulle skje. (ref propellhastigheten på minnflyging nummer 1). Eller er det saktefilm?
 10. Video av eksplosjonen. Den første videoen som ble postet av Mig'en (i dette emnet) som angriper dronen manglet de siste 8 sekundene. Kan hende noen snart vil påstå at videoen er tuklet med. Just wait for it
 11. Fra et videospill det der.. (var nemt flere ganger på twitter) Snakker om droner. De der Bayraktar dronene har det blitt helt stille om. Er de helt utdaterte nå? For ett år siden var jo de virkelig i skuddet, men i den senere tid har det blitt stille om dem...
 12. Må si dette intervjuet med han karen som er 60+ og som har dannet egen taktisk gruppe med personell 60 pluss og skadede som ingen andre vil ha, viser hvorfor russland aldri vil kunne vinne denne krigen. Imponerende innsats og med enkle ord forklarer han forskjellen på de to folkeslagene.
 13. https://www.tagesschau.de/investigativ/nord-stream-explosion-101.html Mer spor til Ukraina mhp den rørledningen.
 14. Jeg har heller ikke abb, men jeg kan lese artikkelen. Sendte den til deg på PM for det er vel ikke tillatt å kopiere slikt inn her. Artikkelen viser blant annet til en twittertråd som er ganske opplysende fra en bruker som heter Tatarigami - usikker på om den er postet før..
×
×
 • Opprett ny...