Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ble ferdig med Hellsing-mangaen i går kveld, og det var jo en særdeles fornøyelig opplevelse som ble noe ødelagt av noe inkonsekvens i scanlationene (selv om det muligens er slik mangaen er..). Men jeg fikk lese hele gratis, så skal ikke klage for mye. Får vel ta en titt på OVA-en når jeg får tid

Lenke til kommentar

Ferdig med Steins;Gate. Etter den skuffende Chaos;Head var det veldig gledelig med Steins;Gate. Den har sine svakheter, og er ikke like overbegeistret som alle 10-erne på MAL, men sannelighet en veldig god anime. Likte den veldig godt. Slutten var kanskje for snill, spesielt når man tar med OVA-en, men det er på en måte alltid hyggelig at ting ender godt... Ser frem til å få sett filmen.

 

Nå blir det å starte på ny manga og ny anime. Angående manga er jeg ikke så sikker, men tror det blir Bakemonogatari på animefronten

Lenke til kommentar

Hvis man er interessert i ChäoS;HEAd, så er VN-en å anbefale.

Serien er en dårlig adaptasjon med for få episoder.

Den hadde jo forsåvidt et godt utgangspunkt og spennende konsept, men animeen var dårlig gjennomført. Kan hende flere episoder hadde fiksa det, men hvordan alt endte med harem og deus ex machina. Er dog ikke så interessert at jeg begir meg ut på visual novel.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Shingki no kyojin eller attack on titan var jævelig bra i sin helhet men finne meg skuffet i måten de valgte å avslutte animen på (jeg leser mangaen også).

 

 

 

Først og fremst Eren som firetitan på slutten ??? wth, så har du titan i veggen som de venter til etter avsluttningen med å vise i et par sekunder.

Langt fra sånn som det utspilte seg i mangaen, generelt sett så undrer jeg på hvorfor de ikke laget en lengre finaleepisode å skikkelig fikk med titan i veggen (som da også ville gitt flere plot relaterte spørsmål rundt culten som worshipper veggene) å vist eventene vider opp til ape titanen som kan prate som da viser seg innenfor wall rose å er da nysgjerrig på 3d manuver gearet samt klarer å turne folk fra human til titans.

 

Hadde de rundet den av der så hadde det vært en flott cliffhanger å ende sesongen på med mange spørsmål og mye mer hype og interesse for å pushe videre frem til en sesong 2.

 

 

Endret av Xprez
Lenke til kommentar

Fullførte endelig Nichijou her om dagen. Syns i starten den var tidvis litt treg og irriterende, men plukket den opp igjen nylig og angrer virkelig ikke. Utrolig bra om man liker stilen, selv om den er noe sprø.

 

Har nå begynt på Azumanga Daiou, som også er slice of life. Dog er den ganske gammel, og det merkes. Ting går veldig tregt, så hittil egentlig ganske kjedelig, men har lest om så mange som mener ca. det samme som jeg gjorde med nichijou så har ikke gitt opp helt enda.

Lenke til kommentar

Fant Anime litt for sent, ser kun på Naruto.

Er med i Crunchyroll, men liker ikke slike skole anime. vil ha noe mer lignende med Naruto, en hel verdenen, med magi og triks.

 

Eneste jeg finner som er lignende er Dragonball, men det er så gammelt og går så tregt, liker bøkene bedre.

Lenke til kommentar

Mener du å si at episode 25 er den siste foreløpig? :O

 

Da må jeg sterkt vurdere å begynne å lese mangaen hvis så er tilfellet. Veldig spennende serie i mine øyne!

yep episode 25 var den siste, tipset jeg kan komme med er å lese fra kapittel 33 som da er det som skjer i episode 25 men mangaen er så mye bedre enn animen når det kommer til siste episoden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...