Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Ja, da driver jeg å ser på Initial D 4 for første gang. Cellshading, widescreen, og bedre tegninger. So far so good, men hvorfor virker det som at alle bilene er skikkelig trege? De fikk jo til bra CG i 3rd Stage uten at det skal bli tregt. Selv om celshading ser bra ut, vil jeg heller ha 1/2nd stage stilen om det gjør ting raskere. Musikken so far er ikke fult on par, men jeg er ikke særlig langt inn dog.

 

Ikke det at jeg er skuffet over 4th stage. Er enda Inital D og kjempe bra, og jeg liker hva de gjør med Ryousuke. Musikken er også bra. Bare minor nitpicks.

Endret av Sekai-ichi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syntes du ærlig talt at serien var noe spennende? Jeg klarte rett og slett bare ikke å fortsette på sesong 1 etter 7-8 episoder. Det var så grufullt intetsigende og sært. Skrekkfaktoren gikk aldri helt opp for meg heller. =/

 

Det er altså mange år siden jeg så den Animen. Tror jeg ble litt tent på det voldelige.. Neida xD.. Jeg liker psykologiske Animer som ofte kan være litt tungt for hodet derav blant annet Monster. :wee:

Ser den. Karakteren jeg synes er mest skummel er Senjougahara fra Bakemonogatari. Det er ikke fordi hun er ond, bare fordi hun er et intellektuelt dominerende kvinnfolk. ;_;

Lenke til kommentar

Om du ikke finner de, sjekk MAL (MyAnimeList), gå på siden til serien, sjekk for fansubbers nesten i bunn av siden, bestem deg for hvilken du vil følge, klikk på navnet, klikk på linken til siden dems, og last ned alle episodene derfra :)

Eller bare søk på fansubber og navnet på serien på Nyaa (noe ala [gg]Euruka 7 AO).

Lenke til kommentar

Da er jeg ferdig med Stage 4. Herregud dette var bra. Sterkeste anbefaling. Var skeptisk på starten, men det er nok den beste sesongen. På linje med filmen. Altså, Initial D er i seg selv en av de beste seriene (nei, sånn er det bare), så at sesong 4 overgår 1 og 2 bør vel si noe om hvor mye jeg likte sesong 4.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er 100 kapitler inne i HunterXHunter nå. God serie, selv om One Piece så langt er av annen klasse. Uansett har den typiske jordnære kvaliteter som jeg setter stor pris på. Dagens forfattere føler jeg prøver å lage mesterverk ut av hver eneste setning, og da blir det vanskelig å få til en naturlig komposisjon som har både høydepunkter og det trivielle i bakgrunnen. :)

Lenke til kommentar

Etter en laaaang anime- og mangapause (omtrent like lang som datteren min er gammel) har jeg endelig begynt å lese One Piece. Begynte på den i bokform for noen år siden, på norsk, men det var så dårlig at jeg bare måtte slutte. Men nå har jeg altså begynt igjen. Leser på engelsk på nettet, på jobb når jeg har dødtid. Aaah, jeg elsker jobben min! :cool:

Endret av Belle_
Lenke til kommentar

Ferdig med Fist of the North Star! Dvs. 109 episoder. Jeg vet det finnes to sesonger til men de virker litt påklistret; historien om hokuto-brødrene er uansett ferdig etter kampen mellom Ken og Raoh i episode 108, og jeg føler meg ganske mettet på hele opplegget.

 

Har fortsatt The Guyver og Karas liggende og de har jeg hatt liggende -lenge-. Tror også jeg skal se Urotsukidoji: New Saga igjen, husker nesten ingenting av den og det går ikke an når jeg er Urotsukidoji-fan. Deretter må jeg finne upløyd mark.

 

Merker at jeg er litt i humør til å se noen gamle serier, 80- og 90-talls, så hvis noen vet om noen oppussede nyutgivelser av klassiske filmer/serier så for all del. :yes:

Lenke til kommentar

Har begynt på The Legend of Korra.

Var i tvil om jeg skulle begynne, da ideen om en ny versjon/etterkommer av The Last Airbender hørtes dårlig ut, men etter noen episoder er jeg helt motbevist.

 

Serien er på høyde med mange andre animer der ute. Animasjonen er fantastisk, stemmene er også av det beste (tenk om dubbing innenfor anime gjorde en like god jobb), og selve historien er faktisk spennende.

 

(Vet det ikke er anime, men kan vel nesten diskuteres som en).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...